Friday, July 22, 2011

Perkenalkan, Awek Aku

Lepas aku buat entri Pasangan Perlu Ke Sepadan?, ada lah seorang awek ni approach aku dekat Facebooo. Dia add, then borak-borak kat wall dia. Macam-macam lah yang diborakkan. Agak syerasyi bersyama lah bak kata Ajai. Aku suka personaliti dia. Periang, banyak bertanya, banyak cakap. Takde lah main tulis k, x je memanjang. Phuihh!

Rupa dia pulak sedap mata memandang. Pandang kat mana korang jangan tanya lah. Matanya agak bulat bak mata ejen contact lens. Bulu matanya lebat dan likat bak bulu ketiak aku yang disisir rapi. Hidungnya tak mancung tak kembang, just nice untuk dilaga-laga. Bibirnya merah bak bibir Maniam lepas minum air Mirinda Stroberi. Badannya pun nampak ngam-ho lah. Potongannya 50-24-38 tak silap.

Memperkenalkan! (drum roll) Meeya Ayamor! Sepadan tak? Macam telur masin dibelah dua kan? Sweet gitew. Lepas ni Meeya jadi author kat blog ni tau. Hehe.


P/S: meeya|ayeem? Macam tengok cermin. Ini adalah entri merepek.



Comments
101 Comments

101 Kokokan Suci:

i'm ezza haniza said...

haha! comel gilakk

diyan said...

haha , tetttt ,sangat sepadan dong
macam ayam bapak dan ayam mak

Lin Kamila said...

haha, ni serius ke memain? sengal ah. eh jemput dtg ambik award. aku awrd kan ko.

Lynn said...

wahh~~..
betul ke ni..^_^
semoga berbahagisa..^_^

gadis melayu said...

semoga kekal hingga ke anak cucu.. heeeee~

sharifahzakiah said...

betul ke ni ayemm ??? huhu cian pmnat ayem kt lua sne tu T__T

kura said...

amboi. dah mcm akan ada authr baru. gitteww! haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha meeya ayamor bukan nama sebenar ke..

ayam pon nak awek jugak ke..laa wt sembelih lagi sodap,,haha

IEQAH said...

Hah...mmg sepadanlaa sangat tewww
HEHEH.. chomel chomel aje.. :P

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHAA . ayeem2 . ade jee tau . comeyy awekkk ! :P

budaksetan said...

50-24-38 ?
agak2 besar mana 50 tuh? -,-

b a m b a m ' s said...

kekekek..comel tul meeya tuh.. hahahhaha..

Cik Kuntum said...

mangkok nyer ayeem! hampir2 kuciwa frust Cik Kuntum nengok entri nyer tajuk tehehe

dLa Suri said...

50-24-38 ? Gila! kalah rozita che wan! :P

Akim Kebal said...

hahahaha.. LOL

PeRmAtA bIrU said...

eh macam kembar jer.... beza bulu mata, tudung and mulut.. hahahahah... :)

Ujang9897 said...

muka sama, jodoh panjang wei..



* besar gila kopek dia

Syafiq Salim said...

mane nampk kepala kopek ujang !!

nak komen lain, lain yg dikomen...
derm !!

mate saya bulat said...

hensem awek ko :D

budakampung said...

hot setaff ni~ hahaha

Umie Artoqiemie said...

cehhhh.
mati2
gua
ingat
kisah benar.
kah kah kah.

fiezra said...

cute giler awek!!peeewwwitt,,,

cik EPAL said...

sepadan bebeno awk ko dengan ko ni. lagi lagi tang hidung. sama betul rupa dan saiz

ABU said...

cantek BULU BULU mata dia..hahahhaa

Cik Ca'ah said...

uish,sepadan yang amat. lepas ni boleh makan nasi minyak dah kot. hahaha

Nizam Ijam said...

hidung ayeem beso sikit r..hahah


” Nizam Ijam Dot Com”

shera haifa said...

mata sama-sama bulat. hidung sama-sama kembang, tp ayeem punya lg kembang. secocok sangat,.,

just kidding..
:P

SAIDAH SALIM said...

huuu, comeynye nama !

cik kia said...

bile ayeem declare ? haa lpsni kene tukar status in a relationship with meeya lah ;) haha

belogkayangan said...

org selalu kate BK dgn bf macam adik abg, tu ok lg. ade pulak yg kate mcm bapak anak..tp Bk xkesah sbb sdh slg syg menyayangi, doakan sehingga ke pelamin :)

Faiz Tapit said...

u curang ngan i?
fine

~syue syada~ said...

haha.nak jugak letak riben kat kpala ye u ! hee

Farhan Hanif said...

tak dapat bayangkan 50-24-38 tu macam mana...agak2 stabil tak...hahah

http://farhanhanif.blogspot.com/

::contengan hati::)) said...

bulu mata dengan bulu ketiak da same ea pehh ada jodoh tu haahha

syuE said...

cannot go! hahahaha :D

Zulfahmi Abidin said...

aku benci lelaki. habis manis sepah dibuang. abes aku mcm mane? menjanda? #meraung

:: eiDza miRa :: said...

pehhhh~!!! hye meeyaaaa~~

The Sharkox said...

apahal macam FL ni?

misz molecule said...

ni cerita beetol2 ke main2?

muke mmg da ada iras tu..syabas2

y u y u Z u l a i k h a said...

cecehhhhh.. ade awekk!

Isteri Encek Bard said...

weh tipu mana ada atas saiz 50..... muker sama kot.... nie mesti ayeem versi wanita nie.. hiihihihi.. tal balance lah atas 50 tengah 54 bawah 38, letih woooo nak bawak. hahahhaha

Anonymous said...

da teringin bebeno ni..anyone pls

cik saloma said...

cet! kah-chi-wa. ahahahha.semuge berbahagia incek ayeem

Mohammed Faizal said...

bab bulu mata tu tak bloleh bla....haha

Hayati Buya said...

As'salam..
nak tanye boleh tak ?
macamana kamu buat header kamu gerak2 macamtu eh ?

SweetyMui2 said...

hye meeya! cantiknya awak :)

merahitujambu said...

serasi sangat!!!orang kata muka sama serasi..ahahaha..

O'gosh said...

nak jugak saiz '50' tu ye...kang x tertampung ko dik...haha

♥CIK SHA♥ said...

hai meeya..;p


wei..pehal macam tak setabil je cutting badan die? ko nih..mandai2 je wat ukuran..ahaha..

Asyila Zainuddin said...

hahahaha..
bukan nak kata la, tapi siyes sebijik je muke..

Ayeem Jemain said...

@anon bukan despo. this is my another segment lah! haiyoooo

@hayati guna Adobe Flash CS3 professional

BeloG MTT said...

Secocokkkk ! Chomell..Moga panjang jodohnya ya.. HAHAHA ^^

sleeping_maniac90 said...

sepadan giler..
ibrat ayam dikerat 18 hehehehe

Namee Roslan said...

cantiknya inner tudung gf ayam!!!! siap ada ribbon lagi! hahahha. sho shweeetttt :D

amy syahirah said...

perrghhhh . comel gilak !! mantopp ..

dak farah said...

kah kah kah. kau nih. sian sanat, nak sanat awek nih. tapi, comel woo awek kau. siyes. :)
btw, kenape 50? kau nih.. terok betol laa..

Acik said...

alaaa ... kite slalu tulis k ... x ..., huks!
btw, memang macam telur asin dicincang lumat!

chiLleD...!! said...

ni btol ker idak ni??confius kejap..hehe..pape pon, moga berbahagia..hehe

wannurfazrini said...

how sweet meeya|ayeem ni? jgn lupa jemput ke kenduri. mesti byk ayam hahahhaaa

Fyqa said...

cunnya .

spdan leteww!

sampankertas said...

haha ada awek rupanya hahaha

SyazwanSarawak said...

agak jelez. haha

Halusinasi said...

untungla dia dah ada gf...haha

n!da said...

awek alam laen ayeem

Sofea dean said...

Alhmdulillah bertemu jodoh jugak ekau .Fisrt time den tengok ayam muslimah .hebak !

Pyka Rahmat said...

cun jugak uh. haha

Faraa Eiman's said...

perghh* tu dia
jap g blog ko tukaq jd cinta2 laks
haha

Rahmad said...

bagai pinang di belah kapak..hehe

sweet gitu..

Cik Miera said...

50?? terpegun....haha

Siti Mashitah Saidin said...

comel!

Ninie said...

alololo comei2.. suwitt nyeww~

Yuyu Musa said...

baru nk ngorat.dah ada awek.

har har har...

Engku Sofea said...

hahaha ayeem ayeem :P

dang intan duka said...

sweet mcm gula melaka je tgk..
hihihi


peace

ღ p!nk veLvet ღ said...

mcm samy vellu pakai tudung jew? hahaha~~

King Jantan said...

ayam jantan mmg begitu peelnya ...haha

Kamil Kahar said...

haha...sengal ko ayeem...apsal ko x sekreatif camni dlu...xtpkir plak ble tblik kn jdi meeya

[sutera kasih] said...

hahaha ayeem meeya la sgt kan

adrinaqamarina said...

wah3, ayeem dah ada meeya. :P


tapi dun worry sape yang ada lagi menaruh pada ayeem tu, nombor 2, 3, 4 kan free g :P

phoged (dk4me) said...

perghhhhh.... awek 2~

Eyka said...

#erk..ayeemm..i cmne ni? alaaaa...melepas la cenni..demmit..hahaha:p

Aujinz said...

nie nie nie.. Ayeem Meeya nie.. koh koh koh..

Ain Atika Zailani said...

cewahhh ayeemmm weweeettt dah ada makwe dahh....kikiki

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Tea said...

50? takleh blah ayeem ni.

haha.

Anonymous said...

dan dan je, kh dah dpt berkawan dgn bdl, dia pulak ada 'teman' baru. LOL!!

Ayeem Jemain said...

@makenontheKH wei kiwak. ko ni takde life ke nak stalk orang je? gi mampos lah. ko ingat aku nak sgt ke bdr ko tu? aku dah lama benci dia. blog dia pon aku dah tak bukak lagi. siap aku bagi profile fb ko lagi kat dia. senang, biar dia approach ko teros kalo dia nak sangat ngan ko. takyah curious2. ko dah leh berambos lah bro. takyah nak jadi stalker sangat lah. get a life, bro. please, takde keje lain ke kat luar sana? hahaha kesian tol la despo cam ko ni. sanggop tikam orang demi perempuan? hahaha gila despo sial. sumpah. leh gi mampos doh

Scarlett O'Hara said...

Fuyoooo!!!Mmg padan sangat.Pakai tudung pulak tu!

Raden said...

owh..ko curang ngan aku..mntg2 aku da bz blaja..aku sedih tau. aku blaja bersungguh2 nie nk keje gaji besar nk msuk meminang ko. tp ko curang. huh..

Lea IsNaw! said...

hai meeya

comel nama seindah rupanya...

wakaka

mai meowmeow said...

Habis comel je :D HAHA !

hira said...

hahaha. adeh. comel betul lukisan tu~

msredcheesecake said...

sama sepadan...mata sama besar lubang idung sama kembang...hheeee...

cimOt said...

nak ngorat boleh???

Cik Jari said...

so sweet...haha.....

teha said...

mmg merepek.hehehe..

LynN LoLa~~ said...

haha sengal. semoge kawen cepat ;p

noraliza said...

hahahaha..comel2 :)

Anonymous said...

terbaik bro..hahahahhaha...

atiqah said...

comel benar awek ayamni sepadan sangat.macam kembar lain mak tauuuu..

Anonymous said...

ape jadi dengan hubungan korang ni? clash ke?