Thursday, July 28, 2011

First Day Sekolah



P/S: Petang, malam karang kalau nampak aku di stadium, tegur ya! Aku ni rabun ayam sikit. Mari ramai-ramai mengaum di stadium, restoran mamak or at least di rumah. Goodluck Harimau Malaya! Baham saja singa kacuk.



Comments
94 Comments

94 Kokokan Suci:

akmalhilmi said...

aku harap kawan2 abg kaw ngs tgk korang ngs
hahaha

. said...

hahahah...
sekarang dah ok kan?.

fatin syahirah :) said...

go harimau malaya :) hehe

P/s : aku tak boleh nak elak tangan aku dari main main header sebelum baca entry. muahaha

Mohd Hafiz said...

yeaahh ! HARIMAU MALAYA !

Umie Artoqiemie said...

HAHAHA. kaki drama mlayu siot.

emeera asnary said...

adeh laaaaa ~ dah knape abg ayeem nanges ? x state pulakk, kah3.

deeyamorten said...

alolo.. comelnya :)

MiS! BLur-Blurrr.Com said...

hahahah

dak eina said...

itu je?? ai xnangis pon mase mula2 g skolah dulu ok..

sharifahzakiah said...

cehhhh manjaaaaa !!!!! hahahaha abg tu drjah bpe ? bntai mnges dua-dua lak. hahaha :D

Fyka said...

lahaiiiiiii penyayang betol abg kau..sweet jer sama2 nangis...haha

azie5ouh!8 said...

rasany abg tu nanges kompom sbb xdpt sbg dier punyer study kat kelas.
XD

azurin ramli said...

kahkahkah.
cememeh rupanyaa.
masa 1st day tadika, aku steady jee.siap soh mak aku balik rumah tkpayah teman kan.

mate saya bulat said...

ape motif weh ? :P

Ayeem Jemain said...

haha dah tgk adik dia nangis, dia pon nangis la. hehe.

abang ayeem darjah 4 time tu. hehe

syazrinakuya said...

sk simpang lima..oooo...normal la ciwekkk..

eila said...

air dicincang tak akan putus motif citer ni rasa la!

Ila Mhd Noor said...

abg anda pn nanges jugak? nanges berjemaah le tu? comel jekk ^^

Dhiya Fariza said...

aww so sweet abg nangis sama HAHA!

SoutulMujahid said...

best siot. otai giler wat flash

apsal muka abang ko macam muka tapit?

msredcheesecake said...

Waaa...dpt tiket ker? Bestnya g stadium....

Alin said...

hehe teringat pula masa sekolah rendah dulu. huhu. tapi xde nangis2 sebab memang dah ada member dari tadika lagi. Jadi, dah sedia ada geng. hehe^^ comel je cover buku sekolah, auw~

Najlaa 'Aqilah said...

kesian abang tu!! HAHAHAHHA.

y u y u Z u l a i k h a said...

manja!!! lepuk kanggggg!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! bestlah.. nk tgk tp tiket dh habeh..huhu..

Ayam malaya takde ke..bawak maskot sekali :D

fairuz said...

umi abah aku tak pernah teman aku mase darjah satu. sebab aku kuat! hehe

ezzaty harith said...

heee..abang pon boley join skali..:D

[sutera kasih] said...

ayam pun nangis pegi sekolah first day???hehe

cek mona said...

perlu ke 2 2 skali nak nangis. bhahahah

Tasha said...

kah3...dgn abg2 skali menangis!

hamzah ian said...

ok

ezyanie said...

mesti abang kau tak nak ingat peristiwa ni lagi . hehe

Zulfahmi Abidin said...

knape abg2 aku tak pnah pon hraukan aku kat skola? hrmm. sorry cant make it. tak dapat pg stadium.

d_LA said...

citt..x cool la nangis kat skolah..haha..aummmm

ila haliqa said...

haha..klako abg ko..

Jamban Comel said...

hak hak hak ,aku penah gak dulu *malu jap -_-'

nishiyanisha said...

jadah abang lu nak nangis jugak? tak paham aku. gua lagi steady lah macam ni? dari tadika sampai sekolah rendah sampai sekolah menengah sampai matrix sampai kolej, gua tak pernah nangis macam tu. chett

AIN MUSTAZA said...

hik3.bila kenang2.msti rasa malu kn nangis2..tp tu la pengalaman

sleeping_maniac90 said...

elok bebenar la jd adik bradik hak3..
sme2 nangis...

BERT said...

ehehe.. abg dia tacing macing lebeh

Isteri Encek Bard said...

baiknyer abang... dak gembeng tul lah ayeem nie. hahahhahaha

❤NazirahMoktar❤ said...

sweet la abg ko ayeem..nak ngorat la..

ღ p!nk veLvet ღ said...

pergh! sentimentalnye abg ... t'haru dpt abg gitu ye daq? hahaha~

GergasiKecil said...

hahaha...lawak la korang ni....tbe2 abg pon nanges sama....tu yg xleh blah......menjiwai watak betol.....

Hashira Yusoff said...

malu la ayeem aku ni pompuan steady je harii 2nd and 1st skolah..hahaha.

deeya said...

abg kau da berpunye belom ?

Balqis Shafikah said...

wahh..abg memahami adiknya. terharuu...;)

n!da said...

agaknye abg ko terharu tak bace entry ni? dedua nanges. memang cool habes. hahaha

tieha ismail said...

hahah...nampak cam tak gentar aje...rupenye nanges jugak pastu...miahahah

wannurfazrini said...

booooo! ni mst kau rumah tido bawah ketiak mak HAHAHAHA

yanadimple said...

hhahha trigt buku skola da nehh. lama da ta pgg. lgu ngaraku kt blkggg tuhhh >.<

yanadimple.blogspot.com

C i k P i p i T e m b a m said...

huh , pebende nih , wakakkakaa . ayeem jaat . kte tgok kat tv jee . HD . kalau nmpak ayeem kita boo ! HAHAHAHAHAHA xD

hyzan DZ said...

waaa. kreatif!! buku y seronok! :))

teynteyn the doll said...

kahkahkah nape abg kamu pon nangis jugakk uhhh...

Ainul Hayat said...

Miahahahaha...lawak, lawak (rasenye pestaim kumen kat belog ayam nih)

Faiz Tapit said...

apa jadah abg kau nak ngis skali? hahaha

bighagenjo said...

:) sweet..comel.

Sufy said...

aku nak pegi tapi jauh sangat..uwaa..:(

ParkAir said...

Kesian anak ayam, dah besar jadi bapak ayam yang berkaliber.

Kamil Kahar said...

haha...aku rase aku penah berada di tmpt abg ko...

adrinaqamarina said...

hehe comel la ko ni ayeem!


part abg ko sama3 nangis yang tak tahan tu. aku first day, tak ada la menangis, adik3 aku yang lain pun.


yang jenis bunyi loceng, ingat dah habis sekolah terus lari balik pun ada. tu yang geng3 rumah dekat dengan sekolah ah.

cik marikh said...

ayakkk! nanges kununnn...

Robot | Sakti said...

jangan lupa bawak laser.

hehehe

Nizam Ijam said...

entry ko semua best2 ayam...hahaha

cik naddya said...

waaa. suka header kau. comey bebeno :)

Namee Roslan said...

ala comelnyaaaa :) hehe. suak tengok flash2 ayam!

biskut chipmore said...

la orang klang ke ayeem ni.. hehehe.. sama la kita

Yuyu Musa said...

cehhh menangis.tak macho arrr

Nida Hamdan said...

Haha comelnya sama2 nangis! hehe :P

chuu muqhlis said...

abg ko pon pestaim kat skola tuh -_-'

Ain Atika Zailani said...

gila style!!!! macam mana buat tuh??? huh jakun.

Nurulhuda Zaharni said...

atas bawah kiri kanan smue leh selak la. hebak. hahahhaha

Sofeafaudzi.photography said...

comel.. hehee.. kasih sorg abang

Rtp Farra Arisha said...

alaah sweet nya kalian berdua. hehe.
betapa sayangnya seorang abang kpd adiknya <3

dLa Suri said...

abg pun same nges? ahaha. sweet gile!

kueh bakar said...

first time jumpa entry klasik macam ni...waaaa..

terus aku link..

kau ok...abang ko tak ok...hahaha

MEDIHA OMAR said...

Comel gila abang pun nanges sekali! :D

OM said...

adik ditemani abang, so sweet

Mira Z said...

Saya langsung tak menangis pun waktu first day of school. Bangga. Sekian.
Muahaha. =p

juliet. said...

kreatif gilaa..semat seyhhh..aku darjah satu dulu tak gembing pon..steady jee buli dak darjah dua..hehee

darkrose~ said...

hurm,malu jek nenangis~ :P ros dulu pown hurm,,,,nangis jugak~:P hahahaha~:P

Clara said...

waaa... nicelah buku tu..

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Entri ni saya pilih untuk Entri Menarik Bulan Ini #1

Happy blogging!

Namee Roslan said...

best gilaa... :D

iejjah said...

haha..sensitipnye abg ayeem...abg yg bgs 2..memahami adk die..hahaha

alin~hazlin~ said...

suka blog nih

Ayeem Jemain said...

korang: sweet kan abang aku. dia rasa sedih tgk aku nangis hehe. tu sebab dia nangis. ;)

alin: thanks alin. keep reading yaa :D

anis aneesa said...

huhuhu..suke r baca..tringat mase skolah dlu..jiwa sy kental jerp..ehehehe..

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2011/07/ayam-seorang-blogger.html ,

bukan sembarangan link , haha , check dlu .

Faraa Eiman's said...

teringin nak tgok ko nanges , haha

CikBulat said...

hahaha ! tak tahan tu abg ko ikut nangis pasal apa ! haha, kim slm abg =DDDDDDD

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! said...

serius macam aku kecik2

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

hahaha. sehati sejiwa betul ye dgn abg kau :)

cx's said...

siyes suke flash buku ni! gile2 suke tp tk gile. oke cx lambat lagi komen. org ke 94 . grrr~ jaoh. tp suke number genap. kih3.