Monday, May 16, 2011

Didenda Guru





Comments
48 Comments

48 Kokokan Suci:

Faiz Tapit said...

kena trik side burn mmg periitt oooo
lg best kalau kena trik misai

b a m b a m ' s said...

ehehehe..teringat zmn skolah betol..tp denda plg xleh lupa.. kena penampor ngan cikgu.. perggghhh!!


TERIMA KASIH CIKGUUUU!! :')

zuyyin zulaikha said...

NICE! :)

marina anakcikbob said...

cantik! sungguh terer!

Isteri Encek Bard said...

teringat masa sekolah dulu kene denda sebab tudung biru.. warrr.. kene bukak tudung pastu pakai telekung.. malu menebal giler...

cik aletheea : said...

wah..
cool....
slamat hari guru untuk semua chekgu

The Sharkox said...

Hoh, memang..kena kat sideburn memang sakit.. terkemut2 sideburn aku tu.. bak kata orang, sakit tapi sedap...ehhh???

aque said...

nampak sangat nakalnye... hahhaha.. selamat hari guru pade sume guru jugew...

p/s: nak ucap selamat hari guru pada ayeem jugew... sbb banyak 'ajar' fara.. hahhaha.. kire ayeem ni cikgu juge la kan...

Aujinz said...

cekgu aku namanya cekgu Hambali..
dia suka cubit halus peha celah kelangkang..

sakit wohh...

kucing said...

nasib baik tarik sideburn jer..
kalo tarik ko punyer zumo camner???

||aLeaSaRa|| said...

wah ni mesti nakal masa kat sekolah asyik kena denda memanjang ngeee...anyway nice baca n3 ni dan tanpa guru sapalah kite semua.tanpa guru juga kite semua tak kan jadi blogger.sebab nak jadi blogger kena pandai membaca dan menulis.betul whatttt???

selamat hari guru kpd semua rakan blogger yg bergelar G.U.R.U.!!!

chenthagila said...

dulu pnah kena ketuk ngan bulu tebal atas pale. sakit woooo.

cik ziqa said...

cool pe denda2 ni...HAHA...
nway,,selamat hari guru jugak !

:)

munirah said...

woahhh ! sangat nakal :D haha kadang kadang sebabkan denda tu kite jadi manusia bukan :D

Ahmad FIkrizaman said...

Sakitnya kena pembaris besi tu... Rasanya tu yang paling sakit dari tarik sideburn..

Pijahh' de-Arr said...

budak laki mmg slu kna dnda tak mcm pompuan..y amt baik..

=D

amirah said...

comey giler buku ni

hana said...

nasib baek x de side burn...haha
untung pakai tudung ni..
=D

Pink Frogy said...

baik jgk aku dari ko, tak pernah kot kene denda ngan cikgu.. tp kene dnda ngan mak aku, mau berjuta kali kot.. huhuhuh

♥sophie♥ said...

hahahha :P suke lah buku ayeeem ney

Abang Zam said...

aku student manja..tak rasa benda tu semua

HAHAHHA

budak kampung said...

kat sekolah,aku kene sebat kat bontot dengan cekgu. kat umah,ayah aku pon sebat kat bontot aku,patot bontot aku besor...cissss!!!!!

cik qiqilala said...

saya tak penah kene lg denda.. sbb sy budak baikkk. :)

A I N A said...

hebakk nguh la ayeem ayam kne denda.:P

wannurfazrini said...

uiksss ayam ade sideburn? hebat? ketuk ketampi x pernah kena ke?

ank_amin said...

kena ketuk kat jari guna pembaris besi tuh BEST! sedap betul rasa dia.



*terima kasih kpd ckgu yg mengetuk jari sy. :) selamat hari guru!

Rafidah Farhana said...

saya tak kena rotan kat bonto, kena dekat tapak kaki.
cikgu kesian kat yg perempuan.huhu.

Wanybunny said...

xpe nanti bila sy jadi cikgu sy tanak ah denda murid mcm tuh ;p

Noor Idayu binti Azmi said...

awww, sakit der.. sape dapat markah rendah atau buat hal berdiri kat dataran. fuuuh, jatuh market suci waa!

airazulaikha said...

yeay! selamat hari guru...

bella dela rosa said...

memang kesian tengok budak laki kena tarik sideburn.rase macam sakit gileee

Syat0za Zai said...

terbaik!! :D kalao den paling sakit kat jari =="

adrinaqamarina said...

budak laki sekolah aku, kena buang wallet dulu before kena rotan. haha. lagi kesian sebab takde penyelamat :P


tapi kan, kalau budak lelaki kena tarik side burn, budak perempuan kena tarik pipi. ko imagine, dye picit pipi pastu tarik. haha. tak cukup pp kiri pipi kanan pulak. dasat.

Anonymous said...

weh partner....memang termaktab sial gua. bijak doh dia ni. aku mendapat kemaluan yang besar kot!!! -KH

zarazueyin said...

nice ;)

mushroom said...

tak sanggup bayang tang pembaris besi tu.. peeehhhh

Farid Casablancas said...

Hahaha.. boleh tahan denda tu.. sama cam aku.. aku denda yang selalu kena "Sebat kat Bontot", "Botakkan Kepala" dan "Belahkan kaki seluar sebab aku pakai seluar kaki kecik cam Noh Hujan" haha.. yang paling best, "Berdiri di Perhimpunan sbb dtg lewat" hahahah..

zarifahmr said...

okay semua denda tu dah penah rasa
except yang tarik side burn tu la hahaha

Ayeem Jemain said...

@faiztapit aku takde misai. sampai skang pon takde. aku mmg jambu

@bam2 haha sakit tu nyahhh

@zuyyin thanks hehe

@marina hehe thanks

@ieb hahaha telekong teroih!

@aletheea hehe thanks

@sharkox sideburn pon leh kemut? dasat!

@aque hahaha sama2. anytime. haha

@aujinz perghh sakit wokk!

@kucing hahaha zumo teros. zemo la. kalau dia tarik zemo, bertambah pjg la. haha

@alea hehe memang betol tu. tepat sangat!

@chentagila ketuk bulu pon sakit? hahahahaa. bulu! hahahahaha

@ziqa hehe cool ape. seksa!

@munirah hehe yg tu betul

@fikri haha kalau ketok kuat2 mmg sakit la yg tu. aku kena agak slow

@pijah tu la pasal. buyers

@amirah hehe tenkiu

@hana haha tu la pasal

@pink perghh garangnya mak!

@sophie hehe mekasih

@zam pegi mati lu! hahaha

@kmpg haha ciss nak kata tonggek lettew

@qiqilala haha baik kononn

@aina hehe hebak la sgt

@fadz haha pernah2. byk lagi sebenarnya. lupa hehe

@ankamin haha hang pon penah? cool!

@fidah pelik je kat tapak kaki haha

@wany haha bakal cikgu ke? waaaa

@idayu haha tu la tanak blaja leklok

@aira hehehe!

@bella mmg sakit gila kot. sideburn u pjg kan, senang tarik :p

@zai haha. sume kate yg tu sakit

@adrina haha ada gak yg camtu. tapis betol2. tarik pipi? sbb comel lettew cubit2 pipi tu haha

@KH hahahaha. mmg la bijakk

@zara hehe tenkiuu

@mushroom haha sakit wooo

@farid haha botakkan kepala? siaannnn

@zarifah hahaha ko nk aku tarikkan ke? pompan pon ada sideburn maa. panjang lak tu haha

iszieylyanziy said...

stylo la page ni

Naddia said...

nk tarek bulu idong..style tak?

4miN93~~ said...

semua yg dicakapkan pernah dirasai oleh amin... masih teringat lagi saat kena rotan :')

fazilah shaharuddin said...

aku waktu sekolah rendah pernah kene penampau . sakit tuh mmg terbaek lah ! haha . waktu darjah4 kot . subjek sains . sebab salah jawab soklan dalam exam . satu salah satu penampau . haha. entah bape kali aku kene pun aku xhengat .

Pinky Pixie said...

terbaik! haha
kreatif kot buku siap boleh bace2..

Ratu said...

salam...this is my first time evah dtg sini..dpat taw dari blog izamir ridzwan..N i love all your entries..of kos la especially those yang ada adobe flash :) well done n keep it well!salam perkenalan..

dean said...

mg skit pon kne tarik side burn

Imam Muda said...

mintak simpang

Terbang Bersamaku said...

teringat zaman sekolah dulu2..
denda paling sakit kena rotan kat tangan..uhuhu..