Sunday, June 19, 2011

Abah Garang


P/S: Minggu lepas abang aku balik rumah lewat malam. Abah pun dah bising, walaupun umur abang aku dah 25 sekarang. Sampai terpacul "Jangan dia buat yang bukan-bukan dah lah". Tapi aku faham. Ini bukan kongkong, tapi menjaga batasan.



Comments
54 Comments

54 Kokokan Suci:

MiS! BLur-Blurrr.Com said...

abah mana tak sayang anak....hehehe^^

adrinaqamarina said...

gambar ko comel laaa ayeeem time kecik3 dulu.


part lubangkan tilam tu aku boleh imagine cemana. kang terbakar tak pepasal jee

fahmimustakim said...

wahh kreatip2..selamat hari abah sedunia!

Eera Shera said...

kalau syg tangan-tangankan =)

schaze zainn said...

ayah garang bertempat takpe
sbb kamu ni nakal sangat.
adeke patut cucuh tilam dengan ubat nyamuk.
memang kene la..ekeke

new entry :
BUSUK la Bau Badan!

CikBulat said...

Alaaa.. bukan leh caye ko nie, dalam didik anak sndiri nnti didik anak ayam gak. HAHA. SELAMAT HARI BAPA AYEEM. HAHA

nor ain said...

hehehe...cmne la blh dpt idea cucuh tilam dgn ubt nyamuk tuh..x terfikir la plak sy..hehhee

aku_azreen said...

haha..nasib baik abah ko garang ayeem..kalo x sure ko lagi nakal..

EZAN IDMA said...

haha jaht gile ayeem tarik tuala abg ;p

ezne ezureen rashid said...

merah nya mata ayah ayeem..

Cik JuneD said...

selamat hari bapa kat abah awak.
setandet lah bapak garang, kalo tak garang kang kite lak yang lupe diri..
hiksss ^^

Pijisketch said...

dem. ini sumpa semart! kasi abah ko bace lagi best.

fairuz said...

Ayah
Kerut kulit mu lembut menyentuh kalbu
Rambut putihmu memancarkan sinar kedamaian
Keras suaramu memberi ku kekuatan
Lemah tubuhmu membangkitkan semangat untuk mengabdi

Kemarahanmu adalah jiwaku
Petuahmu adalah jalan lurusku
Kau adalah ilham dalam hidupku
Kau adalah pembimbing spiritualku
Jika mungkin ku terlahir kembali
Ku ingin kau jadi ayahku lagi.
Happy Birthday AYEMM >.<

fairuz said...

Ayah
Kerut kulit mu lembut menyentuh kalbu
Rambut putihmu memancarkan sinar kedamaian
Keras suaramu memberi ku kekuatan
Lemah tubuhmu membangkitkan semangat untuk mengabdi

Kemarahanmu adalah jiwaku
Petuahmu adalah jalan lurusku
Kau adalah ilham dalam hidupku
Kau adalah pembimbing spiritualku
Jika mungkin ku terlahir kembali
Ku ingin kau jadi ayahku lagi.
HAPPY FATHERS DAY AYEEM

fairuz said...

yg tadi salah. ko tak yah post hahahahaa

Dalin said...

muka ayeem tak berubah ler.. hihi..

d_LA said...

ouh tidakkkk..aku nak buat gak entry psl ayah tp bibik aku ni..menciii..
ko ms kecik muke super inesen gile..x nmpk pun ciri2 seorang budak nakal yg tarik tuala abang..

Raden said...

nti aku ade anak aku nk jadi garang gak

Muhamed Fazrul Naim ^_^ said...

ayeem mcty hot kan mase kecik ? ehehe

hana said...

abah saye pun garang macam tu..
tp semua tu tujuan mendidik...
sayangi la ibu bapa kita..
=D

Miss Red said...

kreatif..software apa guna ek..nk buat jugak..:)

Ayeem Jemain said...

adobe flash CS3 professional :)

cik fara @ fanadz said...

comelnyeee buku latihan dia. :)

Bella Bell said...

suka baca bloh ayeem.. sebab ayeem kreatif.. heheh~~

cepat la buat cerita pasal tanggal tuala tu.. nak baca.. hahahahah!!~

*selamat hari bapa :)

Dee Chicuita said...

terbaik lah abah ayeem :)

Aqila Safuan said...

alololololo.


cewitnye..

yaya_flanella said...

haha. comel lah.

*bapak nakal weh. nakal budak2 biasalah kan. takleh nak jangka. hihi

Rozuan Ismail said...

abah pukul sebab syg.bukan sebab geram

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

biasaler tu..bapak nak mendidik anak2..aku pernah kena tidur luar rumah kot..haha

selamat hari bapa jgk!


tp bukan utk bapa ayam...haha

Miz Novexx said...

gila semat!!! waaa... kalau la aku reti bab2 flash ni, huuuu

zamira said...

hahaha..nakal gak ayeem mase kecik eh!

Syat0za Zai said...

merah nye mata abah ayeem ye :D selamat hari bapa :)

gadis melayu said...

muka ayeem mse kecik2 mcm x brubah jer. heeeee~

Met bUjang said...

abah mana tak sayangkan ayam hahaha

Ninie said...

huhu klu ayah xgarang, xjd manusia la kite ni sume.. huhu

::contengan hati::)) said...

abah kita same lah,, tegas tapi penyayang ;)

izz zara said...

nk gelak je gmbr yg kedua tu. comel sgt :D

nadia said...

lame tak pegi ayeem punye blog la. :D
btw dlu pon kene mcm tu jgk. ade bagusnye.

e'eh, kalau nak bukak muka depan balik, kene klik ke belakang balik ye. heh.

Ain said...

ain pun suka tarik tuala abg. masa kecik kecik dulu ^.^v

ParkAir said...

Semoga kau menjadi seorang Bapak Ayam yang baik..

Aunty P :) said...

chomel giler kau mase kecik !

fatin aiQa said...

Kreatifnya .

fatin aiQa said...

Kreatifnya .

Ujang9897 said...

abah kau baca mesti menangis

kura said...

menosok kalbu gittew kan yamm. wuh. wuh.

Faraa Eiman's said...

ko comel dohhh mse kecik , haha

#kecik jep , haram maklum =='

Syazana A. Majid said...

pecayelah,, satu hari nanti ayeem mesti rindu dgn sifat abah ayeem tu ;)) hehehe

O'gosh said...

gila jeles ngan buku latihan tu..huhuhu

Isteri Encek Bard said...

ieb pun takut ngan ayah, sebab ayah garang pernah kena parang ngan ayah. huhuhu tapi sebba kegarangan ayah lah ieb jadi manusia sekarnag nie

Farid Casablancas said...

sedih betul aku baca entry nie.. T.T

miz rara v(",) said...

selamat ari bapa ayam?? =P

Fatimah Az-Zahra' said...

eh, sama lah muka ayeem dgn abah die ! hee~

Miss Lady Iena Nazir said...

sebak dan serak..

sob sob..

erleena said...

syg abah saye ;)

er nape setai sgt bku nie uhuk2