Friday, October 07, 2011

Tegur Tiak Tengik


Tiak/ketiak semua orang pun tengik. Tak percaya? Sila jangan pakai deodorant selama sebulan, dan nantikan hasilnya. Kalau ada yang tak tengik tu, mungkin anda bebas 100% daripada rempah ratus dalam masakan. Aku tak pasti perempuan ada ke tak kes-kes tengik ni. Macam mana eh nak tegur diorang ni? Aku ada cadangan.

BERKIAS
"Nyaman sungguh udara kat sini. Hijau tak muka aku?" *time sebut nyaman tu, tinggikan suara sikit, dan beliak bulatkan mata*

"Bila aku tengok chicken wings ni, teringat pulak aku kat ketiak pak cik aku. Tak selera pulak aku nak makan weh. Hang nak?"

"Nah, deodorant ni aku dapat kat dalam hamper semalam. Aku menang peraduan mewarna. Ambil lah, aku dah ada banyak deodorant dah."

"Ketiak dalam bahasa omputih apa eh? Lupa lah, rempit ke samprit eh?" *buat-buat tengah type mesej dalam henfon*

Sambil menulis karangan: "Ke... ti... ak, eh, ketiak pulak. Nak tulis ketika. Liquid paper puhlease."

EXTREME
"Kau ratah bawang sebagai snek eh malam tadi time tonton Cakeralama TV33?"

"Bau apa ni eh? Macam bau ketiak jiran aku lah. Jauh bebenar sampai ke sini bau nya!"

"Kau pakai deodorant yang roll tu ke, yang macam gincu tu? Saje je tanya."

"Dah lebih sebulan, asyik aku je bau ketiak kau. Meh sini bau aku punye pulak"

"Kau sapu kunyit ke kat ketiak kau ni?"
P/S: Pernah dengar mitos, perempuan mampu teransang dengan bau ketiak lelaki. Aku nak buang deodorant aku lah kalau gitu!



Comments
64 Comments

64 Kokokan Suci:

SitiNurIzzati said...

hahaha..giler ! xde keje laen.

aimie amalina said...

hahahahahaha
gile kejam ayat direct tu
hahha

rozeeta rashid said...

hahaha. bau ketiak pengsan lah jawabnya. takdenya nak terangsang.

~capRIAnne~ said...

aku berzaman x pakai deodorant...alhamdulilah x berbau...ngeh3....sudah diperakui oleh teman2 rapat dah ahli keluarga yg mulut agak celupar...

ahha...pasal bau ketiak laki 2...m.cik ngan tok wan aku penah bagi tau, pmpuan mmg suka, yg wangi jea laaa...yg tengik 2 x dea makna nye...

Nyamuk Terbang said...

aku pnh kasi hadiah deoderant kt mmbr aku dlu
okbai

ayin said...

Tp yg trangsang tu btol.kwn kte pnah ckp,dia suka bau ktiak bf dia lpas men bola.keh3

Teha Nur Fateha said...

siot je..haha! ketiak bangla la cmtu..

peep said...

buang la buang.. kompem ramai terpikat..haha :P

beLLa said...

kau buangla deodorant kau. nty aku praktik kan tips yang extreme tu. hihihih

cici tembikai said...

haha aku pun ada member masalah ketiak ni . sampai sekarang taktahu macam mana nak tegur . manja pulak dengan aku selalu nak peluk2 -___- aku je hilang manja dengan dia .

terangsang? erk depends lah kot. aku selalu bau ketiak bangla balik keje dalam bus U88, teransang aku nak muntah -__-

sniffa93 said...

hahaha.
tapi mitos tuh kan.. mitos tak mitos lah kan. kakak ipar kata benda tuh fakta~

budaksetan said...

memang terangsang pon, aku dah pernah test kat budak perempuan, pengsan sampai budak tuhhXD

Eera Shera said...

tak tahan bau ketiak

Tasha said...

mak ak kate time pregnant ade la cam suke bau ketiak tu...
pelik2 kan time tu!kalu x,sape suke...buekkk

hahahaha

kisah hati said...

aku xpakai deodorant dr skola lagi,sbab baju skola kuning n ketiak itam.huhu gile huduh.alhamdulillah xde masalah berbau.kalau berpeluh pastu berbau sikit normalla,tapi xdela sampai pengsan n terbang merata2 bau tu..
kalau laki tu shave bulu ketiak die ok la sikit bau die tu,tapi kalau dahla xshave angkat tgn tggi memang hampeh punya jantan!

Eyka said...

ketiak busuk beshh..nyaman jee rasee..i likee...-.-
*munth 3456780 kli..haha*

faiznur rotashia said...

pmpn pun ada jugak yg ketiak berbau nie.. nk tgur, tp takut dia malu pulak nanti.. tapi tiak den x bau la kalau pakai deodorant.. haha

nurhumairah said...

hahaahhaahahaha,kelakar gila :D

alepridz said...

hahahahahaha.... yg extreme tu semua stail...

Sufisky Lass said...

Oh abg ayeem , mitos hanya sekadar mitos ,jgn pecaye pade mitos! gilo apo pempuan leh terangsans ngan bau tengik ! OBVIOUSLY NO ! really . ewwww ;D

Amierah Nabillah said...

ouh tidak. jangan buang deodorant hahahaha

Hashira Yusoff said...

hahaha...lawak gila!
agak2nya ape respon membe bila aku guna idea kau ni eh. XD

msredcheesecake said...

tak kan nak ayat awek ngan ketiak... tak yah buang deodaran tu...

Salhah Suhot said...

jangan.nnt bini anda pitam!mitos je tu.

mas saari said...

yg extreme tu memang sound direct sungguh...heheheee

mitos tu memang tak nak percaya!

chiah_ismile said...

laki pn ade ske baw tengik tiak pmpn la..pcaye x??hahaha

sYafIk-wAy said...

kalau perempuan minat dgn bau ketiak semulajadi lelaki alangkah jimatnya aku nanti . hehehe

izzah said...

terangsang nak pengsan la tu..
haha..kbai

Aisya said...

HAHA. huk ukloh, sengal ayeem ! :D

Isteri Encek Bard said...

teguran ganas dari ahkak... ko ni bau sayor lah

♥CIK SHA♥ said...

hahahaha..bongok! pagi2 dah buat aku gelak..hadoi..


aku tak pernah pakai deodoran pun sepanjang hidup aku..dan ketiak aku takde bau tengik..ohsem tak?

Fina Fento said...

hahaha

LydSunshine said...

Saya penah sent surat layang kat member sekelas yg ketiak hangit masa form 3 dulu. Tp bukan maki dia. Ckp elok2 je. Siap nasihatkan dia, pakai la rexona. Bukan mahal pun. Tp lepas tu dia berubah la. Hehehe.. Cuma dia tak tau sape yg tulis. Sbb kami taip surat tu then masukkan dlm beg skolah dia.

✿ cik pieQa ✿ said...

ahahahahaha !

tak payah kias2 lagi pakai yang extrem je trus. :D

ღ p!nk veLvet ღ said...

penah ade sorg budak umah sewa org dlu yg ketiak bau hampeh ... 1 umah tatau nak tegur camne ... last2 p shopping complex, pakat2 dok belakon gi bau deodorant paling wangi, n berhasil~~ dia beli, hahaha!

NanaStrawberry said...

a'aa, betol. buang ler deodorant ko

Nur Aischa said...

hahaha sengal ouh.. xD

Fara E's said...

wakluuu , haha

lynda salim said...

haaa .. yang extreme gila sentap pendengar yang mendengar .. nak try arhhh ... kalau kena hempok aku cakap ayam ajar . pi cari dia . hihihihik ;p

Cik Bulat said...

huh? tak semenggah. hahaha. cantik punya tips kau bg en. hahaha.

ked said...

weh! mane ko dengar mitos tuh? pompuan mn la yg terangsang tu..

MyzaAli said...

tiak kipong lepas main2 kat luar sgt la OHSEMM hehehe

dak farah said...

jadah mana kau dpt ilmu perempuan teransang bau ketiakk.

ade jugak kot yang macam tuh, yang lari ikut bangla la tuh. terpesona dek ketiak nyewwww ^-^

bighagenjo said...

aku penah je terbau tiak member tengik, tapi ter tegur pulak aku, bia je lah, ntah2 dia pon tgh kembang kempis tahan bau tiak ko, haha..

salwaismail said...

haha buang je. pastu tengok, berkesan ke tak.

nurul diana said...

hahaha , perghh ! bgus tol tips awk :P

minahMenarik said...

" Bau apa ni eh? Macam bau ketiak jiran aku lah . ." haha! sumpah ! lawak gegiler ;D

LiYaNa.MaZLaN said...

kalo ketiak laki tu masemmmm, xdenya pompuan terangsang incix ayeem oii.. rasa nak temuntah de le.. buwekkkkkk.... eh, de bau la tiak tengik.. =)

amy syahirah said...

ayeem gilerrr!!!

Bella Rahim said...

hahakk ~
try la wei..tunggu hasilnye dalam sebulan :DD

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. tak yakin ahh bile xpakai rexona.. heee..

hafiz hafizol said...

pompuan teransnag ngan bau ketiak laki?? aku pun ade dengar 2 .. haha

Ayu Aurora said...

hahaha .. mesti segan kne tegur sebegitu extreme ...

yana said...

terangsang wak lu ! hahahaha.
post neh kelakar lah kot. :D

Nani said...

hoho > < tk bleh bla doiii

buDAK keCIK said...

oh nyaman bebeno udara kt cni. sampai biru muka ak tahan oxygen. nmpk x?

harhar

eyh, ak x prnah dgr pun yg pompuan akan terangsang bila bau lelaki. tp kalu yg pompuan negro ye la kot. abes la ko. lps ni, ramai la yg pompuan negro yg terpikat ngn ko. ngahaha

Myra said...

hihihi

♥ norlida ramli ♥ said...

hahahaha..poyos!

Namee Roslan said...

hahhahahaha, amboi yang tegur extreme tu ganas bebenor. tapi ayeem, namee tak pakai deodoran pun. serious. jenis tak berbau. haha

ABU said...

kejam gila!! bah korang mari sini hidu keti aku pulak..hahahaha

ZAHIRAH IBRAHIM said...

Aah perempuan suka baring celah ketiak suami, boyfriend.

nida tecit said...

fakta yg last tu hanya jika ko balik dari keje sehari-harian. kalu ko bantai tak mandi seploh hari mmg terangsang otak aku untuk mencederakan ketiak kau

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

perempuan suka bau yang pasangan dia je. buka semua orang ketiak bangla pun perempuan sapu keh keh keh.

IeLa91 said...

arghhhhhhhhhh lawak2...ilng tensen aku baca ni.muahahaha