Tuesday, March 01, 2011

Pac-Ayam

Game Tetriz Bukan Teztiz dah tamat, Fatin Izzati sila email untuk menebus hadiah. Dah lupa mana email hang haha. Terer budak ni. Game Bola Sama dia dapat no. 2.
So, kita ke next game. Pac Ayam! Sila tolong si Ayeem makan semua dedak-dedak tu ya! Dan jauhi ayam-ayam belaan Ayeem si Bubu, Ngungu, Gaga dan Jajau yang jahat yang tak bagi si Ayeem makan.

Hadiah : Topup RM10 untuk pemenang tempat pertama!
Tarik tutup: 01 April 2011



Comments
103 Comments

103 Kokokan Suci:

Nieza Micha said...

pemurah nye kau.. asik bg topup jek... ahah...=D

nak main selalu dah tak boleh... busy...T_T

Ayeem Jemain said...

@nieza tu la, tp bila aku buat entry iklan, takde sape pon komen. sume dengki -.-

Nieza Micha said...

ahah... iklan...? aku tak bape faham mende alah tu...XD

masing2 bz la tu kot... hoho...=D

laksamberlipat said...

nak menang lagi boleh x???
hehehe...

Ayeem Jemain said...

@nieza haha nape lak tak paham? ko tekan2 next jumpa la entry aku tu

@laksam haha main la byk2 :D

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

gilo aihhh.
nak pengsan aku keno kojar ngan ayam ~~
hahahahhahaa.

Ayeem Jemain said...

@nurezzaty haha tau nebes

anies anessa said...

umah kau sbelah kdai topap ke?hehe...

Ayeem Jemain said...

@anies haha diri aku sendiri jual topup la

Mr. Swift said...

ayeem ni kalau aku nak hack boleh? lol. JK! :D

*rank no2 bhai!

Ayeem Jemain said...

@swift haha tau la security game aku rendah haha. sedangkan game fb pon leh hack kan. ;D tak kisah la nk hack, topup tu tak halal la hahaha

nEuR0 shEwAzni said...

dalam banyak2 game , game ni lah paling aku mencikk !!! takmau main . aku tunggu next game .

next !!

Mr. Swift said...

Hahha. Lol aku rase cam tak yah kut hack. Dah no.1 pun. Lol. :p

Ohh yg markah sampai 100k tu sape? Kirenya die atas sekali la eh? Woow tu lagi gila kaki game. Haha.

Ayeem Jemain said...

@neuro sbb ia akan buat hati ko berdebar? haha

@swift ko pasti ke ko no 1? haha. takot salah tgk, no 4. je. ada 3 kat atas tu biasanya

Zulfahmi Abidin said...

antara member2 aku yg paling bnyak bagi duit kt org dan pemurah ko lah ayeem.tapi kan.aku rase game ko nie skali lagi aku consider rosak sepenuhnyer.sbb markah aku tahap ribuan jer.grrr.ko nie gile ape buat game ssah2? bagi lah senang2 sikit....ceper ker.batu seremban ke.congkak ke.tk pon main getah tempe ker.boleh lah aku main.ini tidak.bikin aku panas jer.^_^(ayat org kalah)

Mr. Domo said...

huahaha..lari!! haha

Amira Naddia said...

aku nk ko topupkan aku tanpe aku perlu jawab ape2 soklan leh?? kite kan sedare..ko ayam. aku itik..boley la weh

Ayeem Jemain said...

@fahmie haha ko puji2 nak apa? mmg la sikit, tp org lain pon sikit. grrr. haha panas2 pon ko tetap tersenyum kan. sweeet. ^_^

@mrdomo haha lari lajuu lajuu!

@amira bila mase ko itik? takde tulih pon? bila nak wat kelas wey?

intan.maisarah said...

topup rm 100 ke?

Zana Zingaa. said...

hushhh lagi tiga je nak masuk stage 4. grrrr asal ayam kaler tuh lajuuuu

FarhanaFabulous said...

bole release tensen ni...haha..

zarifahmr said...

topap 30 takde? ;P

Ayeem Jemain said...

@intan haha 10 je sudahhh

@zana haha diorang mmg dengki aku nk makan byk2

@farhana haha boleh2. boring2 main game. silap2 dpt topap

@zarifah haha ade. topup 100 pon ada. nak?

cek mona said...

dekat kontrol tu kan.. xde ke key untuk bentikan ayam tu. xpon plahankan aym? jenoh try 10 20 kali asik kene mkn je . ceit!

Ayeem Jemain said...

@cekmona haha kalau ada, bukan lah game namanya ;D

Nieza Micha said...

smlm baru jumpe entry kau tu... ahaha..

sikit giler markah aku... tak nak la main... susah... grrr...XD

Ayeem Jemain said...

@nieza haha jumpa?? napa baru jumpa? haha susah lak. mencabar je

Amirrah Zawani said...

nak cuba nasib.. :D

Marcy said...

arghhhh!! susah la maw menang game ni!..hohoohoho~

Ayeem Jemain said...

@amirrah haha cuba laa

@marcy haha cuba cuba dan cuba! ;D

JuanYuan said...

alah..ayeem ayam asyik kena mkn jer..hak3

nEuR0 shEwAzni said...

mencii . sebab aku taktau strategi nak main . so , aku takmau main . aku tunggu next game . ngeh3 .

Pinky Pixie said...

demand skit. nak hadiah RM30. kahkah~

Ayeem Jemain said...

@juan tu la ko tak reti nak protect dia haha. lari la lariii

@neuro haha aku pon tak pasti ade ke tak next game ;D

@pinky haha mane boleh suka hati demand ;D

DylaOuhLalaa said...

gilor la highscore 2juta.bahaha. aku nk dpt top3 pon cirit taw x! grrrr~

Ayeem Jemain said...

@dyla haha tu la pasallll. hebat gila

aya_nee said...

Osem gile game nie.. Best2.. :)

wannurfazrini said...

hadiah banglo takdek ke bang ?

FATIN SYAFIQA said...

hahaha. suka bebeno dgn ayam dia ni

Ayeem Jemain said...

@ayanee hehe thanks!

@fadz haha. baik aku hadiahkan kat diri and bakal bini aku

@fatin haha suka? jgn la. tolong benci mereka. mereka jahat. haha

Naddia said...

weh..ini game ape pulak...adoi...

ko sgt terer..
dan sgt kaye topup

Ayeem Jemain said...

@naddia haha game pac-man versi ayam. kaya la sgt grrr

Raji berkata said...

kalau men byk kali xper kan?
xD

Ayeem Jemain said...

@raji haha mmg leh main byk kali pon :D

miera said...

adeh,,nape ayam tu perlu ligan,tak bley ka suruh dia duduk diam2?=_="

Ayeem Jemain said...

@miera tak boleh sbb diorang mmg jahat. haha

Hisyam Nozi said...

nama game pac-ayam pun dah lawak giler. kahkahkah.

Hisyam Nozi said...

aku ingat aku ni dah terer la main pac man. jaguh kampung beb. tapi aku skor 8000 je. nak nangis aku tengok ada player dapat skor 2 juta.

Ayeem Jemain said...

@hisyam haha lawak eh nama? tu la pasal. 2juta dohhhhh!

muhcizzra said...

buat lg byk2 game..
best.. hahaha

icagocha said...

shiot..sekali classmate ku ley bangga lak dlm kls td ie 1st place dlm game ni..hahah!! mel mel..bley la ko typing coding pn laju..LOL!

Ayeem Jemain said...

@muhcizzra haha mungkin ni yg last. huhu

@icagocha hahaha. siap bangga lagi. pergh programmer hebat eh dia? hehe

icagocha said...

hahaha!! yg tu no komen..tp ie mmg type laju la cm ayam lari kne kejar anjing :p (ngeh! sempat ag nk bahan)

Ayeem Jemain said...

@ica tp sape mel tu eh? blog dia apa? :D

icagocha said...

aduh..dulu ku de blog ie tp ble ku da delete blog ku, blog ie pn ku lpe.. :P
eh! ko nk uat pe haa?!! stalking?! ko gay?! arghh!!

Ayeem Jemain said...

@ica sng la aku nk kontek kalau dia mng nnt. grrr

icagocha said...

haha! eh bkn ko ley contact ie via fb ke? 2 la fuction kne sign in gne fb dlu an? nah nme fb ley la ku kasi Syazmil Saruddin lau blog ie ku xtau da :P

Ayeem Jemain said...

@ica haha lupa lak aku ada suh sign in. thanks! tak sangka aku ada jugak org mampu 2juta yg lagi satu tu

icagocha said...

pe ko ckp ni? tbe2 2 juta lak.. :/
sori la ku ni bahlol lebey bab game.. lau ko nk tau td ku try men game ko ni, lawak do! bru sekali move da K.O..tu bru skali move, ko loop la tok nyawa2 yg seterusnye.. hahahahah! ku failed kot tp ku plik npe ku still dpt score 240..hmmmm ?_?

Ayeem Jemain said...

@ica score mel tu kan 2juta. grrr. haha 240? ko mgg takde bakat la caa haha

icagocha said...

hahaha!! bakat ku lebey kepada gelakkan org je..ahahah!! btw, ape hodoh sgt prangai kte ni chat kt sni..hmmm

Ayeem Jemain said...

@icagocha haha entah ko. aku layan je. haha.

icagocha said...

hahaha!! sengal.. dulu ko student pe?

Ayeem Jemain said...

@ica haha student computer science. ko? sama? tak pon software engineering?

icagocha said...

sama do! hahaha..shake lutut shake lutut :D

Ayeem Jemain said...

@ica takmo lahhh shake dada jom! haha. dah agak dah, mst sama. grrr

icagocha said...

meh la ku bg ko shake dada ngn maskot campus ku..mst ko ske..hahahah!! <-- gelak setan

cmne ko ley agak? lau sme pn npe? huh!

Ayeem Jemain said...

@ica haha maskot campus ko natang apa? haha, kalau sama, takde pape la. kalau tak sama pon takde pape. haha

icagocha said...

natang pe? natang famous ngn ke-innocent-an and ke-chubby-an nya..
hahaha..sure ko ske..mantop2 gitu
nak x? nak x? :D lau nk ku ley pos laju or pos express or DHL or or or or or.........kt ko, hehehe

Ayeem Jemain said...

@ica haha aku nk tgk dulu rupanya. comel cam aku ke tak haha

Mimie Milah :) said...

kalau yang tak pakai topap camneee ? :P

Ayeem Jemain said...

@mimie haha. topupkan no adik dia ke, abang dia ke ;D

icagocha said...

haha! mst la comel.. size pn not bad..mst ko puas ati nye la :D

Ayeem Jemain said...

@ica haha apa la yg ko maksudkan ni kan. berkias2 lak. grrr

icagocha said...

hehehe..ko an ske berkias so ku berkias r..bru surprise :P

Ayeem Jemain said...

@ica haaah mengada la kau. tunjuk sikit gambo maskot. ko kot? haha

icagocha said...

hahaha...hmmm kt cni ley embed pic x?

Ayeem Jemain said...

@ica hmm taktau lah. try lah. boleh kot

CloudToSky said...

game ni best gak.. bila da tau trick, sng je upanya.. cuma xdpt nak highscore je la sbb 1st place tu da mmg tgi score dia.. boring plak main lama2 :)

Ayeem Jemain said...

@cloud hehe mmg senang jugak. mmg tinggi sgt 2juta tu. grrr. haha jgn main lama2. main bila boring je hehe

icagocha said...

nah la ku bg link je la.. hahaha.. cute :P

p/s: macam haram..xley embed plak

http://img.diytrade.com/cdimg/874084/8468238/0/1238229249/made_in_china_pig_mascot_costumes.jpg

Ayeem Jemain said...

@ica hahaha tanak bukak. baca url pon da tau menda alah tu babi ;D

icagocha said...

hahaha!! da mmg maskot campus ku babi, xkan nk tuka jd biawak plak smate2 tok ko.. :P
mik la weh, shake dada ngn ie sepuas mungkin.hahahahaha!!! :D

Ayeem Jemain said...

@ica haha ko ni biar betol? kolej apa ko blaja ni? mascot babi siap haha

icagocha said...

haha..btol la ngek..ku study kt jengka, pahang..ENOUGH! jangan tanya U or kolej or pe..nk google sendiri.. (x baik tulis cni, nnt famous la babi(s) and IPT ku 2, nnt cina datang ramai2 nk cari babi buat dinner ssh la ktorg nk blajar) :P
tapi yang ku bg pic 2 mascot mock up semata2, kang ku bagi tgk yg btol ko xlalu nak tgk plak sbb bau ie bley tembus screen and bunyi ie ley tembus speaker...kiok ko nnt :P

Ayeem Jemain said...

@ica haha yeke? kira kolej cina la? lom kak wing ke? hahaha. kalau jengka, aku terkenang uitm je ;)

icagocha said...

ahahah! not talking :P

Ayeem Jemain said...

@ica POYO! haha. hang tadak blog ka?

icagocha said...

ish! baca blk comment2 kt atas...
(da delete la) urgh!

Ayeem Jemain said...

@ica haha nak carik pon da payah dah. nape delete?

icagocha said...

sbb ku jns cpt bsn..lme2 bsn nk update sume..bwelk!

Ayeem Jemain said...

@ica haha bahaya ko ni. malang bf ko. twitter takde?

icagocha said...

apsal lak bhye? apsal lak malang? pekaitan? de twitter tp ku da lpe password dr thn lps ag..hahahaha!!

Ayeem Jemain said...

@ica malang sbb ko cepat bosan. hehehe. cehhh. sume takde dok hutan la dhey! hahaha

icagocha said...

hahahah!! fb de la ngok..len 2 mls la..fb pn cm mls2 je

Ayeem Jemain said...

@ica haha ade pun. kalau rasa2 ko lawa, add la aku. hahaha

icagocha said...

oi..x qualified la..so spare it..
teehee

Ayeem Jemain said...

@ica hahaha. gurau je la. add je. fb.me/zaimj. penat lah borak sini haha

Faiz Tapit said...

cilake... loser gile aku main mende ni... kah3

Ayeem Jemain said...

@faiz haha nmpk sgt ko bukan gamer kekeke

Alfaziey said...

Arrgghhhh............awat pc opis aku xleh bokak!!!!!!

Ayeem Jemain said...

@alfa sbb game ni kena connect ngan fb kot?

bel said...

tanak main daa :( tsk tskkk