Monday, November 07, 2011

Memori: Berak Luar



P/S: Tengah cuti mid term, siapa nak tempah header boleh contact facebook aku.



Comments
50 Comments

50 Kokokan Suci:

::NelyLeyana:: said...

camtu je ke.. pendek sgt citer

mkhafiz said...

Kalaulaah aku bisa berak luar juga..hemmm.

Insyirah Fauzi said...

Yeay . First :DD

M Firdaus Mohd said...

dinodai secara pandangan mata..ahaha.

aiyahassan said...

mcm hram kau
hahah

cici tembikai said...

-.-'' pernah mencuba sbb emergency kat kebun masa tu tapi teran2 tak keluar -.- macam mana kau senang je keluar -.-''

Billa.Bel said...

ngahaha. tak senonoh. tp prnh jugk berak kt luar rumah. hahahah

bel said...

bel pulak suka tolak pintu bilik air masa org tenga mandi. masa kecik2 la :b

jeeha said...

wah...tgam midterm break ye ayeem...
ape lagi..rajin2laa update..kal0 bolee sehari 10 entry...hehe
suke bace entry ayeem sbb sempoy...:)

p/s :: nape ayeem da lame xwat cartoon??

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. terok..

Han Hanan said...

asbestos kalau nora danish tadi mcm mana

Mat Pintu said...

sial berak tak kambus ko ayeem. aku dlu berak bwh pokok manggis last2 aku kambus gak. baru la jiwa glokal

HazHand said...

hahahha, BONGOK SIAL! entry cam cibai je.. busuk do!

Miss Ff said...

errrr... speechless haha!
Btw, sila datang shopping sini
lunashoppe.blogspot.com
RM 3 OFF utk semua item----> kepada sesiapa yg follow blog Luna Shoppe
*wink*

azri johan said...

cakap ah keling tu pijak tahi kau ayeem

Anonymous said...

header bayar guna top-up / bank in?

visitme@FaTiN cOrNeR said...

berjasa sungguh minachi tu..kiki..

aienhashimm said...

haha . tak senonoh nyer perangai ,.
-..-'

msredcheesecake said...

Mmg tak kan bule buat...otomatik je dia tanak kuar....

eyqa amin said...

sengal.....

Ayeem Jemain said...

anon bayar bank in

Ayu Aurora said...

haha .. cerita psl berak ni mmg lawak ! x senonoh sungguh

mrs.meera said...

pasai berak pn jd story...haha..nice...kot..

cikpia said...

aku penah gak berak luar zaman kecik dulu. umah atok aku jenis jamban curah, aku takut ular. so untuk rasa selamat, aku rela berak luar bawah pokok mempelam. ha ha.....

*yukkkkss!!!

Terbang Bersamaku said...

berak bawah pokok..? abis tak ade sesiapa yg terpijak tahi tue ke..? huhuhu..=P

IEQAH said...

bluwerkkkkk :)

IEQAH said...

bluwerkkkkk :)

Faiz Tapit said...

faking. jijik nak mampos prgai
hahah

OM said...

oh x gne prgai cm cibai

wani brahim said...

perghh mana blajar mmbuang kat luar ni ahhahah

Kepala Manchis said...

gampang betul perangai. meh sini gua ajor berak dalam seluar.

amy syahirah said...

HAHA ! ayeem xsnonoh .

littledolphin said...

LOL

boleh pulak rasa seolah-olah dinodai?

tu lah siapa suruh kamu membuang di luar? XP KAH KAH KAH

zaman kecik tu maksudnya kamu umur berapa? o.o

Fara E's said...

siulll , haha

Ayeem Jemain said...

dolphin hehe tak ingat plak. darjah 2 3 kot

IQ = Iez Qis said...

hakhakhak, aku buat camtu mase kt umah tok je, sbb umah tok aku mmg btol2 kmpug...ngeh~~

Fyqa said...

terukk nye kauu.

HAHAHA

miSs aMaL said...

bahaha.adk ak masa kecik pn prangai mcm ko.xsnnh btol.hakhakhak

Aujinz said...

Ayeem berak bersepah doh.. nyiahahhaha

Noramira Kassim said...

tak senonoh!! hek3

ArxarNadhirah said...

ayeemm ayam~ mahal tak kalau nak tempah header? hehe

Ayeem Jemain said...

Azar tak mahal lah. Rm20-30. Depends, kalau simple je, rm10-15 pun boleh hehe

chiah_ismile said...

apee daa berak bwah pokok!seb buah kelapa x timpa kpale!

Namee Roslan said...

berak luar ??ahaha. kelakar lah ayeem ni.

yaya_flanella said...

grr

*Miss Geli^ said...

aku nak tempah header, tapi aku takleh bukak fb kat opis, camne?

faraheartbeat said...

buat lah lg 'diari ayeem' ni
suke men selak2 mukasurat dy , then koyak kan
pastu , trus not responding google chrome aq -.-"

keri ikhwan said...

berak luar kdg2 bgus, lbey2 klu berak bwah pokok, jadi baja... wakakaka!

yong said...

mcm mana buat buku tu gerak2? minat nak blajar.

Panggil Aku Han said...

jiran tu xjoin sekaki pulak..hahah