Thursday, November 03, 2011

Hipotesis Kehidupan #1

1. Semakin banyak entri segmen bersama blogger di dalam sesebuah blog, semakin malas pembaca nak meneruskan pembacaan entri-entri lain.

2. Semakin lawa/hensem kekasih korang, semakin susah nak jaga.

3. Semakin hot seorang perempuan itu, semakin banyak likes di status Facebooknya.

4. Semakin tebal poket lelaki, semakin ramai awek di keliling pinggangnya.

5. Semakin tinggi skirt perempuan, semakin terbeliak mata lelaki.

6. Semakin gelap tempat couple dating, semakin aktif jari jemari mereka bergerak.

7. Semakin terer bini masak, semakin bulat perut suami.

8. Semakin bulat perut suami, semakin menyerlah kesugardaddyannya.

9. Semakin hari semakin serasi, bagai pagi dengan sinar matahari *cuba teka lirik apa?*

10. Semakin banyak hipotesis aku buat, semakin ramai yang sentap.
p/s: Segmen baru lagi, proses menjana dan mengembangkan idea.



Comments
62 Comments

62 Kokokan Suci:

Wadi AR said...

semakin?

reenapple said...

terbaik..=)

cx's said...

terbaik!!! :)

Nyamuk Terbang said...

nmbr 8 tue lagu ajai dan nurul
yeayy semakin kau tnya semakin aku pndai
#kbai

Nizam Ijam said...

mati idea da ayam wei..

mate saya bulat said...

semakin dan semakin

Aiman Isa said...

boleh~ haha!

Nafisah Ruslan said...

semakin banyak ayeem ayam buat entry, semakin ramai blogger baca.. err?

HazHand said...

err, ayeem, ko mrepek pepek! hah!

ascil.punye.lah said...

semakin aku baca,semakin aku gila.sekian.=p

Nyamuk Terbang said...

nmbr 9 daa
slah nmbr

nurhumairah said...

semakin saya baca semakin saya sentapmaknak :D

shafika eliza said...

semakin lama membaca blog ayeem, semakin teruja untuk menanti entry seterusnya =)

Tasha said...

kikiki,semakin bc semakin gelak :D

si ngokngek said...

<--semakin lama,semakin cute..gagaaa

Dhiya Fariza said...

Thumbs up.

SoLy SoLicious said...

hpotesisnye, semakin sekian-sekian, semakin lebih membawa kepada bnde x elok..jauhkan mnde x elok tu..^^

yaya_flanella said...

sentap yang no 7. :pp

IEQAH said...

senakin lame baca entri si ayeem ni, semakin mgetahui kekreatifan beliau..

like like like :)

YOUsoF said...

Semakin lama kau berblogingg, semakin matang cara kau berfikir.. ;D

beLLa said...

lagu ajai ngan nurul tu kan?kan? ;p

eyqa amin said...

habad la mu!

kura said...

tahukah anda ayeem ada segmen baru? haha

alepridz said...

semakin dekat semakin jauh....

AWIE...

Jamban Comel said...

yeem aku stuju ngn hang yang first skali LOL !

Zulfikar Hazri said...

jemputlah datang ke blog saya dan sertai segmen menarik..

segmen , semakin banyak blog semakin bergegar blogger2 sekalian alam...

jangan lupa singgah...follow u...follow me back..

>.<

azri johan said...

tak sentap nokkks

✿ pink velvet ✿ said...

semakin sentap bace blog ayeem ayam, semakin byk hospital sakit jiwa akan ditubuhkan, ahaks!

peep said...

segmen ni mmg menjana minda betolll lah.. :P

Amyz said...

terbaik!! rather than "did u know / tahukah anda" which is common, then came with this..haahahahaa..great!

Farhana Darmawan said...

ayeemmm jom bertemu di cafe fskm

♥CIK SHA♥ said...

semakin..semakin..semakin..

ntah la semakin ape..haha..

Namee Roslan said...

yg segment tu betul. sekali sekala xpe, tp kalau selalu. seolah merosakkan blog sendiri dan prestasi blog.

nurayunni said...

haha..dasyat!

budakampung said...

semakin banyak ayeem makan ayam semakin bulatlah perut bliau~ oke tak?? hahaha

Dauspozi said...

Semakin Banyak Ayam Jadi Ayeem, Semakin Bankrap Restoran Ayam Goreng. LOL!

Akim Iqbal said...

Semakinnnn...

Fara E's said...

no 2 ;p

cikpia said...

semakin baca, semakin terasa dirimu memang rare!!!!

Puteri Iqa Izyan said...

semakin banyak hipotesis, semakin aku suka ^_^

lantak ah sentap pun. haha

aiko farahshahida said...

semakin ayem menulis. semakin terserlah ke-ayam-an nya.

Norlida Ramli said...

hipotesis sains kt sekolah:

semakin dan semakin!oh yeah!

Anonymous said...

semakin lama ayeem ber-blogging,semakin banyak benda merapu!! haha. ayeem2*sambil geleng kepala* cubalah buat sesuatu yang islamik sikit :P btw,blog kau ni kelebihanya membuatkan org yg tension jadi gembira, Huhu :P

NadyaBubble said...

fuiyoo, boleh jwb paper SPM ni ! confirm bab hipotesis dpt full mark :D

Pure Lily said...

semart!

cimOt said...

papepon kita buat kita semakin tua..

insap jap..kawinyya bile??
hahaha

erleena said...

haha osem lah broo

sentap x sentap , oke aje~~

~silent reader~ said...

haha! sentap mak nak~

Billa.Bel said...

hahaha. senget ! :D

Nani said...

tk sentap tk sentap. ~~~>

Nini Mohd said...

hihii~
no. 7 tu klako. ;D

http://ninimohd.blogspot.com

cikpjaz said...

terbaikkk!!!
buatla bnyak lagi :p

Muhammad Khairul Fahmi said...

cantekkk :)

qasehraihan said...

hahahha....mcm ada gak yg kena..

ayeem, nk tempah header boleh x??ujang rekemen awak..boleh??

sy cr emel awk xjumpa..
boleh x emel sy pokaz2000@yahoo.com..plizzz!!huhu

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....setuju...

ada benarnya...ehhehe

msredcheesecake said...

Tak sentap pun... Satu pun tak kena batang idung...hhee

ArxarNadhirah said...

hahaha memang ada logiknye :)

mushroom said...

Memang bgsla ko ni.. X kering idea langsung.. Tapi maaflah aku x dapat tangkap lah lagu sape tu hehe

Miera Aziz said...

Hahaha. Teruskan bersemakin! ;D

.diannorhayati. said...

semakin hari semakin sayang. eh? haha

sarah said...

semakin banyak hamzah punye idea keluar semakin huru hara blog nh..
terima kasih

sarah said...

semakin banyak hamzah punye idea keluar semakin huru hara blog nh..
terima kasih