Wednesday, August 03, 2011

Puasa Bebudak


P/S: Korang pernah buat gini tak time kecik? Tipu lah tak pernah. Haha. Tapi dah besar-besar gabak sekarang ni, jangan pulak buat macam ni lagi. Huhu. Batal puasa!



Comments
92 Comments

92 Kokokan Suci:

Monster Siti said...

taleh blah ayeem, kata dah suci. ada jugak gambar luceh. lololol

..ika itu aku.. said...

kalau cakap tak pernah, nampak benor nipunye..ngeh3
zmn bebudak gak plg seronok!!

annur larra said...

satu lagi ayeem. bukak fridge then letak muka dpn fridge tu. HAHA. i love this entry !

Innanie | Ariffin said...

macam aku pernah sebut kat blog aku lah. kau Pak rodi ye? hehehe

meeranamera said...

hikhik.. mase meera kanak² pon camtuh :)

gadis melayu said...

standard la zaman budak2.. heeee~

Ayeem Jemain said...

@monster siti tu pon lucah ke? =.="

dLa Suri said...

tknmpk pulak bird die, hahahaha

Ayeem Jemain said...

inanie haha ada eh? aku tak pernah tiru mana2 entry. kalau ada, kebetulan. plus aku baca entry ko yang ada tag nama aku je. aritu aku google "Ayeem ayam" jumpa entry ko. entry lain tak baca lagi. hehe

luvpinkja said...

hahah ! nakal seyh ayeem nih.

kita tak buat macam tu taw. paling2 nakal pun buka petisejuk, minum air sejuk. kan ke puas. apa barang air paip ! hahaha

mate saya bulat said...

kemaen gambar. hahah

candybiru said...

aku tak~~ aku tak~~ ehehehe..tipu la tak wat mcm tuh..=p

cik Beskod said...

slmt berpuasa :)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

haha, ayeem..suke main tipu.
alaaaa, zaman budak2..mmg lee..

tim dulu same jee..minum air paip ni rasenye boleh tahan sedap gak kan ayeem? hahahaa.

Akim said...

mcm chilake, naked sial.

hamzah ian said...

lucah

The Sharkox said...

yang last tu siapa cakap tak pernah buat, dia berdosa..

berdosa sebab menipu diri sendiri..

HAHA..

Innanie | Ariffin said...

ayeem, aku tak de hal lah. memang betul apa kau cakap. semua budak guna taktik sama. aku suka cara kau yang kreatif tu!! keep it up guys! kau jangan emo plak dgn aku. ye... terima kasih!

Lurunna said...

bilik air adalah kwsan larangan masa puasa.

anyss said...

ok. sume aku penah buat mase kecik2. *terase nie*

sekian terima kasih

shera haifa said...

minum air wktu amik air smyg.. nikmat time tu

Namee Roslan said...

tak lucah. best. :D kelakar.

janaheaven said...

terbaiikkk lah...menari sangat....like...like....=D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comelnya cara dia bercerita. siap tulis dlm buku lagi! memo waktu kanak2 lah tu ye?? jgn buat mcmni lg tauu! dh besarr:) hehe. selamat berpuasa ayeem!

Amna.Qadeeja said...

erk,terase pulak *terjun sungai*

akhmal ariff kepal said...

aku suka kot baca buku cerita :)

alepridz said...

style habis siap ada gambar bogel lagi... wakakka

http://www.alepridz.com/

Innanie | Ariffin said...

khas buat AYEEM AYAM :

http://coklateyes.blogspot.com/2011/08/ayeem-ayam-tiru-entry-aku-geram-giler.html

sharifahzakiah said...

baik tak yah posaaaa teruss !!! hahahaha

Alya Esprézzo said...

hahahaahahahahaha..

Ms. Whoda said...

hahaha nh...pnh...pnh...mse solat zuhur kt skola...buat2 noob tertelan air mse wuduk....T___T

wannurfazrini said...

name punn budakkkkkk~ ntah2 sampai skrg kau masih wat begini =P

zie_ira said...

yeahh,,ira pon dulu kecik2 ade je taktik nk ngelat pose secara senyap2,,huhu,,xD,,tp skarang da besar tak ngelat2 daahh,,

Tasha said...

aku jujur..x penah =.=

Ieja zukhi said...

xdinafikan la ieja kecik2 dulu pon macam tu..tp kantoi ngan mak..maluuu...

i'm ezza haniza said...

huiiiiii ...kalau mandi smbil minum air tu dah biasa! muahahahahhahaa

Red said...

sengal doh! bhahahahaha... yang last tu.. kantoi blom sunat. bhahahhaha XD

You Will Get Back What You Give. True Story.
(Ayat aku pedas. Jangan baca kalau mentaliti korang tak kuat)

cik saloma said...

oh man! nape tunjuk aksi mandi mande? kah kah kah

yg cuci muke, amek air semayang tu memang paling nikmat lah bile beberape ml air selamat sampai ke tekak.

cik.eica said...

ta terpikir lak nk wat cm ni ! wahahah bedal trus air 100+ . muahahha

Khuzrin Kamarudin said...

Kau gelak "huhu" ea? bapak comel sial.. hahhaa...

Dhiya Fariza said...

ayeem sensord tu ada lagi ish. saborjelah :D

♥ a Y e N g ♥ said...

ayeem memang mengada! hahaha. kelakau..

Asyila Zainuddin said...

haha.. orang tak main la air paip ni.. terus minum air oren je.. :pp

Fina Fento said...

zaman kecik kecik dulu basuh kaki kat air paip lepas main, entah macam mana termasuk sikit dalam mulut..sampai sekarang pelik.

gambaran ayeem waktu kecik2 sangat comeyyy

bighagenjo said...

haha! gile. kau je buat macam tu.

Lea IsNaw! said...

time pose, rajin je mandi kan
biasanya tak pun

cik qiqilala said...

kita tak pernah. sbb kite budak baikkkkkkkkkkkkkkkkk :)

[sutera kasih] said...

line tenet tak ok jd xnmpk apa yg org dok ckp pasal gmbr tu..fuhhh hehe

meowwmania said...

oh tak penah..tak penah...

mas saari said...

suka gak rendam2 muka tu! hehehehee..

ღ p!nk veLvet ღ said...

penah buat time wudhuk 2 jew dedulu, hahaha~~

Isteri Encek Bard said...

hihihihihi teringat zaman kanak-kanak... oitttt mandi bogel.. tak bek tau tunjuk bolan poser nie.. miahahahahahhaa

cik rama-rama said...

alar..ayeem, kte x nak lucah dh..cm ne ni...x sesuai untk U lg lar ktegri blog ni..hihi...

ok..sume pernah buat.. = ="

Sufy said...

kah3..cisss!! aku x buat benda tu semua sbb aku budak baik..:p

cik Dil said...

muahahaa..semua tu, mmg konfirm kan buat time pose kecik2 duluu..hahaha

AliaJustea said...

semarrttt ah ! alia tak buat mcm tu okehh.. cuma pura2 lupa je. .
HAHA

sakura_sue said...

hahahhaha comel gila.

SweetyMui2 said...

ada pulak berak papan hitam..kahkah

haNem said...

setakat minum air x best ah..buat sakit perot guling2..pastu mak masakmegi..habes megi semangkuk, sakit perot hilang..cool kan?

Chuu Muqhlis said...

wah semua tempat yg dituju ade sumber air XD

Leya said...

gud one...teringat zaman jahiliah dulu...

sleeping_maniac90 said...

ak bdk bek..
so xpna buat hak3..

shedameor said...

eleh, padahal cerminkan diri sendiri kann. haha

Engku Sofea said...

siap censored lagi kan, ayeem ayeem. heeeee cool flash lah !

msredcheesecake said...

mr ayem bila last wat cam tu? semalam? 2 thn lepas?hhee

Ayeem Jemain said...

@pia ala, bkn lucah pon :(

@redcheesecake haha darjah 4 kot. tak igt la :p

Anonymous said...

1st time bukak bL0g ang
best...ha2..
lps ni aku jd silent reader ang la..

zamira said...

hahaha...rase2nye sume bdak kcik buat mende nie..rugi klau xwat wooo..hahaha

Alin said...

comel je part sensor tu

Nina Athira-misu said...

x pernah pon..saya budak baik!! haha :p

+double Z+ said...

aiy0o..kena setepek..terasa w0oo..hahahaha

roq said...

DAH LA BLOG MANTAP...ENTY MATAP LAGI...ARGHHHH!!! JELES2

LyaLuna said...

hahah salu je bwt. cuwik cuwik mkn tym pose... dlu lah tym tecikk . na bg kucin mkn, suap mlut skalekk haha. >.< suke flash ayeem ayam

http://yanadimple.blogspot.com/

Ayu said...

so creative,,bru menjejak ke sni...
i follow..salam Ramadhan

kit :) said...

i'st time komen !!! :) -tot comel

Aujinz said...

semua tue aku dah penah buat dahh..
koh koh koh..ehh..

tercerita plak..

Memey Baharom said...

hehehe . rindu mase budak2 . huaaaaa

april said...

cool ! buku tu yang cool ~

Zulfahmi Abidin said...

tetibe teringat mase muda belia.^_^ eh jap.

INI ENTRY LUCAH

#okbai

Faiz Tapit said...

woi, ada gambo bogel

farah wahida said...

haha..nmpak menarik buku tu...mcm na buat ea???

Kemn Azmaili said...

hye ayim,

i'm a newbie blogger..nice belog!! followed u lahh...

amier azrul alias said...

hoiii.
haha
naseb ko censored kt situ
kah kah

tapi sume org ade pengalaman cenggini.
hehe

Qaseh dalia adelia said...

haha tak buat pun camtu ..isy2

Yuyu Musa said...

euw euw..tak malu tak malu..gamba bogel tuh...

Rtp Farra Arisha said...

hikhik. tupppp, arisha tak pernah buat mcmtu ;)
when u post about this, i recall back my childood moment :)

SoutulMujahid said...

kecik2 rambut cam ayam :P

Ujang9897 said...

sensor sebab pendek kan...??

dah besar monteng pose beli kat mamak..lg hebat..(bukan aku)

si macho said...

gilaaa .batal pose dah aku nengok gambaq bugil tuh

T 3T p buka sat alan2 dah batal :D

ashikinharon said...

Fun!

Nana Liyana said...

sumpah hebat gilerr! :P

cx's said...

wah!! chanteknya flash yg ni!! tertarik. siyes!! mcm nak mintak jerk. tp mane leh. hahaha. oke cx pengomen ke 92. huhu. lambatnye komen. kih3