Wednesday, July 06, 2011

Lelaki vs Perempuan

  • Lelaki sama lelaki peluk memang wadehel! Gay lah syial! Peluk atok ke abah ke takpe lah. Kalau peluk dalam keadaan sedih pun okay lagi.
  • Perempuan sama perempuan peluk normal lah. We are BFF ogayhh. BFF abah hang. BFF lah yang selalu jadi EFL, enemy for life. Kekeke.
  • Lelaki mandi bogel sama-sama memang true gay. Kalau tak gay pun, jenis kaki gangbang  (kenduri perempuan). Aku pun tak paham lah camne diorang boleh bogel ramai-ramai time gangbang. Adoi, gelimat!
  • Perempuan mandi bogel sama-sama pun normal. Takde hal. Kat PLKN pun dah biasa. Pasal PLKN tu, pernah dengar cerita. Hehehe rasanya betul. Siapa pernah mengalaminya? Hehe.
  • Lelaki suka kutuk member lelaki, tapi tak maksudkannya. Gurau-gurau jantan, standard lah tu main kutuk-kutuk muka hang macam taik, perut hang boroi apa semua. It is a joke, man.
  • Perempuan suka puji member perempuan, tapi tak maksudkannya jugak. Hipokrit a.k.a jaga hati. You cantik lah sayangs. Tapi dalam hati, cehh geli sial tengok muka dia ni. This is no joke, biatch.
  • Lelaki hensem tak memilih kawan, asalkan sekepala. Sekepala tu means boleh ngam lah.  Melainkan yang bajet hot. Stok lepak Pavilion aje kerja.
  • Perempuan lawa pilih kawan perempuan yang sama la lawa sama hot je. Biar tak ngam, pedulikan hati budi, as long as you are hot! Baru boleh photoshoot sama-sama. Kikiki.
  • Lelaki sama lelaki kalau gaduh main tolak-tolak. Tolak badan/dada lah, apa lagi. Tumbuk pun dikira tolak.
  • Perempuan sama perempuan kalau gaduh main tarik-tarik. Tarik rambut. Apa lah, kan lebih elok kalau main tarik-tarik kain. Hehehe.
  • Blogger lelaki top, steady je. Siap boleh biar blog bersawang (tetiba).
  • Blogger perempuan top, diva kot? Ke tak? Anyway, WWE Divas rock!
P/S: Tak semua, but mostly lah kan. Hehe sakit punggung? Padan muka! xD



Comments
62 Comments

62 Kokokan Suci:

Kamil Kahar said...

haha...kelakar la siot...mmg beza glerrrr...but its true opinion...tp mcm ley jdi fact jer...

UyaRayza said...

nice one hehehe..terutama yg last tue hehehe..ade yg diva hehehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha...statement mcm kejam...tp mcm ade betul gaq, erk!!

Moumo said...

byk gk aku setuju ngn pndpt ko ne

MiS! BLur-Blurrr.Com said...

hahahah..mcm3

Edy Ramanov said...

wah, memang bestlah entri ayeem ayam kali ni. apa cer ayeem buat entri ni? cer citer cer citer

Opah Kentang said...

haha.. yang PLKn tu tak boleh blah..
tak penah lak nk mandi sesama.. gelimak nyahhhhhhhhhhh :P

ipa faiza~ said...

setuju y pompuan selalu dr BFF jd EFL = ENEMY FOR LIFE ~ :)

best tentry ni.

Isteri Encek Bard said...

geget ko... grrrr hahhahha yg last tu.... hang kan retis, lagi diva sedivanyer.. hahhahah.... nasib ieb tak divas noks.. hahhahah

Alin said...

bff xboleh pakai. -,-

Faiz Tapit said...

org laki suka lawan btg sape lg besar
kah3

♥CIK SHA♥ said...

HAHAHA..KEBANYAKAN POINT INI SGT TRUE KOT..;P

hamzah ian said...

rase nak berak

dLa Suri said...

smua sye stuju! Hahahha

Rahmad said...

lelaki suka tanding batang..

pompuan suka tanding nasi lemak..

Aujinz said...

keh keh keh..
betul..

Hashira Yusoff said...

sbnarnya prmpuan nk cntik sbb nk mnunjuk dgn kaum sndri.. bkn nk tnjuk cntek sgt..siess.. pkai seksi2 pun sbnarnya nk tnjuk aset lgi baek berbanding dgn prmpuan lain bkn nk tnjuk kt laki pun sbnrnya.. -__-"
*ehh, aku terngutuk kaum sndri pulak! kahkahkah.. :P

--> Wordless Wednesday #3 : Tell me, what does this picture mean to you :)
--> I Hate It When People Have Bad Table Manners! ⊙︿⊙

The Sharkox said...

laki pun ada jugak yg memeilih kawan yg setaraf. macam kalau jenis mat korea kawan dengan budak yg rambut macam korea je.. babis

The Sharkox said...

laki pun ada jugak yg memeilih kawan yg setaraf. macam kalau jenis mat korea kawan dengan budak yg rambut macam korea je.. babis

fida said...

kebykkannya betul kat sini. :)

like2. :)

Pyka Rahmat said...

setuju jela semua nak cakap apa lagi haha

Akim Iqbal said...

orang lelaki suka lawan btg sapa paling panjang

ShafiqIzwan said...

pergh tebaekk ar. hahaha.

SweetyMui2 said...

odeym! haha

shida said...

ha3...
memang berbeza laki pompuan nie..
kalo sama tak best laks..:P

schaze zainn said...

sbb tu lelaki dan perempuan itu berbeza... xP

misz sheyla said...

xde makne gak nk berkawan ngan budak tak sekepala...nk lepak2 pun boring...

AzamHusni™ said...

huhue.. macam gebang ja..

yen yen said...

mostly aku stuju kecuali part mandi.. ehh ??

ahaha gurau kasar

nishiyanisha said...

kenapa gua banyak dalam golongan lelaki? kutuk straight, tak main puji2. gua tak mandi b**** dengan perempua. jadah?

Faraa Eiman's said...

ble mse tyme PLKN mandi sme2 weyh ? ='

budaksetan said...

nanti kalau dapat PLKN aku nak menyamar jadi perempuan, HAHA
btw betol lah semua ni

Mimi Dyana 沙美美 said...

Blogger lelaki top, steady je. Siap boleh biar blog bersawang (tetiba).

Zack Zukhairi dah lama tak update blog. Steady je. kekeke...

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA . mcm siott . tp btol jugak apa yg ayeem ckp nie . xD

Tasha said...

asal satu pun tak kena kat aku,aku bkn perempuan ke..haih

Najlaa 'Aqilah said...

kelakar!! especially part puji and photoshoot! HAHAHA :P

ezne ezureen rashid said...

ada juga benarnya.. memang selalu pun gini.. kuikuikui

ZAHIRAH IBRAHIM said...

selamat ai tak pernah cakap mana2 lelaki gayyy

Raden said...

gangbang tuh ape bang??

-lurfkhara said...

tererr arhhh , survey kt mane kesah yg pompuan tuhh . heeee

eila said...

hehhehheh...maknanyer perempuan poyo ar?

nada hanis said...

rasa nak buat entry maklum balas ja. hehehe

wannurfazrini said...

alhamdullilah tak sakit punggung aku baca entri ni. hahaha

kyra said...

mandi bogel kt plkn???yarks,,,xdapat plkn,,so xtaw

yaya_flanella said...

aku tau kau tak terfikirkan aku time kau taip ni. so aku selamat dari nak sakit punggung. hihi.

gangbang?serius baru tahu gelaran tu. =.=

FasiHaH SupiaN said...

hahaha

tp yg mandi bugel kat plkn tu idok ler teman tahuu.hehehe

SyazwanSarawak said...

pehh. terbaik la entri nih..!

Namee Roslan said...

eh kalau kat uia.. pmpuan sama2 mandi bogel2...kami masih eeuwww lesbo2 jijik2. hahaha. mungkin kerana environment islamic kot. hhahahah

laskar pelangi said...

sesengal semut betul lah =D

adakah wei bebudak PLKN mandi sesama? ce citer sikit. hehe

Lissa said...

gangbang tu ape ek? seyes ni tak tahu. huhu =.="

Ayeem Jemain said...

gangbang tu kenduri perempuan lah kawan2. perempuan sorang, lelaki ramai2 kekah.

@namee whaattttttttttttt! UIA????

mmz said...

hahaha..mcm sengal lah :D

Ninie said...

eh kenapa dipanggil gangbang? sbb die mcm bang2 boom ke apa ni? sy hrp prof ayeem blh merungkai persoalan ni dlm entry selanjutnya. trimas prof. ekeke

ABU said...

kalau lelaki main pedang? true gay hahaha

Salwa said...

haha.i ketawa sambil terangguk2 setuju.

fatin syamimi abdul rashid said...

nice facts :)

Pojiepooh Abdullah said...

Hahah nice one :)
1st time mai sini terus jatuh hati..

P/S: Cantik blog, smart header tuh!

PojiePooh; Hanya Satu...

gadis melayu said...

part mandi bogel masa PLKN tue x stuju.. kt kem atia dlu xde pown.. huhuhu..:p

Piah Becok said...

betul dah tuuu... tapi last sekali tu tak sure betul ke tak.

pasni kalo gaduh dah xleh tarik-tarik dah. kene guna pendekatan lain..

Engku Sofea said...

betul betul betul :)

SAIDAH SALIM said...

yeppp, totally agree with your opinion . benerr benerr terjadi kat kaum hawa. huhu

Ain Norainsyah said...

Haha...70% ade betulnye.