Tuesday, September 20, 2011

Layanan 5 Stars untuk Si Dia


Kita kenalah bagi layanan istimewa kat pasangan masing-masing, barulah mereka rasa disayangi dan dihargai. Istimewa macam mana tu? Meh aku kongsi tips kat korang meh. Tips ni untuk lelaki, tapi boleh diapply pada perempuan jugak kalau nak.
Ketika Makan
Kalau nak makan tu, sampai-sampai restoran je, sediakan kerusi untuk si dia duduk. Belanja makan tu kemestian lah kan. Kalau boleh, bawak sinki basuh tangan tu pergi kat si dia. Kalau tak boleh, korang kena suapkan lah. Kalau korang baik, korang kunyahkan makanan tu, si dia tinggal telan je. Awww romantiknya, macam najis.
Ketika Menaiki Kereta
Macam dalam filem, bukakan pintu kereta tu memang wajib lah. Tapi, jangan tutup pintu kereta tu, sebab kalau tutup, hentaman pintu tu akan menghasilkan gegaran yang mampu mengganggu si dia. So, rapatkan pintu perlahan-lahan, then seletip je lah pintu tu. Kalau pintu terbuka time layan kona/lap, redha je lah. Beli seletip yang kuat sikit. Disarankan beli seletip cap Selenge, agak kuat.
Ketika Menonton Wayang
Untuk keselesaan maksimum, beli tiket wayang untuk kesemua satu row tu. Contoh row K ada 10 kerusi, beli semua 10 tiket tu. So, nanti takkan ada orang lain kat row tu. Tak ke selesa tu? Kalau terlupa bawak sweater, bagi lah baju atau seluar korang lapik badan si dia. Pastikan si dia duduk di tengah-tengah ya, sebab view lawa. Korang pulak duduk kat tepi sekali, untuk mengelakkan maksiat.
Ketika Berkaraoke
Tak kesian ke tengok si dia nyanyi? Sakit tekak kot. Jadi, korang harus nyanyikan untuk si dia. Kalau korang lelaki, buat-buat suara perempuan lah bagi pihak si dia, dan sebaliknya. Nak lagi feel, si bopren bawaklah baju kurung mak korang untuk feel lebih. Seluar dalam perempuan boleh curi jiran punya. Si dia cuma tonton dan nyanyi dalam hati je.
P/S: Aku tak bertanggungjawab atas apa-apa kejadian yang bakal berlaku bila korang amalkan tips ni. Sekian, terima kasih.



Comments
59 Comments

59 Kokokan Suci:

♥ norlida ramli ♥ said...

haha..ingatkan tips tol2..skali 'hampeh'! adoi..ape ni meeya..hahahaahahaa..sakit perut den baconyeeee..

Ninie said...

yang tang kereta tu xleh blah. ade plak guna seletip je. tu benci ke syg? haha sengal je

Powpah said...

hahahah adoit tips sangat membine!!bravo2!!

eton said...

ayak... sangat romentik kan.. 1 ari keluar.. pasti putus kot.. hahaha

nurdani said...

wah...balak aku wajib ikut tips berguna ni

miratun madihah said...

memang sengal gila, opss tak leh gelak banyak sebab nanti ilmu lari :)

hamzah ian said...

faking apa ni?? yay... aku ada tenet

azurin ramli said...

ahaha.yg tolong kunyah tinggal telan tue tak boleh blah.mcm bodo je.harharhar

Dhiya Fariza said...

T_T whatdee.

azrijohan said...

awww awww,thanks for this rubbish tips...sayang ayeem




http://azrijohan.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

knr crik boifren kayo la ni..bru leh beli tket wyang 1 hall teruih... hahaha

ABU said...

bagus!!

manusia biasa said...

aku suka kereta yg guna seletip...mesra alam katanya..

aza said...

bguihhh tips...

amalkan slalu...msti awek xtngl pnya..hahah

@juera said...

tips naik kete x thn skli..bleh arwah klu x bjga2 tu..hak hak!

Wadi AR said...

ouhh, hebat gak tips lu ni. nanti gua praktikkan

msredcheesecake said...

Sudahkah anda amalkan? Apakah hasilnya?

ieyza afieyna said...

tips terbaik dari ayeem.. huhu..

Engku Sofea said...

ayeem sengal. hahahaha

Nana Ichigo said...

wahhh, tq for the tips yer, haha

bighagenjo said...

kemain lagi kau,
tips becinta pulakkk

bighagenjo said...

kemain lagi kau,
tips becinta pulakkk

FaKArePa!n said...

tips luar tabiiee ni..hihi

mas saari said...

hahahahaa...tak nak ikut tips ni! hancusss nanti..

Cik Miera said...

hahaha.. ayeem.. u ni hampeh la.. tips yg memang Islamic :)

kembatolo™ said...

dah lama aku cari tips ni. mekaseh ayeem. hahahaha

arora said...

kelas kau maria... HAK HAK

ღ p!nk veLvet ღ said...

kalau lelaki buat yg ptama 2 mmg sentap la, sangup posa, hahaha~~

aishah aziz said...

sengal..kelas kau.haha

peep said...

ahahaha mcm sial jek xyah tutup pintu kete tuh.. aku nk ko buat lu ayeem.. :P

kura said...

kan dah kena faking dgn hamzah ian. hahaha

syaidatie nurdilla said...

Kunyah kan makanan.. euwwwwwww.... hehehhe..

Yuyu said...

part kunyah tu klo lelaki letih nk kunyah meh perempuan kunyah dan kasi lelaki telan..baru sweet..geli tekak aku woiii

.diannorhayati. said...

ayeemmmmmmm.

ni tips kene penyepak je . hahahaahahahah.

kejap. ade soletip SELENGE ke? haha

Syafiq_Elf said...

Maaf sb dh lama tak singgah sini, busy trial-spm. Btw, nice tips.. Seletip guna Selenge? Ahaha~ ◕‿◕

sofeafaudzi.photography said...

--'

Chempaka Sari said...

hahah selalu terkena dengan entry ayeem ni... memula nak serius je pastu heremmmm main2 rupenye...

Nur Aischa said...

hahaha apa benda tips lah ni :D bagus bagus.

IEQAH said...

Mmg layannan 'KHAS' yg tak lama lagi boleh mgakibatkn lelaki tu mcm dr kanak-kanak KHAS.

HafizRahman.com said...

mati la sape jadik awek ko....tutup pintu guna seletape..haha

naf. said...

HAHAHAH siot gila ni

Cik Eka said...

terima kasih ye ayeem ayam..

nak bagi tips ni kat boiperen..hahahahaha

mate saya bulat said...

mcm haraam ! kau pena buat eh ? haha

lynda salim said...

sengal lahhhhhhh . HAHA :D

aishah rahman said...

ni la ksih syg pling berharga buat awek nnt..

khairiyah said...

tips apakah ini??

Fara E's said...

gila , haha

amy syahirah said...

aww , layanan yang unik . =)

Wahanawangsa said...

haramjadah!

Aisya said...

haha, ngok ngek punye ayeem! :D

monster kecik said...

hahah...mmg xbleh pakai...

nazirulhazwan~ said...

maseh profesor

salwa ismail said...

sengal! hahah :D

Nyamuk Terbang said...

haha masih doktor cinta
awww romantik

fasihah al mujibah said...

hahha... luar biasa wow!!! tips yg d bagi.........

Aren Alin said...

jap,ko ada gf x ayeem?klu ada,uhh parah..parah..hehe

Eyka said...

hahahaha..okbai :P

SayeZahidahadi said...

hahaha harammm jadah!

Nani said...

fuh!~ tips bergune.. thumbs up