Thursday, March 03, 2011

Makanan Segera Pengkid

Gambar  Hiasan - Pengkid dengan pengat penguin sama tak?

Pengkid, perempuan yang lebih kejantanan daripada tomboy, even lelaki sendiri. Perempuan yang lebih kecil dadanya daripada aku sendiri. Perempuan yang mampu dapat awek hot lebih senang daripada lelaki sendiri. Perempuan yang mampu melahirkan anak, tapi macam tak mahu melahirkan, melainkan dirogol.

IKLAN : Semalam baca paper, ada nenek 80 tahun kena rogol dengan perompak. Memang nafsu kuda laut betul perompak tu. Semua pun kau nak tibai, cilabai! Grrr

Apa yang aku nak persoalkan, kenapa ramai pengkid memilih kerjaya di restoran makanan segera seperti Mekdi, Kehepsi, dan Pizahat. Ada yang berpangkat branch manager! Aku dulu kerja sebagai rider di Pizahat pun ada golongan-golongan macam ni. Korang perasan tak? Kalau tak perasan, bermakna korang lebih suka makan puding perisa jering berbanding makanan segera.

Mengapa? Mengapa mereka sukakan makanan segera? Aku rasa sebab mereka suka makan dengan segera, yang bermakna mereka gelojoh bila bersenggama. Tu je point yang aku rasa ada kena mengena. Penat dah aku perah otak aku yang putih, suci dan murni ni, tu je yang aku dapat kaitkan. Korang rasa?

P/S: Menurut komen pembaca yang dah berkahwin, nak tahu laki gelojoh atau tak time malam pertama, tengok cara dia makan. Kalau gelojoh, gelojoh lah laki tu. 



Comments
35 Comments

35 Kokokan Suci:

ekin.. said...

huhu..kanpe masih ade manusia yg kejam??

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

first!..haha


keh3..rajin bebenor ko perah otak fikir pasal pengkid ni..


err..aku makan agak gelojoh..kena control lah.. haha

princess nabila said...

hahaha...penah kerja satu tempat ngan pengkid..sgt gatal..pemalas plak tuh..kalu lunch jek awek die dtg..

Rozuan Ismail said...

betul2.banyak pengkid kerja kat fast food.boleh plak tgk laki aktif ke x lmlm ptama dgn cara dia makan.huhu

SD said...

ish! kejap nak cuba kaitkan....

ain rahman said...

hahahaha XD

Pijahh' de-Arr said...

erk..

ak tak phm..-.-"

HAJAR hasan said...

ngek!! ceh. satu reason je. hurrmm... boleh diterima. mungkin sbb, gilr hot suka mkn dkt restoran mknn segera. so, pengkid2 ni pon x nk mlpskn peluang. sme mcm kua jgk, keje pizza hut. kan kan kan! LOL. :P

Leyayana Sadzali said...

- makanan mak nyah ape plak ek?? =.='

gadis melayu said...

no komen.. huhuhu..^_^

J.Syazwana said...

point tak boley bla ko eh. haha !

adrinaqamarina said...

jap. nak tanya, tu gambar ape? macam tau tapi tak tau. haha.

taknak komen pasal entry!

mushroom said...

wahhh terasa aku! :P
pengkid suka keje kat situ sebab kat tempat lain orang lain x nak terima haha (okey, x klaka)

laskar pelangi said...

sengal ! Haha..

nanti kena check la bakal suami bila time makan..wahahaha =D

Noor Idayu binti Azmi said...

pakai baju dengan segera, rambut segera n awek segera ?

Eien Mohmad said...

sebab senang dapat awek hot koddd, agagag~

awek2 skg kan suka lepak dekar tempat2 mcm tuhh (:

sambil menyulam, minum air. sambil bekerja, minta number -,-

winkwink -,-

Red said...

gambar tu.. err.. bhahahahaha XD

cik FIFFY said...

aah, memang tepat kata2 kau ayeem,kat ade piza yang kalau manager nyah2 skit, dye punye staff pun lebih kurang. kalau manager dy pengkid staff pun pengkid. tapi tempat aku keje semua normal. tapi masing2 jumpe jodoh kat pizza. *termasuk aku* hahaha!!

me | is | aku said...

hoooo..

Anonymous said...

haha..ni mesti tak kawin lg ni..pepatah makan gelojoh tu mmg takleh pakai la dik..

Dalin said...

betul2! sbb tu mak tak bg lin keje.. takut terjebak dgn spisis camneh~! habis la kesucian dalin yg lebih suci dr kesucian ayeem..

vampire's lovex said...

pengkid tu understnding okay..

ehh ayat mcm penah kapel dgn pengkid haha ! kbai

Gadis Rama-Rama said...

pengat pisang tu kan?

ain dzaya said...

save moneyy la ayemm.!!hahaha..nmap un pengkid, ta maen la gula tempoyak, sambal belacan...
tips yang hebatt!!*wink wink

Ain said...

pondan pon ramai keje kat fastfood restoran. hantar order sambil lenggang kalah lenggang aku -.-

Syazana A. Majid said...

seriously. baru perasan memang spesies dorang ni selalu keja kat fast food restaurant.

Amoi said...

lol. dorang nak cari duit je kot?

nape nak sampai pertikaikan macam ni

=.=

Cik Galaticos Cipot said...

aku pnh keje kt pizzahut dlu...
boss aku tomboy~kuwang3

Dalin said...

mana pi komen yang beriban2 tuh? uwaa.. sekali dgn komen dalin hilang.. malas la nak re-comment balik benda yang sama.. perghh...

Nisa Salle's said...

paan gelojoh, so gelojoh lahh neh? HAHA

BELL said...

aa mmg btui pn la. mmg tidak syak lagi!

p/: pernah kena sound dgn pengkid cina dlm toile pasai bel kalut ble nmpk lelaki dlm toilet dan terus ckp kt kwn 'eh awk, ni tandas laki la. jum cpt p kluaq' tu dia! cina tu mai ckp 'awk ada masalah ke dgn sy' hakhakhak :D

Ayeem Jemain said...

@ain haha diorg pon makan makanan kampung laaa

@ain pergh muntah!

@syazana haha kalau aku tak sebot ko tak prasan la ye?

@amoi haha just curios lahh

@galaticos haha kan dah kataa

@dalin haha takpe lin, takyah. thanks anyway

@nisa haha dia mane ada gelojoh. cuma makan byk je. haha

@bell haha kan? setuju kan?

ainoull said...

oi ayam. aku pengkid dan aku jgk manager fast food. ade masalah ke?

nami chan said...

x suke lelaki mkn gelojoh

Fara E's said...

part last tu gampang jep , cyes ? =='