Sunday, May 08, 2011

Beli Dua



Pergh menangis-nangis aku tulis entry ni. Seriously aku memang lemah betul kalau sentuh bab-bab emak ni. Sobs. Jom tengok aku masa baby. Thanks emak.

P/S: Hari Ibu haram? Yang penting niat kita, and kita berbuat baik pada ibu hari-hari, bukan time Hari Ibu je.



Comments
60 Comments

60 Kokokan Suci:

putrifayad said...

comel la ayeem mse kecik2..:)

ank_amin said...

parut tuh yg xboleh blah. keh keh keh!

amier azrul alias said...

hooho!
entry tersedih pnh aku bace kt blog nih
huhu

Faiz Tapit said...

sobs3... insaf

The Sharkox said...

aku pun menagis pasal potong bawang

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

wahhhh nak nagis jgk

temuntirung said...

pergh.. terkeluar air mata aku sebab diari ko ni banyak habuk.. termasuk mata habuknya.. sobbss.. :'(

Wuucin said...

alololo comey! memg nakal g minta dua skali! hahahhaha

Dalin said...

sebak lak baca.. huhuhh..

ABU said...

sensitip tol kalau pasal ibu ni..
terus insaf..:)
slmt hari ibu..
abu syng ibu

cik pelangi said...

terHARU ! .
hopefully ur mom will see this post ,
for sure she will proud of you .
* muke mse kecik2 tomey ^^

Rozuan Ismail said...

pergh.style.cam ner wat buku ni

anak mak ni.huhu.

Aisya J said...

so sweet :'))

Pijahh' de-Arr said...

mak segalanya..~~~
saya sayang mak saya~~

ayeem jgn nagis kat sini..buruk nmpak..huhuuu~~

MyzaAli said...

comel la entry ni :)

gadis melayu said...

atia syg ibu atia jgk..!!! huhuhuhu..
anak2 sidek mmg best.. dlu x pnh miss tgok karton dia.. heeeee~

AKU CHUN said...

sob sob sob..

cik ziqa said...

adehh,,sayu pula..

anyway,,happy mother's day t0o yaaa

...:i'm ezza haniza:.... said...

wow .. anak mama :)

Afizz said...

huhuhu...so sweet

Dee Chicuita said...

bagusnya ayeem. anak yg baik :)

nurdani said...

lebihkan mak.....walaupun ada isteri.

aku pun sayang mak aku..aku suka dengar dia membebel, marah2...hargai ibu sementara ada depan mata

ღ p!nk veLvet ღ said...

ttibe tringat zaman sek lik sbb ad buku camni ... belakang tuh siap ad lagu negaraku, hehe~

ain dzaya said...

pes tyme dtg blog ayeem ayam yang peymess!!!

hehe..skg da jumpA da..
ahakzz

cik FIFFY said...

happy mothers day mak ayeem, happy mothersday mama saya. :)

Farid Casablancas said...

walaupun aku Gangster tahap Genji, aku tetap nangis kalau aku tengok mak aku nangis T.T mama, i love u !!

k e y r i said...

waa.....

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

hahha terbaekk

ParkAir said...

selamat hari ibu..

Azriyani Bunaim said...

oh!suwitnye.@)>----

Najlaa 'Aqilah said...

waaaa. cute!

Puteri Iqa Izyan said...

moms know every single things :))

Naddia said...

kalo u tawen dgn i, u leh ajak mama u dok dgn kite sbb i tak kesah :)

(i teros kn ayam?! hehe)

zie said...

alahai sweetnya..selamat hari mak tuk mak ayeem ^^

Pijisketch said...

sobsob..
tak pernah aku tgok ayam menangis..

iyou said...

wahhh... sweetnyo anak omakkkk

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

yem..entri ko yang ni paling tacink..sobs..sobs..

aku sayang mak aku...thanks mak..

selamat hari ibu =)

lisMA said...

bestnyer

Nurana said...

ayeeeeeeeeeeeeemmm selamat hari ibu! huhu

ini aku? said...

selamat ari ibu ayeeem!

Ayeem Jemain said...

@fayad tenkiu hehe

@amin haha ganas tapi dlm hati ada telaga

@amier haha aku setuju

@tapit bagus

@sharkox pakai spec mata itam len kali

@fareha sobs sobs nangis je

@temun hehe betul ke menangis?

@wuucin haha salah tempat ni!

@dalin sape2 pon patot sebak

@abu sobs sama la kita. sobs

@pelangi haha takkan punya dia baca.

@rozuan guna flash ;)

@aisya hehe luahan ikhlas je :)

@pijahh takleh tahan oo.. sobs!

@myza hehe tenkiu. comel cam ayeem. lalala

@gadis hehe sangat best! fav!

@chun isk isk isk

@ziqa haha wish kat ayeem watpe

@ezza hehe mesti! bukan anak ayam

@afizz hehe thanks

@dee hehe insyaallah

@nurdani betol. mesti!

@pink hehe mst nak kena real!

@ain haha pemes la sgt kan

@fify hehe tenkiuu

@farid sama la kita. serupo. -.-

@keyri wuwuw

@fatin gelak plak dia. grrr

@azriyani hehe mesti lah

@najlaa apa yg cute? hehehehe

@iqa not really actually. hehe. but Allah yes. :p

@naddia haha takde kena mengena ngan ajak tinggal sama lah.

@zie hehe tenkiu ziee

@piji aaa aku sorang je ayam yg nangis. aku mmg unik. sobs

@iyou hehe mesti lahhh

@bal haha mestilah tacing. kalau mak aku baca mau nangis

@lisma hehe mesti rasa cam nak jd ibu gak kan?

@nurana haha perlu ke wish kat ayeem?

@iniaku haha ni lagi sorang wish kat aku. aku bapak kot, bapak ayam haha

ardzlyn hawatul yuhanis ayob said...

untung la dapat anak macam kau, jangan setakat dalam blog sudah..
realitinya kau ni jangan degil tak dengar cakap mak kau hahaa

Isteri Encek Bard said...

sedih sangat terkenang emak kat kampung

wannurfazrini said...

baik ye mak kau. hargailah mak.

Lieyda said...

comel.mcm mne buat buku 2? haha

Gayahspears said...

aku pon suke baca komin anak2 sidek... tp pas baca aku tak tahu mane komik tu aku letak..hahaha

aku pon sayang emak aku :( sob3.. pinjam bahu jap ayem..hahaha

Dieba Azman said...

alololoooo tomey2 dye, huhu kite pown tayunk ibu kite.. sobsss

Syat0za Zai said...

wohhh, demand sorang satu woh..haha :D

selamat hari ibu kepada semua ibu2 ^_^ except ibu ayam =="

Ayeem Jemain said...

@ardzlyn hehe jgn cakap camtu

@ieb balik lah kampung. isk

@fadz ye, baik. syg mak

@lieyda hehe guna flash

@gayah haha skang aku pon da taktau mane gi komik2 tu

@dieba hehehe sayang mereka!

@zai haha ibu ayam tak payahh

Salwa said...

Selamat Ari Ibu kepada sume mak-mak kat luar tuh!!! :D

Ayeem Jemain said...

@salwa selamat hari ibu kat salwa gak. kekeke

shazlea shayla @ maria said...

entry ayeem paling suci..sob sob

kucing said...

first time ayam serius

deeya said...

sedih la weyh ! bab-bab emak nie memang aku cepat tacing T___T

JarikuBerkata said...

mumumu...tersedih jugak..=(

Ayeem Jemain said...

@shazlea hehe takkan ni pon nak melucah

@kucing haha byk kali dah

@deeya tau takpe. iskk

@jari sabar. sobss

qis said...

x sangka aku ayeem ada perasaan suci mcm ni...hahaha

Ayeem Jemain said...

@qis mestila. sensitif tau bab2 mak ni

Anonymous said...

Aku nak ada anak macam kau nanti! Haha

Anonymous said...

Aku nak ada anak macam kau nanti! Haha