Monday, October 17, 2011

Sentapmaknak - Bila Gigirl Bergambar

Entri lepas: Lelaki Merokok


P/S: Banyak lagi memek/pose pelik yang perempuan suka buat, tapi cukup lah 6 jenis ni. Kang ramai sangat pulak yang sentap bagitahu kat mak bapak.



Comments
115 Comments

115 Kokokan Suci:

faizlaster said...

bodoshh siakk..hhhahah...

Mohd Shukri Fadzillah said...

bile la aku nak pandai buat comic camnie.. huhuh.. nice one ayeem! sentap mak!~

amirnawawi said...

Ha3.. Sentap hati aku baca.. I'm wondering jugak kenapa pempoan nih suka ambik gmbar cenggituh..

^^eKaTiKaH^^ said...

haha, tersentak maknak!!! terbaik ar :D

Arif Aiman said...

ahaaa.. thumbs up!

budaksetan said...

jilat vagina tuh dah lama dah aku tahu,HAHA

eton said...

aku x mcm tu.. <---- sentap x?? hahaha

IEQAH said...

mmg sentap..HAHA..sat pk ada dak gambaq macamtu..hoi hoii

sarah hanafiah said...

haha okeh mak sentap tak berapa nak sentap .xda dalam senarai =.=

Cik Rara said...

amboi kau ayam nak kutuk kemain ye..

nurdani said...

hahahaha.soooooooooo trueeeeeeeeee

syahiraaghani said...

hahhaa. cam siot je. tapi aku tidak begitu . :D

naziyatul fatihah said...

mmg sentap...hahaha

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

yang pertama tu macam... ah forget it.

Erm benci r terjelir jelir lidah.

Ninie said...

tacingg. haha ehh yg buat peace kat lidah tu xpenah tgk la plak. boleh demo tak abam ayeem? hihikk

erleena said...

hahaha dis nice!
hopefully ad y sedaq

tengs eniway :)

nasuha said...

ahahahhaa..dats trueeeee....ad0i3..kot ye p0n nk snap cmtu ikot ske laa tp xya la upload bagaiii..tah papee!!

yg 1st ak ngaku ad amek ngn rumet ak..sbb nk nganjing pnye psl..ahahahha..yg laen2 setakat ni xde..alhamdulilah.. mehla same2 berigt..kang ad org amek kesempatan br nyesal x gune...

Bella Bell said...

sikit sangat tu.. hehehehe~~

~eZmALiZa~ said...

hahaha...kelakar gile!! like this entry damn much!

Shaiful said...

Hurmm aku rasa ada lagi kot yang tertinggal..trend terkini..Posing bersama Tutti Frutti !!..haha..Menyampah mak

fara said...

haha. best !!

aiEz said...

ouch!sengal,hehe

mate saya bulat said...

sentaplah siotttt !

Zarip Ayman said...

LOLOL terrrbaaekkkkk !! :D

ieyza afieyna said...

sentap mak nak.. hee

azrijohan said...

fuuuuuuuuuuu,sentap wehh gegirl kat luar tuhh

Jamban Comel said...

fak ,sangat makan dalam ! hahaha

bel said...

Badan Panas :
ada hot macam api neraka tak?
i loikee~ :D

haha kadang2 ade yang nampak bulu celah keti. buat kantoi jee. bahaha ;D

SofieyAzwa said...

Sentap kiteeee. Jap cek gambar ade ke x camtu

Tasha said...

muncung itik,mata besa,kenyit sebelah, amik gmbr sblh muka...kah3

bnyk kot stail!

alepridz said...

sekarang ni aku tengok trend tutup mulut/hidung dengan tudung... bajet purdah...

..cik gugu.. said...

sengal la hang~

Faiz Tapit said...

ko lupe amik gambo kaki ramai2.
cam sial jewwwww

NURUL NADIA ROSLAN said...

haha. buat lagi bahagian ke-2 plis! XD

Bilal binti Robah said...

har har har
gua macho
tak kuasa menggedik ayam ayeem ajmain cmtuh

keh3

:P

The Sharkox said...

semua pose tu aku selalu buat dan selalu dok upload ke fb tapi takde sape nak komen..kenapa?

msredcheesecake said...

gambar profile msred antara yg paling suci... takde ciri2 ... atas tu...kebanyakan yg buat camtu adik2 yg tak matang lagi...

mia kaftiya said...

wahh.. itu menunjukkan yg kau betul2 memerhatikan perempuan!. hahahah..

ked said...

currlass ko jah..tu bukan angelina jolok, angelina golok namenye..hahahaha

IQ = Iez Qis said...

haha! siyes sengal...aku da lme xambik gmbr sndri...hp tochlight la ktekn~ dem~

kembatolo™ said...

wow! bukan mak je sentap. pak pun sentap ni. gahaha

*Miss Geli^ said...

kalu ahkak snap gambo muncung mulut tu agak agak hot tak?

*Miss Geli^ said...

kalu ahkak snap gambo muncung mulut tu agak agak hot tak?

shida said...

ho3..~~
shida senanye cian gak dgn dak2 pompuan gini..hu3~~~
moga mndapat petunjuk...aishh..
cian gak korang lelaki menambhkn dosa je kat korang tgk pompuan gini..ke korang suka? :P

mas saari said...

betullah ayeem!
ramai sangat yg suka bergambar camtu, meluat Mas tengok..

.ain. said...

ahahaha. syok mak nak !!

✿ pink velvet ✿ said...

lalalalaa~ *x sentap*

laskar pelangi said...

KAH KAH KAH =D

Isteri Encek Bard said...

sentap hati mak nak....

Diya Edhayaa said...

haha.. shengall..

cik qiqilala said...

terase dowhhhhh...demm

kozumi_ro said...

gmpak bro...caya lah^ ^

peep said...

x penah lak tgk yg buat v tuh. bgi a link nk tgk haha :P

Aujinz said...

hahahhaha.. terbaekkk...

SYARIFF HAIKAL said...

ptnye ko letak je muka yg beto,l2 bro..haha

ANNUR said...

best! haha.

naqiah said...

lelaki pon ada jugak mcm 2.. nk ke aku copy?? hehe

syuE said...

LAWAK weyh!! hahahahaha :DDDD

myra ashrul said...

hahaha . sentaphatiakunakkk ! ;p
terbaik lah ayeem . hakk .

OdeeSemasa said...

memang sentap habiss lah girl2 ! hahahaha

salwaismail said...

thumbs up! aku suka entry ni. Buat la lagi. biar diaorang sedar. haha :D

Ain Zulaikha said...

hahahhaa, tangkap gmbr muka separuh2 rasa2nya gedik tak? ehhee...

mrs.nn said...

mmg sentap lah..:D

miSs aMaL said...

cis!haha gud job ayeem.==.

Rahmad said...

bnyak gugirl yg tersentap dgn entri ni..hahah..

pose part last sekali 2 yang paling sial..nampak body je..haha

Nur Aischa said...

sentap hati mak..terasa nak. hahaha

merahitujambu said...

bahaha..terbaik sgt!!!!mantap laaa komen anda..ahaha..lawok!

A.I.N said...

sentap akak dek...:P

hidayahjamal said...

rasa nk carut, babi. ok lega

hidayahjamal said...

nt buat versi lelaki bergambar ek < tetibe req (mesti kau xlyn pny)

combi said...

ade lg la...diorg suke wat kembung pipi bile amik gamba..amik dr posisi atas..even yg bertudung pon..xphm combi..hak3

Ayu Aurora said...

hahaha .. sentap nih sentap ..

DaYaH JeLitA said...

banyak lagi xda niehh...buat bahagian ke dua wehhhh

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha...
aku letak gambar bajet comel jugak ala2 senyum kiut miut.

eh. aku baru tau maksud letak dua jari kat mulut sambil jelir tuh. hahaha

Dhiya Fariza said...

nice one bro nice one

tcher_vera said...

Bagus.

..priNceSs aMiSsa.. said...

haha...terbaik der..

mizan said...

ini sangat terbaik..wa salute sama lu ayam..rambot masih spesies balong ayam lagi ka dah tukaq pesyen? kekeke.

Paris Lipton said...

bukan satu pon ciri2 sy...lol

munirah said...

hahaha..terbaik.

sYafIk-wAy said...

semua buduh shialll . haha

yaya_flanella said...

tak pernah tengok lah yang peace tu. isk. tak segan ke. ni mesti budak2 skolah kan..

Muhammad Al-Afiq said...

sentazpzz ahkak owkeyh...terbaik ar ayam..bgus entri ni supaya mereka sedar sikit...hehehe..

Anonymous said...

blog ni dah jadi macam blog hasil kajian psikologi manusia pulak...ko nak jadi sigmund freud ke??

Eera Shera said...

aku tak pernah lg amek gambar gitu. gedik je lebih

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahaha, banyak lg kot..tapi lawak la, mmg gugurl suka posing aneh2 kn depan camera. habit! tapi kdg2 tak bertempat! jerkkk je tgk.

Eyka said...

gua tak suke tnjuk muka nti kena kutuk macm ni laa...
gua tak suka..sebab itu gua gambr sekarg bnyk konon mcm kena kejar paparazi..

gua hot kan?
keh keh keh :P

ZaroL said...

cool !!

Rtp Farra Arisha said...

some of the girls only, not every girls :( sentap sungguh :'(

MiaJie said...

Sentap sangat uollss..hahaha

Nyamuk Terbang said...

sentap taw i..aww!!

.diannorhayati. said...

sentap mak nak. haha

misz molecule said...

sentap sungguh.


aku yg tengok pulak geli even animation je pon..


tapi betul. itu tafsiran ko sbgai manusia brnama lelaki kot aku percaya.. kan? kan? ke xkan?hurmm..


so, xleh letak pix2 gtu.bahaya.huha

Suraya Faizal said...

haha...baca yg satu part tu...teringat plak mase BW smlm...terjumpa header blog muncung melampau...hahaha..tergelak2 ngan member...bila orang tegur sal header dia, dia melenting..huhu...org tegur sbb xnk orang lain gelak guling2 gak... :P

YOUsoF said...

Aku wakilkan gadis² lain yang tak sentap SENTAP dengan entry kau ni! Pasti diaorang sentaplah..

Namee Roslan said...

ayeemm !! hahahhahah. tak tahan ketawa baca ! benar sebenarnya. yg kerut dahi buat muka kesian tu rse nk cekik. yg nmpak lurah tu rse nk bakar. gehehhe

Anonymous said...

hek eleh , laki tak kire pulak . pompuan aje ke amik gambar camtu ? stalk sikit care laki amik gambar kat FB ! bajet MACHO lebih

WM said...

ak xsentap sebab ak xda gaya lam list ko 2 ayeemm.=)

Han Hanan said...

yang sentappp tu mesti dia la kot buat mcm tu.HAHA,mcm2 la perempuan akhir zaman ni

ieqa said...

Sentap Hati Mak Nak.
Hahaha kinda true, but for sure not me!
Phewwww

onie said...

aku tak sentap pon......tapi bila aku tgk pompuan duk amik gambaq gitu macam nk bidas je gigi beliau... nyampah dol

Yuyu said...

lelaki pulak camne???haaaaa


perempuan yg amek gambo dari atas lepas tu tunjuk lurah tu memang mcm hareeem..

lepas tu duk post pasal agama.memang hanjeng orang kata.

4miN93~~ said...

awww~~ sentap mak nak

Tiara Fazlin said...

terbaik ayeem aih!

Miss Adila said...

Hahahaa. Terbaekk ayeem :)

Nana Liyana said...

ahahahaaaa sumpah lawak . :P nice one ayeem!

MiMiEy :) said...

lawak gile

sentap kah aku ?

hahaha

SoLy SoLicious said...

hahahaaa

Anonymous said...

Sentap 2.0 ;D ;D ;D
i
like
this

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

NI ADA 10 teknik bergambar yang best.. ada gambar contoh tau...

http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/10-gaya-posing-hot-terkini-muahaha.html

sila..

tiqaa said...

aku takde la sentap mana.. *sambil usha pic2 kat fb* tapi entry ni best! part 2 ade takkk? :D

IeLa91 said...

okay aku taktaw nk kata apa dah.lawak sgt.hahahah!!!!

hana said...

hahahha..
lawak seh...

Cik Tuya said...

haha! trbaik! the truth!

Cinta Si Nyut Nyut said...

terbaek entry nie