Monday, July 18, 2011

Pumping



P/S: Biasanya budak skema yang suka pumping macam tu. Haha. Korang pun mesti pernah nampak kan?



Comments
79 Comments

79 Kokokan Suci:

Dhiya Fariza said...

sengaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal haish

Alya Esprézzo said...

haahaha..alaaa sekejapnya?? baru nakk fewling fewlinggggggggggggggggg..

budaksetan said...

HAHA, masih ada kelucahan kau xD

Nursya Mohamed Hariri said...

hahahahahahah

Muhammad Asyraf said...

ohhh ! yeahhh ! hahaha . dah letih sangat mana larat :P

Liyana Aziz said...

speechless!

hamzah ian said...

babi lucah

Faraa Eiman's said...

haha , siot jep mejah !
a'ah la , aku pun tak tak na definisi ea sbgai lucah or ta
muahaha

sharifahzakiah said...

hahaha zaim zaim :D

Syazwan Che Deraman said...

ooo..hari tu..

Kawan Kakak Saya Yang Hot tu..

bahahahhahahha

fairuz said...

kate dah taknak lucah dah. tak berjaya nampaknye. takziah!!

Miz Novexx said...

hahah... aku rasa dorang nak mengetaffkan bontot kot

Ain Zulaikha said...

giloooo ayeemmmmmm hahahahhaah

MIRA UTTIKA said...

ayeeem ayeeem, *geleng pale.
HAHAHAHA.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku rasa entri ni suci murni...sebab aku inesen..haha

eila said...

haha...x tobat lg rupanya!

wannurfazrini said...

hahahahaha comelnya ko pumpinggggg~

**::CIKNUURUL::** said...

xpe xpe,.xlucah xlucah,..sabo ye ayeem,.hehe,.

unta pemalas said...

otak kalau dah otak blue susah nak buang deeeee

unta pemalas said...

otak kalau dah otak blue susah deeee

syAzAnA said...

lucahh doe. nak uat acaner?

Engku Sofea said...

okay. sangat kelakar. hahahaa

Farhan Hanif said...

perghhh...ni dah ketegori 18 3gp....bukan lagi 18 sx dah...hahah

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/07/izreen-azminda-suka-lelaki-melayu-macam.html

Orang Kampung said...

hahaha..
msti hng pun pumping cmtu gak.. hahaha

pandangkedepan said...

tapi kalau x kantoi x pe....:P

adrinaqamarina said...

aku tak paham, mana lucah nye?


sampai ada tulisan merah tu, macam seres je.


tapi kau pernah tengok orang pumping camtu! haha.

adrinaqamarina said...

*typo ah!


tapi AKU pernah tengok orang pumping camtu!


-.-'

KimiCnoL said...

pergh,seksi sial pumping gitu..haha

boleh pakai ke petua nie??

cikmegipama said...

oh begitu.. -____-"

Janggel said...

hmmmm ciri-ciri tu masih ada..takper..perubahan berlaku perlahan2 takleh mendadak kan ayeemmmmm hahahahaa

Puteri Iqa Izyan said...

cait. lucah jugak =D

amirah said...

practice makes perfect omputih kata

UyaRayza said...

ngeng la ko nie hehehe..mmg lucah

ipa faiza~ said...

kelakar~ :D

amy syahirah said...

haha !! comel la klau pumping mcm tu ayeem . =)

blacknwhite said...

perghhh....sengal jer...hahahaha

-farrah- said...

siapa yang ajar pumping gitu eh? sure cikgu dia hot.. hahaha

merahitujambu said...

ceh..lain mcm jee..ahahaha

peep said...

lucah mcm chilake..hahaha :P

ღ p!nk veLvet ღ said...

tak lucah ... mane ade lucah ... puiii~~

cik rama-rama said...

ayeem ko nk ckp pmpuan ke pumping cm tu..oleh sebab ko dah bersara dri kelucahan ko,kalau tak, aku rase gmbr tu ko dh buat pmpuan..hahaha...

Anne Nurain said...

ye laa..
siyes tak lucah pon..
ahahaha...

SyazwanSarawak said...

hmm. syabas sebab berjaya convince aku ni cerita betul.


#LOLolol

sleeping_maniac90 said...

xlucah pun.. (sj je nk sdpkn hti tuan nyer blog) lalala

cik aletheea : said...

owh....salah ek? ;p

Faez Rusni said...

hahahaa....diz is....pump it..

athirahmazlan said...

zaim...zaim...haihhh.. apela..♡

Chempaka Sari said...

la ape yang lucahnya... kebanyakan yg buat macam ni tak taf r, tak kat senam. Saya selalu perhati kat pengawas2 yg selalu datang lambat meeting masa sekolah dulu. Kebanyakan yg tak pandai pumping ni org kuat surau.

Atiqah Farhana Safian said...

Abang Ayeem! Saya pun pernah nampak orang pumping camtu. So, tak lucah.. Hehe..

fada said...

yelaahh tak lucah pun kannnnnnn..hahahaha...

lisMA said...

LAWAK la die ni

DaYaH JeLitA said...

ehh apa yang lucah nya???..tak paham la..somebody boleh tolong explain tak kat saya?? saya tak paham la.. kalaw bleh tolong explain dengan lebih detail bleh tak? kalaw bleh demo sekali eak? huhuhuhu sungguh saya tak paham nie...kecianla dekat saya...xD

Ujang9897 said...

stim aku dow

Shahbri said...

cisss.. zaim aku tak dapat tangkap ape yang ko nak tonjolkan nie, cis..haha

Ezrin Athirah said...

aloooooo , tu je ke ? nak pjg lagi :D btw , cool :D

yarn liyarnalin said...

sangaaaaaaaaaaaaaaat hebat . kahkah

mUm_tAz said...

Mana ada lucah, bese je pon.. Ingt balik memori kene pumping, hahahha

kimiez said...

pompuan selalu pumping camni...

HaFizaH aYu said...

comel giler pumping ayeem...nway mn de lucah bdk pompuan slalu pumping cmtu..

hyzan DZ said...

HAHAHAHA. seronok seronok!! hahahahaa. pumping lagi pumping lagi! :p

teciq said...

tak boleh bla la..hahaha

MSS said...

hahaha..teringat bro masa kelas bahasa arab form 3...kena denda, member pumping macam tu...satu kelas gelak...

ABU said...

hahahaha..bongok..
itu untuk mengetaffkan bontot..

Hang Leo said...

cam kimax,,hhahahaha

Kamil Kahar said...

laa...org nk kate ko post entry lucah pn ko nk tacing...rilex la der...impression org kadang2 susah nk dilupuskan...hahaha...

arek said...

lucu lucah...

kura said...

jgn slahkan pemikiran org lain ayem. hahaha

Ninie said...

adik laki i sll pumping cenggitu. rs nak ketuk je kepala dia. haha -.-'

Isteri Encek Bard said...

gila.... hhahahhahha ujang pon gila....

.diannorhayati. said...

haha. adoii ape pumping yg mcm last tu =.='

mushroom said...

mcm shial duh! lucah ! hahaha

dayu_myself said...

pergh...sengal..

aku pun tak tau kat mane ar,aku betul-betul-betul-betul InNoCent...

erghhh...

AyuCandy said...

Eeeeeeeeeeyekkkkkkkkk!

fahiraferra said...

HAHA XD

[sutera kasih] said...

nasib baek line tenet x ok jd gambar tak appear fuhhh haha slmt drpd dpicit jerawat kah2

yanadimple said...

amboi amboiiii notyyy nakalll hahaha

teha said...

mmg ada la org pmping cmtu..huhuu

Rien Rose said...

hahahahah sengalllllllllllll

Adan said...

adoihh~ lawak siot.