Tuesday, August 09, 2011

Pelajar Miskin



P/S: Aku bukan orang senang, so jangan minta benda free



Comments
104 Comments

104 Kokokan Suci:

dya mohamad said...

tau tau!susu coklat tu mmg sedap kot!

sharifahzakiah said...

alaaa xhbes bce ag. bkpe kjap ngat. huhuhu dlu kt skul pun ade gk rmt tuh ^^

akmalhilmi said...

but now kaw sudah berjaya
tunjukkan kat parents kaw weyh :)

dgaan semua tu
look at urself :)

sofeafaudzi.photography said...

i pernah rasa susu kotak tu! memang sedapppp! :) tido lah ayeem....

http://ohmylensa.blogspot.com/2011/08/entri-untuk-lelaki-yang-kurang-hensem.html

dak eina said...

eina penah minum susu tu sbb tlg cikgu agih2kn susu tu kt murid2 RMT..

luvpinkja said...

betul2. susu coklat tu sedapppp. dulu cegu selali derma kat budak2 class even yg takdapat rmt. sekali dpt dah lah banyak. warna oren kotak dulu :)

emeera asnary said...

waaaaaa, untung laa dpt RMT.. nak jugakkk, hik3

dLa Suri said...

dla sllu ngendeng kwn dla yg dpt rmt sbb nk susu tu skit. hehehe

Izat Tarmizi said...

Awww...pak aku pun pak guard,mak aku tukang jahit biasa,tapi dua2 dah arwah..i feel you brother..now aku kena berdiri atas kaki sendiri..aku pun miskin jugak ayeem..Anak2 sekarang nie budak sekolah dah pakai blackberry..sehari rm10..aku pun dulu RMT jugak..

Lea IsNaw! said...

aku penah rasa susu coklat tu
tu pun kawan aku yg dpt RMT tu sudi bagi

hamzah ian said...

aku rmt gak

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

mase sekolah dulu pown selalu mintak sekotak dekat2 budak2 yang dapat susu coklat tuh.huhu

iMah said...

a ah..
air kotak tu soOodap..
aku sukOoO sgt2...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

part susu kotak tu dah lama xminum.kalau xcukup mau berebut dengan member2..haha

alepridz said...

aku pernah rasa susu tu ayeem... memang sedap...

yang bestnya budak2 RMT keluar rehat awal... haha


HARAPKAN MUKA JE LAWA.. TAPI PERANGAI MACAM _______ (Jangan Klik Jika Anda lemah semangat)

aishah aziz said...

ceative

eila said...

moral off the story ayemmm budak baik haha...

kacangkelisa said...

iklan xleh klik...coz wifi ostel block vid, flash etc.. header kt atas tu pon xnmpk..ad kaler biru jer....konklusi tunggu g mcD baru derma~~ =D

Muhammad Al-Afiq said...

sedih ke ..?? x sedih pun...ada lg yg susah msa dulu-dulu ayam... kna bljr susah dlu bru sng..btol x..?

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.dah lama tak dengar RMT nie..
ada lagi ke?

kaizen said...

aku dulu tlg cikgu jage dak2 RMT nih.. so susu coklat tuh dpt gak laa hahahaah

latest entry Adab-adab di Bazar Ramadhan & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

Dalin said...

dulu Dalin kecik2 ada tgk kawan 2 3 org bawak plastik.. ganti beg sekolah.. Dalin pun ikut sama.. hahahakk!

lps tu yg minuman kotak tu seyesly sedap.. sebab dulu kecik2 suka tolong cikgu kemas stor.. stor tu pulak ada byk minuman kotak tu.. cikgu suruh agih2kan kt budak RMT.. lps tu dapat satu free sbgai upah.. hehehe.. kenangan..

time kekecik dulu bawak duit RM2.. seringgit seringgit.. selalunya seringgit bg kt kwn2 RMT.. seringgit lagi simpan sendiri.. air 20sen.. makanan 50sen.. ok la tu kan?

fatin syahirah :) said...

dan dan masa budak budak dapat air kotak tu jugak semua nak buat buat baik. haha

SweetyMui2 said...

aku pun pernah rasa wei..sedap gila kot susu tu.siap nak 2 lagi.hahah
success is yours now :)

budakampung said...

gua selalu sakit perut minum air tu dulu.. T.T

Asyila Zainuddin said...

tak pernah rase susu tu.. sob3.. :(

Fina Fento said...

oih susu tuuu..sedap gilos.

ayeem kelihatannya sangat kacak sekali dalam lukisan faten.

hensem tu sekali je la.

kbai

syuE said...

pengawas skola p0wn slalu dpt mknan free tu n air kotak sdap tuh.. haha.. untung knnn :D

Umie Artoqiemie said...

umie pun ade dapat susu malaysia tu dulu.
nyaman aie.. haha..
umie dulu sekolah cina, jumlah pelajar pun sikit.. so, sorang dapat 20 kotak. kah3.

Tasha said...

dah berkotak2 susu tu aku minum,huhuhu.. susah tu mengajar bnyk perkara ^^

Izyanti said...

aku pon dapat jugak susu coklat tu dulu. sedap gile woii. :P

shera haifa said...

berebut nak air susu coklat tu.. bila dh dapat perkara 1st bukak yang kat sisi kotak tu.. kalau ada + maknanya leh minum air tu.kalau - ada cacing..haha kelakar je dulu2

HafizRahman.com said...

aku ni dari kecik pun muka rmt ja...darjah 1 smpi 6 aku dpt...besala mak ayah miskin ja...

adrinaqamarina said...

pernah! tapi kesian kawan3 aku yang dapat susu masam. -.-'


aku tak pernah lagi rasa makanan rmt tu, pernah tengok la kawan3 aku yang lain dapat. hehe.

Edy Fee said...

cantik lukisan tu..weeiiit

Wahida said...

Ayeem, jom tukar banner dengan Wydaz :). Dah letak banner blog Ayeem Ayam dekat sini:

http://www.wydaz.com/p/banner-exchange.html :D

gadis melayu said...

masa sekolah dulu suka gnti org amik RMT sbb nk susu cokelat tue.. hehe..

Cik Zety said...

hai ayeem, nak cakap tu je :P

NURUL NADIAH MAMAT said...

dapat RMT jugak ms skolah dulu.....paling best bila ckgu nak hbskan stok susu...dapat satu dozen sumpah xbagi kat kawan2...ahaha....

Wadi AR said...

kdg2 ank cikgu ada byk kelebihan. susu dorg tak abes mak aku bg aku. haha. sbb dlu mak aku handle budak2 RMT ni

Ms. Whoda said...

Aku dapat susu 2 sebab cikgu kate aku terlalu kurus...aku kena mnom 2 kotak...T___T

Zulfahmi Abidin said...

pasal RMT tuh #ehsamelah. hrmmm. pasal pic bawah tuh #jeles. #okbai

zie_ira said...

hehe ,penah2 minum,,kawan bagi rasa ..memang sedapp,:D

Dhiya Fariza said...

pernah dapat susu coklat tu juga for a year :)

Heidi Shafiq said...

kat sekolah aku sume student dapat susu cekelat tu..

Amin said...

masa sekolah dulu aku tukang edarkan susu tu pada kawan-kawan yang dapat RMT...dan aku pon dapat! hehe #rinduzamansekolah

Amna.Qadeeja said...

hehe gua xske susu tp kdg2 jeles gak ngan member2 yg dpt mknan free huhu

Myrul Fitri said...

: : RMT ? kah kah ' aq penah dapat kott dulu . . err ~ pasal susu tuh mmg sedap gileee :P

azurin ramli said...

takpelah,akan ku tunggu ayeem kaya raya nanti boleh lah belanja satu banner free. :')

Saddila said...

Penah rasa . Penah . Ambik kawannya . Haha sedap wooo :)

ainie yusof said...

sy pn dpt RMT jgk..tp masuk drjah 4, cancel nama sbb xsuka srpn..tindakan bodoh kan?dah org bg free xnak plak. padahal slalu jgktumpang mkn klu ada lebih :)

Luqeem™ said...

pernah skali je dpt..huhu..tu pn sbb xde sape nk..haha

Ayeem Jemain said...

akmalhilmi huhu belum berjaya sgt lah. anyway thanks!

afiq mmg tak sedih mana pon. saje je. kah3

Qema Amaya said...

Hohoho..
air kotak susu RMT mmg terbaik dari ladang!

Selamat berkenalan~
Qema Amaya

ira-yoshida said...

aku tak penah rasa susu coklat tu.. sedap ke?

Faiz Tapit said...

aku tak pernah rasa pun susu tu.
susu gantung pernah ah. hahah

diNa de SoLa said...

wah nice lah buku latihan tuu..
terbaik..!
aku penah rasa susu ceklat tu..
mmg sedap..! :))

ked said...

mak aku cikgu RMT..slalu dpt susu free tuh..hehe..sdp woo!!

SyazwanSarawak said...

makin maju ya flash ko. kekeke
semoga terus berjaya bro

Aujinz said...

susu coklat tue dulu makcik aku suruh beli 20 kotak.. jenuh aku nak bawak guna basikal.. keh keh keh..

Niessaa said...

susu coklat tue mmg best gileee..
kawan ade gak kdg2 soh amikkan mknn dowang..
sonok la sbb dpt minum susu coklat tue..
HAHA!~ ;)

fairuz said...

aku tak pernah dapat rmt walaupun aku bukan orang berada. ini disebabkan kebanyakan budak skola aku boleh dikatakan hampir semua dapat rmt. dah tu penuh kantin. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

H.J said...

2 2 aku pernah rasa ayeem..rmt dan susu kotak tu..susu kotak tu paw lebih tak pe..haha

DaYaH JeLitA said...

aku penah buat entry pasal rmt..pehh nostalgia! pastu susu coklat tu aku taw..selaku ketua kelas aku memang akan amik lebih..muahaha..pastu aku selalu buat2 sakit sebab susu coklat tu stor dia kat bilik sakit...memang sedap ahh pau..wakaka..

Areliff said...

ha3 terbaik

Iliani Rahimi said...

wahh..susu coklat !! rindu nk minum..teringat plak zaman kanak2 riang dolu2..huhu

mizzkechique said...

sy pun dpt RMT gak.. sgt sedap itu susu cekelat!!!

Cik Galaticos Cipot said...

tersedih plak baca yg ade gambor beg plastik tu T.T

siyes..sedih~

Ayeem Jemain said...

ticos hehe tp yg bag plastic tu tipu ja. takde la sampai camtu. tp kalau sedih gak, klik je iklan aku. abes cite. hahahaha

Miraaaa said...

penah dapat susu tu masa darjah 1 . sekali dapat 5-6 kotak , phew , sedap tuhh ! (da la posa ni , huhuhu)

wannurfazrini said...

aku pun miskin gak knp aku x dpt rmt ek? xdpt rasa susu coklat. huhu

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Aku RMT gak!!susu coklat tuh sangat best!!! kat mana la nak dapat lagi ek?

AnisSa said...

mmg sedap pun. dlu sek rndh dekat sbh, so mmg bdak2 sek kat sane smua dpt. bkn stkt coklat. strawberi, tmbikai susu, susu pn ade. hehe :)

Ikhwan said...

walaupun aku bukan pelajar RMT. tapi aku tetap selalu ambik susu kotak tu . hahah

Namee Roslan said...

susu tu sedap gila!! :D namee siap belikan air tin untuk kawan semata nak tukar. heheheh

bighagenjo said...

hehe, cumil je gamba dengan plastik tuh. :). Nak wet raya!

sarah honey said...

sedap2! dulu kalau RMT nasik ayam mesti dpt nasik ayam setiap hari ahad kan? ke hari ape? dah lupe. hee

Ujang9897 said...

aku dpt gak dulu..susu tu paling best.,=)

lepas tu dpt buku text free..=)

tp makan free tu takda pun kat sekolah aku..

Yuyu Musa said...

aku pernah rasa air kotak tu tapi lepas tu mesti sakit perut.

cikgu kasi nak dekat2 expired.yg lebih3.sobsss

Mohd Zakwan said...

Ayeem , Zakwan pun sama jugak . masa skolah rendah dulu Dapat RMT . sama kes macam ayeem .
memang sedap gila susu tu , satu kotak kan dapat ;D
ZAkwan bawak balik rumah, 1 keluarga berebut nak .hehe ,sedap :)
Jom Singgah blog Zakwan , kini dengan header baru yang segak ^.^

kura said...

aku dapat rmt masa darjah 6. dah nak habis sekolah dah pun. untung la ekau ayeem! hahah

Mohammed Faizal said...

gile creative...budak tu pun comel...tak boleh bla ada jambul macam ayam

Pyka Rahmat said...

ps tu sebenarnya untuk hulur ke anak dia ni kot. hahah

Robot | Sakti said...

gua pernah jugak dapat.

bawak balik,simpan dalam peti.

cuaca panas-panas, baru minum..

perghhh..best..

KILA said...

Pendek sangat..Panjangkan lagi..

Cik Bell said...

RMT ? Ronggeng Masa Tidur ?? hahaha,,
adoii...syOkk ah dpt susu free,,

cik marikh said...

adik beradik semua dapt
aku sorang je x dapat...
ishhh! padehal kitorang 1 keluarga hape...
jeles btul la!

Aina said...

mcm voucher tk tmat tempoh lak =.=

Raden said...

susu cap gantung xde?

Salhah Suhot said...

tau!!!kalau dapat tu mmg best kot!!!

Isteri Encek Bard said...

TERINGAT SUSU COKELAT

nishiyanisha said...

arghh! susu coklat tu! sehari mau 5 6 kotak aku curik kat bilik RMT. HAHA

niZa said...

aku salu jd peganti orang dapat RMT haha

iejjah said...

wah...tme sek ren mang slalu dpt susu kotak nie...mang sdp pn...aku xpnah dpt pon rmt nie..tp lau kenyit mate 2,3 kali dkt cikgu dpt jek sekotak dua...kahkahkah

iejjah said...

wah...tme sek ren mang slalu dpt susu kotak nie...mang sdp pn...aku xpnah dpt pon rmt nie..tp lau kenyit mate 2,3 kali dkt cikgu dpt jek sekotak dua...kahkahkah

Nana Liyana said...

biar miskin harta asalkan kaya budi pekerti . :). :)

tikin said...

sumpah sOdap susu sekelat tu..hikhik

yaya_flanella said...

Ala kejapnya dah habis. nak lagi. huu. tahu takpe jeles gila kalau diorang dapat susu cekelat tu.. nak mintak sikit pun dpt sehirup dua je. -.-

Dunia Landax said...

siakk!nostalgia kot..dulu gua rembat susu kotak tu dalam bilik guru..x pasai2 kene gantung skool..heee

Amyz said...

wahahahaha! sedap wooo susu cokelat tuh!! skang ade lagi ke susu mcm tuh?

Edy Fee said...

rilex la bro..same jew..aku pon pnah dpt rmt n susu sekolah tu.ehehh sebakul bawak balik

fiyda said...

ayem, dulu aku pon sma la.. bila dpt ais susu tu, aku ambk kat kwn2 aku yg tak dpt RMT gak.. kat adk2 aku kar rumah pon aku tapau

PjahFzah said...

aku pn rmt. best giler dapat berkotak2 air kotak. perghh mmg penuh fridge la sbb ramai adik beradik semua rmt.. nikmat giler.. :D

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

penah penah penah. kemain sedap lg taw susu tuh. teringat time kecik2 dlu. asal ada susu lebih. komfem nak. ahahhaa :p