Monday, October 03, 2011

Sentapmaknak - Lelaki Merokok

Entri lepas : Wang Segera


P/S: Sanggup korbankan prinsip demi rupa, takde bezanya korang dengan budak fixie. Sentap tak mak?



Comments
70 Comments

70 Kokokan Suci:

Aujinz said...

Godai laaa.. hahahahhha...

Nin Ahmad ツ said...

hahahaha.kebanyakan memang ada yg mcm tue.hahaha

Anonymous said...

xdk ye cm2.. :P

faiznur rotashia said...

2x baca godailah... hahaha.. mula2 x nak.. lpas tu nak.. kompius =.='

Asyila Zainuddin said...

ok, saye masih dgn prinsip saye tak suke lelaki merokok walaupun die hensem :p

Syafiq Salim said...

laju... tak sempatmaknaktangkap...haha

mushroom said...

hahaha laju gila dialog tu.. juling mata nak baca.. pakai je tudung tp terserlah kegatalannya huhu

Mira said...

Well, that doesn't apply to me. Guys who smoke totally turn me off. Hidung saya sangat sensitif kat bau rokok sampai boleh teka arah sumber bau tersebut tanpa menoleh kepala. Haha~

Nyamuk Terbang said...

iman goyah lerr tue
kohkoh

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hoi ! Bagus pun entry ni..

CikBulat said...

macam harem je gals camtu -.-

amy syahirah said...

ayeem niee . mula2 laju sgt laa . xsmpat nk bace .tapi tgok kali kedua , besstt bro . prempuan cakap xsrupe bikin . hek2

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

ehem ehem... bagi i lah kan, i kalau dah tak suka laki rokok tak suka lah. Hensem macam Zaim pun (zaim retis huhu) tak suka gak. Zaim ang merokok tak?

aza said...

hahaha...xnak merokok!!
:)

Ayeem Jemain said...

korang haha maaf terlaju pulak. dah slowkan dah. hehe.

azza tak merokok, takkan merokok hehe. takde pekdahnya pon

IQ = Iez Qis said...

tapi bagi aku, klu lelaki hensem takat mana pun, kalau merokok memang siyes aku tak pandang~ memang anti-smoker~~~ hahaha~

Gadis Misteri said...

saya pon masih ngan prinsip saya.. taknak la yg merokok walaupon encem n kaya sekalipon..

EmanTheHalia said...

ahahha aku suke part die suruh mampus ngan muke die ahha

msredcheesecake said...

kalau dpt hasben perokok, hadaplah sampai bila2...

Raden said...

gua cair dgn lelaki kaye je

Nana Liyana said...

godai godai.. :P :P huahuahuaaa

yaya_flanella said...

jangan nak godai sangat. haha

faten osman said...

haha. godailahyu. handal2

alepridz said...

haha... cakap tak serupa bikin...

wannurfazrini said...

hahah terasa aku tp aku sebenarnya dua2 pun bolehh bukan benci sgt pun kat perokok ni!

APi said...

tak berapa nak menyentap la kan..
keh keh keh

ABU said...

laju dan singkat..
buatla panjang sikit.. katun mcm ni tak boring..

gua dah stop merokok..!! yeah!!

annoying la bapak segala ayam kat atas tu hahahaha..

SoutulMujahid said...

godai pelis? adehhh

annur larra said...

mmg nama ZUE mcm tu ke? harharhar.

Arif Aiman said...

>.<''

ada ka perempuan macam ni.. ?

patut la keluar quato

"perokok hanya nak tunjuk macho"

aQimie Ceplos said...

tu name nye hipokrit.
bagi rokok betul bru tahu.. HAHAH!
kiding :)
buat r katun panjang skit yam nanti ye..

xanders.co said...

perempuan tak suka lelaki perokok kan? tapi aku nak cari awek yang merokok. mcm cool jek. hahaha

ღ p!nk veLvet ღ said...

tetap x suke dgn laki merokok :b

bighagenjo said...

hensem itu penting. hoho

azurin ramli said...

ohh.aku tak benci smoker pon.sbb abah aku and abg2 aku pon smoke.tarahal ah.janji jgn nak hembus hembus asap dkt aku.itu aku bg Penampor jarak jaoh.wakaka :D

fiena ♬ said...

tak boleh bau asap rokok , otomatik bersin or kena flu , mmg anti rokok la senang cerita (:

The Sharkox said...

go and die pelis..haha

Atiqah Farhana Safian said...

Saya tak benci smokers tapi tak berapa berkenan kalau diorang merokok depan saya. Kalau nak sakit, pergi sakit sorang2.. Jangan libatkan sesiapa.. Huhu.. And I've a problem with health so I can't have a husband who's a smoker.. ^^

Ninie said...

boipren itew isap paip je. x isap okok. kewll je lihat beliau. uhuhu eh btw kat sidebar sblh yg bpk segala ayam tu mcm xleh blah gila. hahahaha

Peah Glemer said...

hahahaha betullah kot ramai yg cam tuh

diana said...

betul la bila dah cinta,dia isap meriam pun nampak elok ..

Fara E's said...

haha , aku tak keyh

cyes aku tak ske kaki merokok ;p

Waniey Khirzuan said...

sorryla.. memang parents aku pon xkan bg punye aku kawen ngan laki yg smoke..

Ayu Aurora said...

haha ...
smoker boleh diubah .
p/s :x brape minat lah smoker ni tapi x de lah smpi anti gituu ..

IEQAH said...

nice laaa you..tp mmg poyo laa pompuan mcmtu..ckp tak serupa bikin..choii..HAHAHA #sentap

Aisya said...

haha. lawak betul ! :D

Nur Aischa said...

tak faham laa??

anonymous? said...

huahh..cakap tak serupa bikin,haha

naf. said...

Alhamdulillah sy bukan mcm pompuan tu

ieyza afieyna said...

saya tak nak perokok.
walaupun ensem mane pun., haha

Dhiya Fariza said...

sentap :(

Faiz Tapit said...

aku bru pas sapkok. tergoda ngn diri sendiri

Isteri Encek Bard said...

godai jangan tak godai... wakakakkakakkaka

merahitujambu said...

ingat senang nk cari lelaki x merokok..jadi redha je..=_=

♥mamawRARA:)♥ said...

huhu ,,,smoker~ tak suke~

Ekinn Zhareef said...

cakap tak serupa bikin, hahhahha, eh ayeem, nk mtk tlggg lehhhhhh???

Anonymous said...

Ala perempuan..cakap kat sini boleh lah..xpun cakap ngan member2..last2 tgk balak atau bakal suami merokok gak..hahaha...

kepada perokok2 tegar..jangan percayalah cakap girl2 kat atas ni..kalu korang pandai ayat, cair punya...hahahaha

Anonymous said...

cakap macam keling --'

YOUsoF said...

Nasib baik aku tak pernah nampak KEBAIKAN TELAN ASAP ROKOK..

Chuu Muqhlis said...

ade sentap2 lagi tak

Namee Roslan said...

hahah :D namee x suka ah lelaki merokok sbb namee migraine.

Hashira Yusoff said...

dah marah bf merokok tapi dia still jgk x boleh berhenti..ksian tgok dia. siap beli rokok elektronik tu utk cuba berhenti..sob3..teruk la kalo dh ktagih ni. :'(

erleena said...

smoke is dangerous ! hahaha

godai -xley blaa mak nak haha

mia kaftiya said...

hahah.. comel!. bkn dialog tu yg comel tp the way kau present to yg comel.. heheh

naqiah said...

yup2... ada rmai je mcm 2..

BudakBosan said...

semua belum dpt bf merokok blehla cakap taknak taknak....bile dah kene ngurat,dah jatuh cinta..tutup mata je semua tu...bknnye xley suruh dorg benti pun...slow2 la..

.diannorhayati. said...

hahaha. aduhh. godai la.

ayat x bole blah. tergelak aku. haha

Ila9591 said...

ak xkesa un laki mrokok..p jgn hembus kat ak da la..huhu

hazanis said...

hahaha...siap kuar love lg..:)

Anonymous said...

bagi 'smokers' di luar sana...sebelum sayang org lain tolong sayang diri sendiri dulu..

Macho xbawak masuk kubur pn...Seronok bile dapat lihat org berubah.. jgn menggalak tp bagi semangat utk berubah.. it's more nice..

Pilih la JANGAN MEROKOK.. hehehe..