Monday, November 28, 2011

Memori: Gogo Pawerenjes


P/S: Malaysia kalah sebab takde Fakri.



Comments
63 Comments

63 Kokokan Suci:

pRiNceSSmYra said...

kte dlu berebut dgn kakak,,nk jadi power ranges pink,,,hihi

Mohd Amin Aizuddin said...

Wow..Sama la Ayeem..Saya pilih warna biru jugak sebab abang saya pilih warna merah... :(

farz zull said...

haha...betul2, power rangers yang first tu ja yang best, skang makin merepek...:)

perlukah p/s sebegitu rupa...keh3x

ainol akasyah said...

suke power renjes merah..merah

Amalia Zurahim said...

yelah....yelah....zaman aku dlu rasenyer slain dr powerranges,mnatang lalat tu pun glamer gak...suria baja itam ek name die..huhuhu....giler brangan jd awek suria baja itam...hahahaha.....

Eera Shera said...

peberet tu mase kecik2

ked said...

betol3..zaman robot die name alpha, ay yai yai tuh..aku ske time ranger sebab ade kaler ijau yang ensem plus robot bentuk burung tu hah..hehe

aiyahassan said...

aku suka yang putih
haha

Che Ayu said...

suka power rangers!

suka dia lawan2...

tapi mak kata laki je sesuai lawan2...tu pasal gaduh tarik2 rmbut sebab rebutkan power rangers pink dgn akak

kura said...

gogo ayammmm. haha

cikpia said...

betoi2... pawerenjes lepas zaman kita dah tak best dah. he he.....

Dhiya Fariza said...

power rangers amik arahan dari kepala besar dalam balang besar cakap2.

Cik Bulat said...

aku minat pink. haha. teringat lepas aku kena langgar kereta, masa kat hospital, angah aku menangis2 sambil hulurkan jam powerenges yang dia sayang dan kedekut dengan aku sebelum tuh. :) huuu.. kenangan..

budak sekarang tak kenal powerenges kot, angry birds je..

alahai, bukan takat powerenges je makin ngarut, kamen rider pom.. eh? ke kita yg dah makin besar? tak sedar diri betol ko nie kan. haha

Anonymous said...

Go Fakri Lol

nur.asnida.hassan said...

slalu ketua yg warna merah msti ensem. hihi..

keri ikhwan said...

haha.. teringt mase bergaduh ngn adik2 aku dulu berebut pwer rngers pling kuat... mstilah aku yg dpt.. si diorng trpksalah ambek yg laen... :D

Hidayah Delilaz said...

abang sy dulu minat otomen je macam terbangtinggitinggi tuh :p

p/s: tak smpai 6minit dah 3 goal T.T

EncikBen said...

perghhh,awesome gila!
aku pun kena minat power renjes hitam sbb abg aku pilih warne merah dgn putih! tamak kuasa betol!HAHA

gadis melayu said...

suka yg pink.. heeee~

betol3.. yg dlu2 punye jugak yg best.. huhu..

pol said...

hahahaha...btul2 tu... aq suka power renjes pink la..yg pasti..siap klu main mst imagin da tukar baju p uniform dorg..lucu nih...

The Sharkox said...

aku suka warna pink

L said...

yeker xdak fakri.. hahahhahahah xda pun xpaaa..

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

budaksetan said...

guwa pon layan power rangers ni,biar guwa baru 16tahun,guwa setuju yg first edition je best

IZNIE said...

aku tak penah minat kejadah ittew.
boboiboy lagi bestt ahh

Lelaki Ini said...

suka giler power rangers!

Nazim Nasri said...

aku suka biru :D

EJA said...

cutenya ntry ni..ada online book..hihi..eja pun suka power rangers..dulu masa kecik2 mngaku diri power rangers pink...hahah..

nurul diana said...

x mnat power rangers , hahaha

Aujinz said...

aku suka powerenjes putih, si tommy tue..
dan aku setuju, selepas Power rangers 1st edition, yg lain adalah mengarut gilak..

Faiz Tapit said...

aku minat pedobear je

adnur89 said...

hohoho..

mmg minat gle cyber cop tu..

pergi public phone leh kol kuakan senjata atau moto...

hahahahaha...

yg mainan tu, aku pnh main gak...mmg awesome!!!..time tula...hehe

farahin nasir said...

btul3.. yg 1st edition jer yg best.. yg len tuh tah hape2 dah...

but gurl berebut2 nk powerenjes pink aje.. sbab pink lagi cntik dari kuning tu ha..

ape2 pun.. powerenjes dlam kenangannn..

Ainie Maydie said...

saya minat warne pink..saya bertuah sebab saya sorang je perempuan dalam rumah..abang2 jer berebut hehe

SoLy SoLicious said...

huh..teletubies xde ke? haha

Lya Liyana said...

tu la, yg power rangers 1st tu je yg best
yg lain hampeh xbest
dulu2 siap beli tape besar gedabak tu lg haha pstu abah bawak g cinema tgk movie dia lg
antara kipas susah mati jugak la walaupun perempuan haha

Nur Aischa said...

huah huah sama laa, masa kecik dulu suka gila tgk pawerenjes. siap ada patung plastik pawerenjes warna pink. hahah. rindu dgn crita ni, skrg dah takda lagi..

Ujang9897 said...

saya minat salirmoon...=)

El-Janna said...

poweranges kuning pun cute. hahahk..

Erin said...

hahaha xDD nice . nice diary .

aszhanie said...

hahaha..aku suke pwr renges pink..siap penah termimpi jd power ranges ok....mmg fanatik kot time tu..eh tp cybercop pon aku lyn gak dulu...

mia kaftiya said...

alamak... kretifnya kau ni. huhuuu.. ^__^

IQ = Iez Qis said...

hahhahaa! aku disuruh minat warna merah, pdahal aku pompuan....[nama pun aku tomboy dlu...haha!] abang aku warna kuning, adik prmpuan aku wrna pink....

baju tidur kitaorang baju gogo pawerenjes....cool! siap ummi aku belikan topeng lagi~, tidur pakai topeng, bkn scrub muka~

DaYaH JeLitA said...

kan?????? power ranges merah je pilihan ramai....yg first mmg beshhh lepas tu da x beshhh

Kamil Kahar said...

haha...lawak r mase kecik...aku yg sulung wrne merah...adik aku yg angah tu amik wrne biru...hahaha...memang da adat resam ditetapkan antara adik bradik dowh...

bighagenjo said...

haha, yg nyanyi tu kelaka..

aku suka power rangers pink, pasal aku pompuan,, tanak yg kuning sebab dia itam..

Roxanne said...

sy powerenger pink..adik nak pink gk..tp die kena mrh ngn sy..adik xle pink..amik kuning..die pn angguk je setuju walopon sbnrnye tak..betul..powerenger 1st edition je best..lps tu mengarut..;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

suka lah belek2 baca buku kat sini. kenapa bila belek buku n ms nk buat assignment tak semangat mcm belek buku kat sini ehh? haha;) apapun, tak suka pawenjes....suka doraemon! nnt buat psl doraemon pulak tau!;)

Cik Amyra said...

hahahhh. dulu2 selalu ingat pawerenjes tu betull =..='

gadizgula said...

suka power rangers putih sebab die hensem mcm Howie D dr kumpulan Backstreet Boys..haha

Ratna said...

power rangers mighty morphins kan?
kan kan kan?

go go pawer renjeess
maiti mofin pawer renjeeeess~

saya suka megazords
sebab sume natang. haha

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

aku yang perempuan pun suka power rangers kot dulu apatah lagi dak laki nakal macam kau..

erleena said...

haha dolu2 punye zaman !

NurAfizahMazlan said...

Last tengok yang ninja storm. kehkeh

Shybie Hasliza :) said...

comelnye buku latihan ni. Pakar it ni. hehe.

Azham Vosovic said...

Go go Ayeem Ayem hehehe!

Ainul Hayat said...

hehehe....aku sukelah ngan kekreatifan kau....

Puteri Iqa Izyan said...

aku suke yang pink! ^_^

IEQAH said...

kitaa suker kaler pink :)

daniel said...

mcm mne wt buku nota niy?
ajr boleY?

jannah latif said...

wow kreatif! cm ner buat? :)

Edy Fee said...

ahahaha betui sgt...rindu masa budak2 dlu

Billa.Bel said...

hahaha. betol ! pompuan pon sama je tgk pawerenjes. haha

Panggil Aku Han said...

aku pun suka merah jugak..huhu