Tuesday, October 11, 2011

Tahukah Korang? #5

Entri lepas - Tahukah Korang? #4

1. Tahukah korang, jajan/snek yang aku paling gemar tapi dah pupus adalah snek sayur Double Decker yang kaler hijau bentuk macam # tu?

2. Tahukah korang, setengah daripada blogger yang komen tak baca sampai habis pun entry korang, tapi kebanyakannya yang silent read akan baca penuh entry korang?

3. Tahukah korang, bertudung itu tidak mengurangkan sedikit pun kecantikan korang malah menambahkan keayuan, seperti Irma dan Wardina?

4. Tahukah korang, Dragon Ball ada 7 biji kesemuanya?

5. Tahukah korang, 30% lelaki di dunia ini mempunyai moobs a.k.a man boobs dan aku adalah salah seorang daripada 30% itu?
P/S: Kalau nak tengok moobs aku, get ready YM dan topup maxis RM30. Kahkah!



Comments
71 Comments

71 Kokokan Suci:

cik ziqa said...

tahu tahu ! :)

Asyila Zainuddin said...

fakta yg last sekali tu memang tak menahan.. lol :p

Nursya Mohamed Hariri said...

no 4 :D

SitiNurIzzati said...

peeerrgghh.terbaek giler.tang no2 tuu aku mmg trase..mcm sje tuju kat aku aje.haha

Cik Eka said...

hahahahahaha

tapi yg no 2 tu sering berlaku

peep said...

sial aku nk tgk gak! diskaun 1o ok? :)

Fatihah Hakim said...

Moobs? OMG -.-

EmanTheHalia said...

salah dragon ball 14 bijik. 7 planet nameck 7 bumi. hahah mesti tak khatam dragon ball ni.

Ayeem Jemain said...

eman haha yeke? alamak. aku mmg tak bape nak khatam lah. one piece best ar

amirnawawi said...

ha3.. memang xleh blah punyer fakta..

Eera Shera said...

suka gak keropok sayur tu..nape tah tetibe pupus

cik ieda said...

ske no 2 . cam btol je kan :p

.diannorhayati. said...

hahaha.

pasal silent reader tu betul :P


cehhh yg last tu menyampah. topup rm30 tu tak tahan. haha. demand kuat.

faten osman said...

aku baca habis kot entry kaw yeem

Dhiya Fariza said...

Tak setuju dgn emanthehalia. 7biji je dahlah.

hafiz hafizol said...

haha..takleh blah ko ayeem senget... haha...

Eyka said...

gua nak tgok..wewittt! haha :P
nti gua buzz lu kat facebook tau cik ayam hahaha :P

gua suke kopok jagung kaler oren itu..besh :)

rozeeta rashid said...

hahaha. no 5 tu tak tahan.

IEQAH said...

tahukah anda..rasa nk cekik cekik aje ayam ni sebab ideanyaa sumee best best

lilydamia said...

terasa pedasnya...sedap makan cili

Arif Aiman said...

ada jugak >.<''

Fara E's said...

2 ;p

Cik Cammy Lia said...

sengal ah yg last sekali tu hahaha

nurkaloi said...

hahah
gadis bertudung memang cantik kannn

k bai

Anonymous said...

aah suke giler dgn keropok sayur tu,, kenape die pupus..

alepridz said...

Tahukah korang setiap kali ayeem post entri ramai yang akan serbu blog beliau...


hehe

J.Syazwana said...

ko tau tak lempang lelaki tuh best. kahhh!

IQ = Iez Qis said...

hahaha~~ aku bce hbes entry ko, dan komen kat sini...so..apa kategori?

krpok double decker tu siyes sedap, tapi tak sedar da pupus rupanye~ wuuuu~~~

cik marikh said...

heyyy, no.1 tu kt KL pon ade laaa, kedai borong la tapi...baru je makannn, sedappp

The Sharkox said...

hai...webcam to webcam nak? hahaha..

CikTomyam said...

taw dah..
no 4..aku tak paham..
sebab aku tak da moobs..

haha

chaied said...

#1 tu mmg sgt menyedihkan.. :( same here..suke gile kot jajan tu..

ieyza afieyna said...

oo.. baru tahu.. hee

Nazatul Fatin Faizah said...

Saya adalah salah sorg silent read. Saya tak pernah komen pun ken. (:

azrijohan said...

aku dalam golongan yang 70% tu


http://azrijohan.com

ainie yusof said...

suka fakta num 2 sbb sy silent reader..hehe

Shahbri said...

damm...

iyliabelagaksangat said...

aku bru sedar yg no 3 tuh.grrrr

Sufisky Lass said...

No, 3 tu , so true la . hihi . but entry abg ayeem ni , org bace habis ye , sbb pendek , ahaks ;)

sYafIk-wAy said...

dragon ball tuh apee hah ???? tak tahu lahh

msredcheesecake said...

tau yg no 3 tu je, yg lain baru tau... maseh la bagi tau.. hee

Ana Farhana said...

nice entry ni.

keep simple :)

ABU said...

no 2 tu cam betul :D

Namee Roslan said...

ayeem tahu tak ..namee pernah ternampak kt blog lain dia tulis entry pasal mak dia meninggal..pastu namee nampak ada comment..."NICE ENTRY !.. bodoh gila. nampak sgt tak baca langsung. mak org tu arwah dia kata nice entry.

Ayeem Jemain said...

namee haha. dah sah2 tak baca full. bangang lak tu -.-

rarizzar said...

no 1. sampai no. 3 tu buat2 tahu. no. 5 baru tahu. yang p/s tu taknak amik tahu lah!

=naBieLa sHahRin= said...

btol tu..lg2 no 3 pnyr statement..

chiah_ismile said...

silent reader..bgus kn?

Hafizah Haruno said...

Tahukah anda? Tetiba plak aku kempunan kat keropok sayur tersebut.

Warna Warni Kehidupan said...

1. Eh bukan ada lagi ke jajan ni
2. Ya itu saya setuju sangat2
3. Pun setuju
4. Dragon ball bukan ada 8 ke ??
5. OOO ye ke, baru den tahu haahaa

Isteri Encek Bard said...

mana nak dapat kopok no. 1 tu ha?? sedap giler.. dah start terbayang..
no. last tu demmm

merahitujambu said...

ok barulah tahu..hehehe

El-Janna said...

erk.. moobs ye^^

Puteri Iqa Izyan said...

1) dah pupus ek? patotla lama gila tak nampak. pdhl sedap gile kot cikedis tu. ishhh

2) tu fakta. hahaha

3) yeah. aku setuju.

4) dari kecik lagi aku dengar =P

5) gile. haha

Anonymous said...

to ayeem : wahhh! aku dah jatuh cinta sama luuu !!! i love you ayeemmm ...:D mmg ciri2 lelaki idaman aku la kau nih ! <3

izy said...

hahaha.. yang last tuh.. agak.. menakutkan.. hahah :)

Ayeem Jemain said...

Anon hahaha kenapa pulak? Nak laki yang ada boobs ka? Kahkahkah

shida said...

entry ni dibaca smpai habis...hahaha

yg menarik disini pasal bertudung...:)

memang bertambah ayu dan cun bila pompuan bertudung~~~

kembatolo™ said...

tahukah korang ayeem seorang yang taf? ok tak tahu kan? =P

anonymous? said...

no 2 setuju.tapi last skali memang takley blah.kah3

Adibah Ishak said...

sokong no 3 !

Anonymous said...

ayeem, ko punye berape inci?

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

no 5 tu geli gila....

Anonymous said...

hehe .. ayemm <3 u

Ayeem Jemain said...

anon seram lak dgn si anon ni. entah laki entah pompan haha

|| A r a W a n i || said...

paling kwang ajaq statement last..


hahahahaha!

Anonymous said...

ayeem sy perempuan lah ...hihi.. dah start stalker awak la pulak..hari2 singgah sini.. ayeem single lg ke ? :)

.ain. said...

hahahaha. tahu2. :D

yaya_flanella said...

aku rajin sikit nak komen hari ni. hee. *bukan yang kopok # tu kopok ayam ke? sayur pun mcm tu eh..

ieqa said...

Semua saya tahu!
And sangat setuju pasal nombor 3! :D

onie said...

silent reader mai dah ni,haha :P