Monday, February 07, 2011

Tetriz Bukan Teztiz



Nama game je agak kelucahan, tapi isinya takda unsur lucah sikit pun. Siapa yang suka main brick game time kecik-kecik, memang dia terer lah kot main game ni. Anyway, login guna facebook or twitter sahaja, so that aku boleh detect siapa pemenang yang sebenarnya :)

Tarikh Tutup : 1 Mac 2011
First Place : Topup RM10
Boleh main banyak kali sampai jadi highest.
Pemenang sorang je. Nak jimat, nak sambung study. Hehe.

P/S : Game ni pun boleh dimainkan di facebook. Check this out.



Comments
32 Comments

32 Kokokan Suci:

Robot | Sakti said...

lucah namanya..

nasib baik game tak lucah.

n!da said...

tanak maen da!! penat.
aku bukan ade twitter atau fb pon. heheh

►AdamXis◄ said...

Assalam...dah login facebook n twitter dh main.markah 300...tapi kat mana nk submit?.x nampak pon

Nurain Hasan said...

weh apesal bentuk xleh change?
ke mmg ko buat mcm tu???

Syat0za said...

game klasik ni! hahaha

Taufiq Tiramisu said...

cam syok je..haha..nti aku main biaq menang..hahaha

Hashira Yusoff said...

chaitt,,makin lame makin laju. abes kalahh..huaa!! T____T

hamzah ian said...

game menipu.. babi la..

biase aku men menang juta2 ni menang dua tiga rat je.. nipu..

arghhh

hahahaha

Nieza Micha said...

kau nak sambung stdy lg...? bile weh...?

JuanYuan said...

hahaha..xleh blah nama game..siot jek..hak3

Ayeem Jemain said...

@robot kalau lucah, lagi ramai semangat nak main haha

@nida biar betol takde haha

@adam kalau dah login tu, auto submit. kalau boleh, login sebelom main game

@ain haha mmg takleh change. leh pusing2 je

@syatoza perghh mengimbau kenangan silam

@taufiq haha akan ku halang! haha

@shira haha takpe, leh cuba lagi kan :D

@hamzah haha ko main brick game tu mmg lah berjuta. version aku beratus je. aku kan kedekot.

@nieza kalau dapat, bulan 7/9 ni lah kot. UPU :)

diamuslima said...

waaa... best2...

Ayeem Jemain said...

@juan hahaha. lucah kan?

@dia haha suka la tu game brick! ;D

tumitKAKIkuLUKA said...

nak try.nak try.;)

laksamberlipat said...

knp adiah tok tmpat pertamer jerk??

Ayeem Jemain said...

@tumit haha terai lah.. :D

@laksam haha jimat jimat :)

Nieza Micha said...

ouh.. lame lg kot.. hoho...

tak suke ar main game ni.. makin lame makin laju, aku jd gabra...-__-"

Ayeem Jemain said...

@nieza haha. tau takpa. strategi nya, nak kena runtuhkan kalau ada peluang. jgn simpan2. ;D

Afiefah Safieni said...

aduh game rupanya..
ayam oh ayam..
game fb ni kalau mula main payah nak berhenti.

Imran nyambek said...

gua reti main baling selipar je.aarrgh

KiFli si Dolce said...

grrr i addicted taw men game ni walaupun tak menang...macam men game sama bola aritu :P tension hahaha

Zulfahmi Abidin said...

Ayeem.aku rase game nie rosak lah. sebab.....aku main markah ratus2 je nie ape nie? spatutnyer bukan ribu ker? dulu mase main peringkat kebangsaan aku menang tau.^_^ (cerite tipu, ko jgn percaye sgt, nie lah ayat org dah kalah)

Ayeem Jemain said...

@afiefah safieni hahaha tu yg wa nak ;D

@imran pergh oldskool tuu

@kifli haha. yela, masing2 mesti nak jadi highest kan haha. papahal pon main relax2 santai2. tanpa sedar mesti score kebabo punye hehe

@fahmi haha ko ngan hamzah sama. benda aku yg set tanak byk sgt. tak jd masalah benda tu. u ni saje je tau uhuukkk. aku mmg tak caye haha

Echin Nadiossa said...

nak maen game laen bole x.hahahahah

Ayeem Jemain said...

@echin boleh. tunggu malam ni ok? hahaha

Zulfahmi Abidin said...

yak.bhahaha.same dgn dye ker? competitor aku nie.mcm mane aku nk tawu markah dye?? aku nak beat dye la cmm nie.^_^

Ayeem Jemain said...

@fahmi lepas ko main takde scoreboard keluar eh? ada patotnya. aku main ada je keluar.

FaizFizy39 said...

haram payah.

Ayeem Jemain said...

@faiz haha sudah semestinya! ;D

Mr. Domo said...

WARGHHH!!! SUSAH2..HAHA..TP BES!!

Mr. Domo said...

Wargghhh!! susah2...tp bes plak duk men

Ayeem Jemain said...

@domo haha game semestinya best! ;D