Monday, September 19, 2011

Tahukah Korang? #4

Entri lepas - Tahukah Korang? #3

1. Tahukah korang, agak susah untuk manusia mengeluarkan yayik/tahi ketika iyak/berak tanpa u'uk/kencing terlebih dahulu?

2. Tahukah korang, kentut belon a.k.a kentut vagina sebenarnya tidak membatalkan wudhuk korang?

3. Tahukah korang, pemakai baju T 'Saya Sayang Mak Saya' yang kurang ajar dengan maknya patut bakar saja baju itu?

4. Tahukah korang, ayat 'Saya sedang menjalankan misi mengumpul 5000 followers. Mari  ramai-ramai bersama bantu saya!' adalah lebih FFUUU daripada 'Followed you, follow me back okay'?

5. Tahukah korang, dengan melepuk kepala rakan yang baru bangun tidur mampu membawa maut kepada diri korang?

P/S: Sekarang letih gila sebab semalam sampai tadi join program uitm



Comments
52 Comments

52 Kokokan Suci:

Anonymous said...

tahukah kamu.. saya baru tahu yg kamu tahu ini walaupun pada asalnya saya tak tahu yg kamu tahu akan ini..

Umie Artoqiemie said...

nak u’uk sini.. aiyoyoyo..

mate saya bulat said...

ek enaa. baru PPW dah tenat gile. HAHA

amirnawawi said...

kentut belon tuh camna? xpernah dgr plak aku..

Tasha said...

bkn bako baju,bako tuanyer!

Akim Iqbal said...

Babi ! tesemboq ayaq lioq aku. Har har har

NUR AMINA said...

Baru tahu. Tq.

Dhiya Fariza said...

Toib toib meshi!

nur choki choki said...

hadoii laaa...
letihhh.

hanny maness said...

kentut vagina?? gapo dio tu ayam?
buat demo sikit :P

Ayeem Jemain said...

amirnawawi haha hal pompuan tu

hanny haha. takde vagina camne nak demo. ala, kentut vagina tu angin yg keluar dr faraj lah

Eyra. said...

Oooooooooooooooooo

♥ norlida ramli ♥ said...

no 2 x phm ler..hehe..

bighagenjo said...

hahahahaha!
kelaka

Jamban Comel said...

ko ker yang duk kumpul2 folower tuh? ekekeke

Eera Shera said...

haha lawak la :D

kura said...

yang nombor dua tu baru tahu ler! fuh.

Cik Nursya said...

nk u'uk jgk la...

ieyza afieyna said...

iyak pernah dgr.

u'uk x pernah plak.. haha

nEuR0 shEwAzni said...

aku layan dua info ni je , nombor 2 dan 3.

yang nombor 2 tu terima kasih atas info . aku tertanya2 jugak batal ke tak .

oke yang nombor 3 , aku ras bukan patut bakar tuan baju bukan baju .

mekasih .

Kepala Manchiss said...

gua harap kentut vagina tu takde terbawak ke cirit sekali.

bArdbOO said...

hah skrg baru tau..

Saddila said...

Kahkah . Kentut belon gapo tu bang ??

Hihi :)

kembatolo™ said...

da follow awak, follow saya balik k? ;)


KAHKAHKAH!

ღ p!nk veLvet ღ said...

no 4 sgt setuju :)

sofeafaudzi.photography said...

misi mengumpul 5000... kalau isi tak bagus watpe kan... huhu... memang sengal...

Cik Rose Cute said...

Sis tahu....tu orang dah kawin tahu ler....kentut vagina tue...

Jiejah Gorjes said...

uishh camne dia bleh tau pasal kentut vagina nih...giler advanced huhuhuhu

| RoziAhmad | said...

meh nak lepuk pale mu.

tieha ismail said...

urmmm tol arrr tuh....

esul said...

fakta yg no.4 tu, beta sokong! hahaha

Nafisah Ruslan said...

pernah buat entry kentut belon ni.. hehe

dwaty said...

oooooo ye ker??? baru tahu... hehehe

Ain Norainsyah said...

tahukah ayeem bahawa memakai selipar "saya sayang mak saya" adalah tersangat kurang ajar kecuali kalau selipar trsebut dipakai pada kepala?" :P

APi said...

setelah kau bagitahu barulah aku tahu..
kalau tak, tak tahu..

.diannorhayati. said...

tahukah kamu,kamu punye blog buat sy release tension? hehe :D

syirah rasid said...

lokloakkkkkk~!!

hahahaha

xpe info. -___- sekian

budakampung said...

perghh pestyme dengar kentut vagina..tlg buat entry khas psal kentut vagina ni ye sbb gua x tahu~

khairiyah said...

huh!no 5 tuh boleh bawak maut??kah3.sah kena dengan si yg baru bangun tido tuh.

alepridz said...

sambungan no.1

begitu juga dengan mengemut-gemut... tanpa mengemut-gemut buntut anda payah untuk iyak iyak...

cik_miemy said...

hahha yg 1st tu sokog! :p

cik_miemy said...

hahha yg 1st tu sokog! :p

Siti Mashitah Saidin said...

saya bru tahu. hihihui

Cik Suheela said...

cerita pasal iyak2 sukaa je ekau yeee :P

ABU said...

kentut vagina angin kuar daripada faraj.. mana datang angin tu hahahahahaha..
btw, pont empat macam sial!! hahaha setuju..

amy syahirah said...

haha . amy selalu was was psal point no2 . haha ! thnx ayeem .

aima mazlan said...

no 5 tuuu...yeke?
hoho..
terbaik ^^

cik saloma said...

kemain lagik! kentut belon segale. ahahahhaha

FizaFizz said...

fuiyooooo! best student join semua program uitm! weweitt~

Chempaka Sari said...

hey! gua pun bengang kot dengan yang dok kumpul 5000 follower tu. First kalau dia folow kita dulu xpe gak lah kan. guna tak kesah sangat. Tapi ni dah lah lah komen kat entry yang tak berkenaan dengan misi dia tu, buat penuh inbox je. Kalau tulis kt chatbox je xpe lah.

Pastu gua sound kat dia, tanya dia, "nak tolong macamne eh? Tak faham lah".

Nalisa Syahira said...

tahu dah .

SoutulMujahid said...

ayeem, buat pembetulan skit.
kentut faraj membatalkan wudhuk

krn pembahasan batalnya wudhuk sebenarnya bukan hanya pada kentut, berak , atau kencing sebenarnya

tp pembahasannya adalah KELUAR SESUATU DRPD QUBUL DAN DUBUL. kalau keluar emas, kayu, atau apa2 saja daripada bontot kita pun, batal wudhuk

wallahu a'lam