Monday, June 13, 2011

Rambut Otromen



P/S: Tahniah kepada Irine Nadia yang baru saje melangsungkan pertunangan semalam. Irine ada jemput aku hadir dulu, tapi aku tak dapat penuhi jemputan tu. Maaf ya Irine. Jangan tak tahu aku dengan Irine agak kamceng. Kekeke.



Comments
64 Comments

64 Kokokan Suci:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sempoi lah buku ney ..=P

kura said...

comel yam!

deeya said...

ayeem time kecik2 memang comel .. da besar lagi comel pasal peyot munchit . hahaha !

weyh ! ko salah post entry ke ape nie ?? patotnye gaya otomen nie masuk kat dunie tuto kan ?? hahakz !

Faiz Tapit said...

boooo. x comel pun

tikin said...

comel2..hihi

Isteri Encek Bard said...

fait tapit dengki tu... hahhahah serius tak comel, cuter jer..m miahiahiahiahia

Ieda Al-Habsyi said...

hahahaha hebat ko bro! i loikeeee! :)

ENCIK TIKUS said...

kau nie... patut rambut depan tue naik sekali laaa... aku legend kot bab-bab rambut nie.. haish

Cik Miera said...

comel...!! masa kecik la sebab masa kecik anak ayam.bila dh besar jd bapak ayam.. lg comel.haha

aque said...

bepeluh2 nak buat rambut otomen.. hahhahahha.. comel jew

The Sharkox said...

tak comel...boooooo.bbbooooo

fairuz said...

asal aku tak dapt tgok? loading?

fairuz said...

hahaha ape kelembablah aku ni. hahaa budu kau

qeef... said...

huaahhh..!! *menguap..

i'm ezza haniza said...

wowwwwwwwww.......rmbut otomen yang comel..

Marya Hana . said...

mak ai, suka pulak nak selak2 buku ni.. haha :D

Rozuan Ismail said...

buhsan.haha.otomen..zzz..

Cik Jari Tembam said...

wah! mcmane buat buku ni? cube ajar sket :D

Hanie_Dew said...

wooaahh..hebat nya ayeem buat buku latihan tuu....

Hanie_Dew said...

wooaahh..hebat nya ayeem buat buku latihan tuu....

Fina Fento said...

amboi. kemain rambut otromen haha

wannurfazrini said...

ecehh tutorial wat rambut otomen ke apa ni?

auny aizie said...

setailll lah mat

cik rama-rama said...

ayeem ni kan ptut masuk dlm tuto.. :P...

Kap said...

cover belakang yang nostalgik.

EZAN IDMA said...

wah comel gile buku latihan tuuuuu

Amna.Qadeeja said...

ske dgr sound effect bila selak buku tuh keh3 ;D

Nurazira Abd Ghani said...

serius comel gila entry ni. :)
suka buku tu! hihii

cik aletheea : said...

cOOl giler baca buku latihan zaman skolah rendah nie dulu...;p

✿ boonga_kecik ✿ said...

fuyooo. canggih nya tutorial. guna buku lg

<~a href="http://boongakecik.blogspot.com/2011/06/tidur-dalam-iman-engkau-ada.html">Tidur dalam iman. Engkau ada?<~/a>

meowwmania said...

kretip seh!

hamzah ian said...

bulu bontot lagi cun

Faraa Eiman's said...

wekkkkk ;p

Nanal0vey0u said...

nak beli buku tu satu boleh ? bpe harga ? hahaha ! ;)

Ujang9897 said...

argh...!!!!

::contengan hati::)) said...

smart nye buku 2,,

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha....
promote jel ka?
boleh la masuk iklan... hahaha

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha....
promote jel ka?
boleh la masuk iklan... hahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..rambut zaman skang..

Muhamed Fazrul Naim ^_^ said...

terbaik lhaa ayeem ! hahaa :D
nak try laa .. nak tengok jadi rmbot ateromen kea o batman . haha

Mr PenyuBiru said...

naper belakang buku ni takde sifir 12? hehe..

! Nurida Ardy said...

suka suka...huhuhu

Piah Becok said...

hahhahaaa comel. mane nak dapat buku gini ek? nak jugakkkkkkkkkkk..

Moh bace ni:
1. WORD OF THE DAY #1
2. AI HETCHU' subang!!
3. day four : 10 things you wanna to say to person(s)

syAzAnA said...

haishh. comel lah pulak katun tuhh! hehe. grr

mushroom said...

x cumel ponn .. haha .. :P
pesal ko buat rambut pacak tu sampai berpeluh2? penat eh? hehe

dak eina said...

anak sedara aku pandai. hahaha!

ParkAir said...

Time kecik bleh aa wat, time besar dah botak xleh nk wat dah.

KuNanGKuNanG said...

salam kenal. kite pompuan pakai tudung, xleh wt rambut style cm otrome la..kene la cari tudung yg design otromen.kih3

syaEYRA said...

comel dowhh!
*mcm mna nk buat buku cam gitu?*

HALIM said...

salah parking ni bro.kena letak kat Dunia Tuto..

hahaha!

kura said...

ayemm. pinjam kata2 anda sikit yew. harap xkisah :0

Namee Roslan said...

wey style gila. teruja tengok! hahah. follow terus! :D

MiS! BLur-Blurrr.Com said...

betul la...adik aku pon pernah buat rambut sebijik macam ni lah gayanya..hehe^^

padle said...

ni la fesyen rambut terbaru aku setelah hampir 4 bulan aku tak potong rambut..keh3

yatie Awang said...

haha...ada lagi rambut macam tu sekarang...

Cik Ladies said...

hahaha.. lawo buku tu! nak satu.. !

http://www.cikladies.com/2011/06/jom-mendoodle-my-first-doodle.html

superstar said...

kreatif lah! suke baca buku tu. hehe.

Bigdaddyz said...

kool betul blog ni....heeee

Affan said...

eh ada lagu negaraku kat belakang buku hahah

bersepah-sepah said...

Irine Nadia dah bertunang ke? aduh! satu tamparan hebat...

~eZmALiZa~ said...

bapak ahhh...semaattt gile mamat kartun nie...ensem abes wat rambut otomen...hahaha :D


boleh la buat buku latihan ajar pakai shawl pulak pasni..kahkahkah!!

siti kektus said...

weh, nape tak letak sifir skali?

adrinaqamarina said...

haha adik adik lelaki aku pernah buat.

sharifahzakiah said...

ni tutorial ke ape ni ayem ? kahkahkah ade je idea dye buat org gelak brguling :D