Tuesday, May 31, 2011

Pakaikanku Baju

Korang yang perempuan mesti suka main permainan cardboard yang tukar-tukar pakaian tu kan? Nah aku create khas untuk korang. Suka tak? Kekeke. Pisang dan pear dah hilang, beruk curi. Korang suka padanan top dan bottom yang mana? Hehe



P/S: Printscreen dan tepeklah photo pada wall Ayeem Ayam padanan top dan bottom kesukaan korang. Lagi pelik, lagi cool! Haha. Thanks! :D



Comments
71 Comments

71 Kokokan Suci:

AYuNG said...

haha...kreatip la kamu nih! :)

y u y u Z u l a i k h a said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh! bute! bute!! ^^

HALIM said...

Hahah!takde mood nak main sebab pisang ngan epal dah takde.. -.-

Dee Chicuita said...

bestnya main! :D ekekeke

zalilah zait said...

sngat kreatif n inovatif la kamo nie :))

ღ p!nk veLvet ღ said...

nak pakaikan bikini, tapi pewotnyer boncit lah pulaks ... tak sesuwai gitu :p

Janggel said...

Baru aku tau ayeem ayam takde kemaluan hehehhee

*cimOt* said...

pakaikan bra ngan spentot je..arghhh..mcm nyahhh..euuuuwwww

Faiz Tapit said...

aikk? betul-betul asia rupanya ko ni
kah3

Cik Teddy said...

wah..nak maen!

chocolove said...

kaler oren tu tak leh blah..hahahahaha

love bunga querida said...

DAH PAKAIKAN SERBA OREN....ALA2 MARIAH KARI..KELAS KAU MARIA... AWW X KOSE MAQ

Mila Ahmad said...

klakO² haha...cute jerk..
adik i mesti suka...

eFaRoGy oNg~oNg said...

hahaha..comel gila..nak pakaikan yang warna oren,,tp pwot muncit lak..hahaha..

Cik Cammy Lia said...

baju2 kecik xpdan ah hahaha.. tp yg kaler ijau ngan suar biru tu sesuai ahaks

aque said...

totop mate!! hahahha

missSenget said...

wakakakakakakaka...

terbaeek~~!!

Noor Idayu binti Azmi said...

Wah, teringat zaman dulu, wakaka XD

tikin said...

wakaka..pkai je bikini tu..mesti ayeem nmpak sweet g2..hahahahahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...ko mmg style yem..

mrs chenta said...

bijok! bijok!

Azie Azra said...

kejar beruk tu cepat2.kang ilang selamanya cmne.muahaha. menarik ah!

Cik Cempaka said...

baju skolahhhh...

hahahaha

Naddia said...

mane buah2an tempatan...majok aa camni

adrinaqamarina said...

dah!

tapi taknak printscreen sebab nanti terleka tak baca buku! haha

baik aku tutup cepat sebelum aku terleka lama

:P

buat lah bebanyak baju lagi!

mushroom said...

haha comel duh.. tapi perut boleh tahan boroilah.. sempit baju nak pakai haha

Hajira Razali said...

skirt jadi baju adalah cool!

fairuz said...

hahaha best doe main bende alah ni.hahahaha

[sutera kasih] said...

best lah main tukar2 baju cmtu, barbie plak tu hahaha

miss su_gy. said...

hahahahahaha cun sgt perot boyot 2 wahhhhhhhhh nk reload game nih boleh x hak3

Aujinz said...

Nak yang versi pompuan plak.. bleh tak ayeem??..

koh koh koh

wannurfazrini said...

tade nafsu dohh tgk kau ayeem :P

♥CIK SHA♥ said...

hoi..bagi la pakai spender sesiap..tambah rabun mata aku..ahaha..

shereena said...

sgt kreatif!hahaha..buat la yg gurl pnya plak.hik hik hik

kura said...

bikini oren tu mmg wajib kan. Hahaha

meowwmania said...

mengimbas kenangan dolu-dolu..kretip!

en ayeem tima kasih yer kerana bersetuju dan sudi tlg pomot jualan amal KTAJ tu, smoga en ayeem diberkati oleh-Nya..

Faraa Cullen XD said...

baju ko sume tak cntik =='
tukar2 !
haha

nurulain abd jalil said...

comel :)

The Sharkox said...

aku bagi ko pakai coli ngn spender. haram huduh..

Siti Mashitah Saidin said...

wua besh2... tapi kan, tuh lelaki kan kenapa ada .... =.="

hamzah ian said...

aku main gak dulu2.. hahaha

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

ayeem , bra oren tu kecik sgt ahh..tak muat nak pakai..hahaha

Sern said...

very the creative..patut dapat nomination blogger most creative..ehheh..

Ujang9897 said...

bongok siot..hhahahha

wei kau buat perempuan onani la..hahaha

pepatungbiru said...

Mana telor dan pisang hng ayeem?tak syok ar tak dak goyang2!

tim said...

aku dah pakaikan baju. tapi aku nak tengok dia senyum bila aku dah siap pakaikan.

Pijahh' de-Arr said...

wehh aku dah pakai kan baju. . .

p msjid nuh..=)

Yuyu Musa said...

aku pakaikan semua baju kat dia..


tp still x hensem..ermmmm...

Orang Kampung said...

hahaha.. siap ada coli lgi..

kusiberjalan said...

alah baju gaun tak der pon ahahhaha

annur larra said...

i love this one. my feveret things mase kecik2. pakaikan ayeem bikini. yellow lagi. sweet gitteww. HAHAHA

mUm_tAz said...

Napa tak dak evening dress.. Alaaa, HAhahha... LAwa la baju2 tu, kaler oren tak bleh blah.. HAhahha

gadisSETAN said...

ahahhahahahahhaha

HazHand said...

bodoh gile la ko nh ayam!! hahahha
cam cipet!! hahahah

Fina Fento said...

HAHAHA

deeya said...

wooi !! aku tak nampak papepun kat gambar tu .. mesti gambar bogel kan nie ayeem ?? kah3 !!

~eZmALiZa~ said...

hahaha...dah berjaya pakai semua baju ayam tu..hahaha...xde satu pon yg tinggal. :D

Piah Becok said...

ya rabbi!!!! dilema aku nak pakaikan baju kat kamu. hadoiii... saba je la.. ni kene buat kalkulation dulu baru tau yang mana sesuai dipakai ni...

terbaru-->A FRIEND IN NEED let's.help -->WORDLESS WEDNESDAY #1 -->HAMBA ZAMAN SEKARANG: ulasan ringkas

ayu jazari said...

hahaha..sy0k plak maen bnda alah ni..

mrs chenta said...

u should read this ayeem.

http://milanomonstaa.blogspot.com/2010/12/kesah-ape-aku-bukan-virgin.html

laskar pelangi said...

gelak guling2! =D

Syahirah Suhaimi said...

mcm mna ek ayeem create benda ni ?

Ayeem Jemain said...

@syahirah buat sendiri kat flash. bukan buat kat mana2 website ke apa

jaa64 said...

waaaaaaaa..kretif2.hehehe...

Fiqah Din said...

Ayeem! Nak tanya ni, mcm mana nak buat game? Iqa nak buat juga la untuk project. Boleh tolong? :))

Ayeem Jemain said...

kalau tak reti buat, seeloknya jangan buat. kelak akan menyusahkan orang sekeliling. haha. buat game lg susah dpd buat software you know :)

yaya_flanella said...

kreatifnya ayeem.. belajar sendiri ke? =3

Fiqah Din said...

Lahai hahaha, tapi best kot buat game. Macam-macam ha. Guna adobe flash tu je la kan? :D

cik siput said...

bes giler lepak sinie... haha :D

n!da said...

dah. da printscreen da.
entry ni utk ayeem.. n_n

http://nidangokngek.blogspot.com/2011/06/this-is-for-ayeem.html

Iza Zaty said...

hahahaha... best la