Sunday, April 17, 2011

Manipulasi Tuala



Comments
132 Comments

132 Kokokan Suci:

aku chun said...

Sangat Comel. Nak jadi perempuan siap tuh.

y u y u Z u l a i k h a said...

hhahahahah! comel gila! yuyu dulu teringin jadi laki! sebab tengok superman laki. laki boleh terbang~

Ayeem Jemain said...

@akuchun haha budak2. mmg macam2

@yuyu hahaha budak2 mmg senang kena tipu. ayeem pon sama. padahal laki boleh je nak rambut panjang. kakaka

misz Qahirah said...

hahahhaah....comey nye ayeem wktu kecik ye :)..

Ras Amierra said...

waaa....berimaginasi tinggi eyh..siap ade dialog lagi..hahahaha

Nelly Ixora said...

xnak komen psal tuala bole?? nk komen pasal bukutu.comel giler kot! nak jgk!!

suffer8zine said...

heheh dah besar pun boleh jadi perempuan bro, wkwkwkkw

Terkini : Kasut Bertatahkah Berlian

Wuucin Kimora said...

kamu m'buatkan hari sy ceria setiap hari....

NurAfizahMazlan said...

SHOMELLLLLL hahahaha aku dulu impian kecik2 nak jadi duyung. sampai sekarang tak tercapai. hahahaa

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..tuala pun jadi mangsa ..adoyai..

err..part jadi superman tu mmg biasa buat r dolu2..keh3..

cne erk kalau ko jadi perempuan yem??..mesti comel pakai tudung.tapi jadi terangkat r sebab balun tinggi..haha

Pijahh' de-Arr said...

hahah,,tak leh blahh buku tu ada lagu negaraku..

buku sekolah*

Eyka said...

hahaha...same macm eyka..eyka dulu suke jadi laki..nampk gagah je nak buli org~ hahaXD

nama.aku.lynn said...

gila2 pnya comeyyyy..
erk!tringin jadi pmpuan?hahaha~

The Sharkox said...

HAHA... kesian tuala tersebut jadi bahan imaginasi engko..

-telordibasuh- said...

hahaha serius ce ko bagi tahu aku ko ade gesel2 x ngn towel tu hahahahahaha

Nanadd said...

aku pun sama macam kau dulu, tapi aku tak guna tuala, aku guna kain batik mak aku Hahaha

Ayeem Jemain said...

@Qahirah hehehe mmg comel. skang comot

@amierra haha tu la pasal. leh jadi penulis skrip

@nelly hehehe teringat kenangan silam la tu ;D

@suffer haha da besar ni aku tanak la

@wuucin hehe welcome ;)

@afizah haha duyung nak tercapai? mustahil laaa haha

@bal haha nnt jd cam bonggol unta yg dilaknat tu plak ;D

@pijah hehehe patrotik! ;D

@eyka haha nak buat jahat je kejenya

@lynn hehehe dulu lah

@sharkox haha tu la pasal ;D

@telor hahaha aku suci kot dulu

@nanadd haha kain batik eh? tp ko da mmg pompan. okay lagi

Miss Ran said...

y kecik2 ley terime

dah besa tu???? grrr sengal

♥sophie♥ said...

ape laa main ngan tuala,, hahahha =='

~syue~ said...

haha, mcm tu pom ada ke..
syue dulu suka manipulasi kan tudung. wat gown, hak3 XD

myhardday said...

M ingat manipulasi yang ke 2 tu kena denda dengan makcik sebab guna tuala..hahah..XD

Syuhada Elmi. said...

HAHAHAH. Nak jadi pompuan masa kecik. Guna towel lak tu :D By the way , cantik arrr buku tulis tuu :D Talented betul .

Ayeem Jemain said...

@missran haha aku nak main telinga la. ko pikir apa?

@sophie hahaha. budak2, biasa la

@syue hahaha buat gown siap. kalau gown labuh guna tudung labuh la? haha

@myhard hahaha. bukannn

Ayeem Jemain said...

@syuhada haha. thanks.

Syazwana said...

hahaha terbalik la pulak.
kite dulu nak jadik lelaki sebab ganas
keh keh keh

laskar rainbow said...

seriyes duariyes cuteee sih buku tu. teringat plak zaman kanak-kanak...kn buku semuanya kaler coklat...auwww..hek3

zaman kecik2 lak suke sangat berangan nak jadi tarzan kot. haha. cam best jd tarzan leh menjerit selalu....hik3

Farid Casablancas said...

@Ayeem : hahahaha !! tak boleh belah cite neh :D ada ker patut nak jadi pompuan.. tgok cam aku, nak jadi ot'romen.. hahahahahha

peep said...

sengal ayam haha.. jd pompuan mane best, susah a nk buat blog cam blog nihh..haha

Ayeem Jemain said...

@syazwana hehe. mmg. manusia kan camtu, tak pernah puas

@laskar hehe tarzan eh? leh ke melalak?

@farid haha otromen pon ada gak. ;D

@peep hehe jgn jadi cam blog ni. aku mmg buat susah2 biar takde org tiru. haha

chuu said...

aku da twu, ko mmg.. kalau da sorang2 tu mmg buat bende aneh2 je..

hantu GiGi said...

aku suka pakai kain batik mak aku! hahaha!

Cik Jari said...

haha...
tinggi tul imaginasi kaw...

lurve honeyspinoza said...

haha!!suke!!teringat zaman kecik2..memang slalu pun buat tuala tu mcm rambut...almaklumlah.masa kecik rambut kena pendek..

azi nur said...

hhahahaaa.....adoyaiii pelik2 je kau nih!

SperMAtids BloG said...

bro! dah bleh rupenye lesson flash 2..
aku yang sengal slah masuk paswordd..
tanx yam!

Faiz Tapit said...

cilake... jijiknye ko ni! ahhhhh
tak mo kawan dah.. hahaha

Nazirul said...

haha.ada ke patot nak jadi pompuan

btw,nice lah bro!

Nazirul said...

haha.ada ke patot nak jadi pompuan

btw,nice lah bro!

❤NazirahMoktar❤ said...

okey..ada la jugak sisi sisi comel ko..heee

Ayeem Jemain said...

@chuu haha jgn la ckp kat sini

@hantugigi hahaha sama macam org di atas ko

@lurve hehe pompan kecik2 mmg suka sgt gentel2 rambot

@azi hahaha mana ade pelik. kreatif je

@sperma kau mmg. tak berhemah haha

@tapit jangan lah cenggini awak haha

@nazirul haha thanks!

@nazirah hehe mst la ada.

pink said...

huahuaaa lawokkkkkkkk

Cik Pieka said...

konon comel la kalu jd prempuan. kalu na jd girl na name ap ? hahaha

putrifayad said...

hahaha...comel je nk jadi pompuan..
kte dulu pon suke main berlakon2 nih..
suke jadi doktor...siap bagi mkn ubt kt pesakit lagi..
hahaha..;)

Ayeem Jemain said...

@pink hahaha

@pieka mama skang zaim, kalau pompan zaimah kot? hahaha

@fayad hehe doktor pon ada, kahwin2 pon ada, tp kalau main sorang2 korang takde kan?

Niessaa said...

buat gak kot dl.. haha.. even me pompuan kan, tp dok buh tuala kat atas kepala na rambut pnjg sbb tyme kecik dl rambut pendek.. wakaka~ best2.. windu jaman dolu2.. XD

Izat Tarmizi said...

Ko main ngan tuala aku main dengan lampin,lampin yang boleh basuh balik tu,siap soh arwah mak aku tolong jahitkan dekat baju singlet yang lubang2 kecik tu,jadi superman

sambil pegang botol susu jalan keliling kampung.rasa macam superman jer...hahaha,and its permanent superman lampin dekat singlet tu

beat that!

Izat Tarmizi said...

first thing aku buat bila datang blog ko..


cabut seluar ko..hahah

Ayeem Jemain said...

@niessa haha. pompan sume same je! ;D

@izat perghh homemade punye baju superman! cool! hahaha.

@izat haha ko takde keje lain kan nak bogelkan orang

putri noor syamimi said...

alololo~
comelnye ayeem!! >_<
masa kecil je. hahaha. :P

Aisya J said...

COMELNYAAAAAAAAAA!!! HAHAHA :P Dulu nak jadi laki sebab laki sangat cool HAHA. lepastu lepas dapat tahu laki ada apa, terus takut -.-

JuanYuan said...

aahhah...kau rasa kalau kau jd perempuan,nak ke kau main tetek sendiri?

hak3..

Izat Tarmizi said...

Aku hanya mampu bogelkan ko jer..sebab hanya ko rela dibogelkan di blog..hahaha

Ayeem Jemain said...

@mimi haha kejam! grrr

@aisya hahaha. laki ada apa? *buat2 inesen*

@juanyuan haha mesti la nak!

dean said...

wah..smrt2...page smart

A I N A said...

atoi~ayam ni pelik la.hehe

Cik Nursya said...

mesti wat sore gediks2 gituh kang.. hehe

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK aYeeM...


SiS SuKeR BLaKoN JaDi PRoMPaK NGaN TuaLa... TaK PuN WaT CaM SDaNG BKeLah TPi PaNTai... BeNTaNG TuaLa TNGaH RuaNG TaMu.. HeHe!~

Ayeem Jemain said...

@izat hahaha. darnit. rasa cam gigolo sial haha

@dean thanks! ;D

@aina haha jgn la ckp camtu. kreatif la, bukan pelik haha

@nursya haha ade mesti lah. feel watak haha

Ayeem Jemain said...

@sisnad haha towel gak ;D

IQ = Iez Qis said...

perghh~~ asal ayeem pnye prngai mse kecik sme je macam IQ?? pdahal IQ perempuan!!

zarifahmr said...

page last tu takleh blaaaa haha

LittleGurl said...

hhahhaa.comei gile. yg tak leh blah siap ikat tangan tuh nak blakon.hahaha.

Ayeem Jemain said...

@IQ yeke? sama tang mana tu? D:

@zafirah hahaha ape ape ape? aku maksudkan main ngan telinga la. grrr

@little haha tu la. semangat! ;D

lisa said...

haha part paling comel nak jadi puteri ;D towel siap pink :D

javanese DOVE ! said...

aku nak buku latihan ko tu ayeem,
nak nyanyi lagu negara ku kt blkang buku tu.
rindu buku tu!

senshi said...

gila seks lu bai.. baek lu kahwin cepat... kahkahkah..

Bisnes Kena Cari org ke? Ape punye soalan laa

Ayeem Jemain said...

@lisa haha nampak ayu kan? hahaha

@javanese haha. skang kat kedai pon ade lagi whattt hehe

@senshi haha time kecik otak suci bro

Noor Idayu binti Azmi said...

haha, comel seiyh. kalo pk balik,sangat comel+memalukan T__T

zaL_cdpx said...

citer aku lbh kureng r tp aku dlu nk jadi laki... aakakakkaaaa

wannurfazrini said...

awwww pinkynya rambut dinda, halus dan mulus! hahahaha

ank_amin said...

kebenaran yg membolehkan aku pengsan banyak kali. heh!



pengakuan yg sgt JUJUR! syabas!

keh keh keh!

Amieynna Amin said...

cumelll nye..
lagi2 yang pakai tuala jd rambut tu..
sbb dulu2 kecik2 pun selalu wat mcm tu..
nak sgt rmbut pnjg..
tp xde la smpai berdialog bagi kan..
heehe

Ayeem Jemain said...

@idayu hehehe. mmg memalukan

@zal haha. ramai da pompan camtu

@fadz hehehe tima kasih kanda

@ankamin hahaha. mmg jujur. sy tak hipokrit

@amieynna haha. takde bakat lakonan la kot haha

the GirL said...

comel gila ayeem... hahaha...
suci je mase kecik2... ble dh besar.. tau melucah je... hahaha

lassiegewdix said...

alahhh adik comeinyeee awakkkkkkk
wek ;P

Ifti Larina said...

WAKAKAAK! i cant imagine.. mesti comel ayeem kan? hahaha

Ayeem Jemain said...

@girl hehehe mane ade melucah lah. menakal je :p

@lassie hehehe terima kasih akakkk

@rina haha agak kecomelan kot ;D

Amirrah Zawani said...

syukur dilahirkan pompuan.. kah3 =p

@juera said...

hye..nice entry =)

aku kecik2 dlu suka gak berangan..
smpai skrg ska berangan lg..
berangat sgt nk jd puteri..hehe
puteri la sangat..
smpaikn blog pn ala2 princess gitu..huhu

zezolla_atin said...

haha ! kreatip ye en.ayam..

btw atin baru masukkan en.ayam dlm bloglist..

mwlawat la bile2 ada masa..=))

Wijdan Hawani said...

dahsat ar budak nih .

airazulaikha said...

ayeem giler! hahaha agak gay kot..

syufaa said...

ahahahah!! okehh suke sgt buku nihh..klau submit dkt cekgu bm kompem cekgu bg 120%!! :DDDD

azizulazami said...

kreatif..kreatif

Fina Fento said...

amboiii..inesennya perasaannnn..sabo je la

ParkAir said...

Aku suspek ko ni 2 alam la... hehe jangan marah.

ParkAir said...

Aku suspek ko ni 2 alam la... hehe jangan marah.

Zulfahmi Abidin said...

pelis ayeem jgn jadi pompuan.klu ko jadi pompuan.aku nk lawan pedang dgn sape? nak laga misai dgn sape.takde geng doe.^_^

Cik Mira said...

sumpah comel. haha. yg buat lagi comel ko terel flash ni. er betol ke flash? entah aku hantam jek :P

Ayeem Jemain said...

@amirrah skang pon bersyukor sbb dilahirkan lelaki. hehe

@juera hehe pompan kalau tak puteri tak sah

@zezolla hehe thanks!

@wijdan haha kreatif kan? ;D

@aira hahaha jgn laaa

@syufaa hahaha. mmg sonok cikgu baca

@azizul thanks bro! ;D

@fina hehehe agak lah. bodak2 kan

@parkair haha. khunsa eh? best gak

@fahmi no, i wont. dont you worry baby

@mira haha ye la flash. tu pon nak malu2 nak sebot flash ;D

buDAK keCIK said...

lorh brcita2 nk jd bapok rupanya. nsb baik la x cita2 ko tu x prnah mnjadi.

kahkah

btw,idea buku kreatif sgt tuh

Isteri Encek Bard said...

hahhaha kelako giler... dulu pernah teringin nak jadi power rangers.. ekekke

storyfromme said...

rasanya ayeem ni masa kecik2 keliru dengan jantina sendiri kot.hahaha.

deeya said...

kesimpulannye : ayeem ayam suka berangan ! hahaha !

nanie zainudin said...

pehhhhhh...jangen ayeem tukar jadi nyahh suda...i xrela you..haha

Ayeem Jemain said...

@budakecik haha. mmg takkan menjadi thanks.

@isteri hahaha power rangers pink lettew

@storyfromme haha mungkin lahh

@deeya haha mmg imaginasi tinggi

@nani haha mak pon tak sanggup nyah!

Echin Nadiossa said...

hahahahahah.naseb xjadi pompuan sekarang ;p.aww!

Ayeem Jemain said...

@echin hahaha tu la. alhamdulillah

crayon said...

meluat aku dok bepuak-puak ni..
tambah2 'otai' kat gengblogger..

macam kepala butuh!!

Ayeem Jemain said...

@crayon haha kat gengblogger eh? taktau lak aku sapa yg ko maksodkan. budak baru la katekan. kekeke

EimaruSi|ence™ said...

Klaka jer....tapi comellah buat buku camtuh:)

Ayeem Jemain said...

@eimaru haha mmg comel, cam ayeem. kan? haha

apice@duniabaru said...

HAHAHA.. ape daa.. xbole blah...

cik fai said...

hehehehe :)
seronoknya baca blog ayeem ayam .

fai pun amek computer science kat KPTM jugak :)

Ayeem Jemain said...

@apice hahaha. budak2 lg

@fai hehe yeke? cool! skang sem bape?

Izz Latif said...

~hakhak~
aisehhh.....
pitam kejap baca
kelakar!!
(^^)

www.izzlatif.blogspot.com

Hansyirah Takezur said...

siyes lawa n cool entri nie....
:)

k e y r i said...

BHAHAHHAHAHA plawok! plawok!

hana said...

hehe..
comel la diary tu..
hehehe

Aujinz said...

"Kanda suka usik rambut dinda tau.."

ghambut yang mane?..
muahahahahhaha

Ayeem Jemain said...

@izz haha cam mengandung pon ada

@syirah hehehe thanks

@keyri hahaha plawok tu penipu la. grrr

@hana hehehe thanks

@aujinz haha kecik mane ade rambut lain lagi bro haha

SnowladieS said...

kuat berangan ayeem ni :p

Ayeem Jemain said...

@snow hehehe mestilah

Chempaka Sari said...

wah comelnya...

ieyza afieyna said...

ayeem,, cmne nak buat buku tue ?? hee

Ayeem Jemain said...

@sari hehe tenkiu

@ieyza hehe google flipbook. tp yakin 100% ieyza takkan reti nak buat. susah kalau takde basic

|Silly-Willy-Sarah| said...

dasatnye~ hahah mesti bosan sbb sensorg.. tp siap ngan skrip tu sgt tidak bule blah... aa usik rmbut dinde? aa~ bale ni bale~

dellito said...

alala..comel

Ayeem Jemain said...

@silly haha tu laa. bosan, lonely

@dellito hehehe thanks

Misz-sakura said...

Wah!!! Gila comey! Pandai giler wat..Huuuu jeles2

Ayeem Jemain said...

@sakura hehe tenkiuuu

sYaza said...

hhhahhaha..selame ni jadi silent reader je..tp tibe2 rase nak komen entry ni..lawak gile...tp normal la..time kecik2 selalu je belakon drama sorang2...filing2 artis..ehehheh... =D

Ayeem Jemain said...

@syaza haha ade berlakon gak? kakaka.

As Yusra said...

wahhh~ smart giler la kamOo.!comel je buku tuh. siap bole bukak2 lg.. ^^,

err...da beso xna jadi pelakon ke? hehe

Ayeem Jemain said...

@yusra hehehe takde plak rasa nak jadi pelakon ;D

wawa^^ said...

rupa jadi *uhuk* puteri tuh *uhuk* yg xboleh blah..
uhukuhuk

*uhukuhuk,sakit tekak sbb byk uhuk2*

Ayeem Jemain said...

@wawa uhukkk jgn la. berjangkit nnt

topikeledar said...

haha, sweet la ko ni ayam! teroskn berkokok!!

Rahmad said...

ko nak jadi pompuan ker masa kecik2..haha

nice entri bro, siapa ada lagu negaraku lg..

terer ko ngan benda yg berkaitan dgn flash ni..terbaik..

::mak incik:: said...

comel sangat dairi 2.. nak jugak.. haha.. ;)

farhana fana said...

kte dlu gune kain selimut utk jd selendang . konon2 penari lah :) ehehehe .

Billa.Bel said...

kreatif la ayeem. hahaha. kite pun same. :D