Thursday, December 01, 2011

Facebook: Hotty vs Hottak

Hotty, a.k.a hot stuff punya wall beza sangat dengan wall hottak a.k.a budak tak hot.

Relationship


Status

Photo

P/S: Bilangan komen dan likes tak bawak masuk kubur pun.



Comments
109 Comments

109 Kokokan Suci:

Wadi AR said...

hotakko. kihkih

izy said...

hahaha. so true :)

SH said...

haha gedik ah post gmbar bulu idong

pepol said...

sumpah lawak la bhai,babi betul,hahahaha

Diyana Abd Rahman said...

haha. lawak lawak. tp tu la realitinya. :D

teciq said...

haha..terbaik la ayeem..

Dang Intan Duka said...

lawak..
relaks udah bro..haha


peace

munirah said...

adakah ayeem ayemm dikalangan hotsetap ? tentulah ! haha tengok aje like ;)

Che Ayu said...

besor lobang hidungnyaa

i loike!

Lynn said...

ahaha..betul lorr..kih3..

mamakboy said...

hahahahaha... kelakar nyer pun adoy!

sticker_getah said...

memang betul pon...

miss no right said...

hahhahha. update sepatah dua pon dah ramai yg like =..=

DaYaH JeLitA said...

geli siakkk bulu idong

Lea Isnawi said...

publisiti murahan je tu sume.

Saddila said...

hahaha sentil gilo laa .

cici tembikai said...

hhahhhahaah so true

Bella Bell said...

button share sepatutnya ko buat juga. hahaha.

kura said...

baiklah bang yemm baiklahh.

Aiman Isa said...

sungguh haih~

amirnawawi said...

Kah3.. Sengal.. Tu beza orang yang hot ngan tak hot la..
Kalau orang tu hensem ngan cantik jer mesti ramai penge'like'

cikpia said...

gila terbaek!!!!

nak like patbelasjutanamratussembilanpuluhribu kali!!!

javanese DOVE said...

hakikat.

Mohd Zakwan said...

memang sengal..haha
tapi itulah kebenarannya.. Ayeem pun ape kurangnya, Hotty jugak. haha
zakwanzain.com (Y)

Fathin || Bamir said...

hahahaha..lawak ar! serious!

peep said...

ko hot a ayeem.. fb fanpage ko bratus komen like.. :)

Nur Aischa said...

hahaha mmg itu la kenyataan dia tp kesian kat "saya gemok" tu hmm tp hotstuff pun nak bawa ke mana kan takda gunanya :)

mate saya bulat said...

hahahaktuihh !

rozeeta rashid said...

hahahaha. lawak gila!

Nurana said...

ayeem! yang last sekalik tuh.aku jambu nye post 2 minutes ago,nape liyana evans nye komen 6 hours ago?hahaha.komen dulu baru post ye! ;P

Ayeem Jemain said...

nurana hahaha alamak. lupa tukar plak. kantoi :p

yqnq ellyana said...

haha..gelak bahak sorg2 tgok entry ni..memang hottak laa

budaksetan said...

ayeem hot kat fb,cerita nak berak pon dekat seribu org like,HAHA

Eera Shera said...

haha kretif la

FarhanahAdzlan said...

xleyh blah betoll~haha=)

HujanMenjerit said...

ahahaha. memang pon. realiti memang sukar. HOHOHO

Karbon Kopie said...

tajuk album : tubuh-tubuhku.
gelak guling..

budakampung said...

hahahahaha! siot je! retis tuu! xD

Namee Roslan said...

hahhahhahahahha, ayeem.kalau stock "aku jambu" di kalangan blogger, namee tau kot siapa yg selalu dpt banyak LIKES. kahkah.

update lah status apa, LIKE mesti ratus2.

Sufisky Lass said...

haha , mmg betol pong komens and likes tak bawak mati, watlet watpeace je, LOL ;D

Raden said...

abes tu ko nk ckp ko hot la eh

aliya atina said...

seriousssskah ade acc Aku Jambu tu ?

faisGERSHWIN said...

hahaha.. plawok plawok plawok

faisGERSHWIN said...

hahahaha.. plawok plawok plawok.. kira aku kategori hottak larr ekk?!. hottak lu.. haha

yana-feehily said...

sangat setuju...

Roxanne said...

hahahahaa..lawak gile..
<< hottak..

The Sharkox said...

aku ni hot rupanya

shark said...

hahaha..
aku sokong kata2 kamu bro..
kdg2 wat post sbb nk suh org like jer..

Azham Vosovic said...

kah kah kah....

serious lawak hehehehehe

zara said...

haha..kreatifnye!

kid khairiyah said...

kah3! bulu hidungnye yang palinggg semard. hee

alepridz said...

haha

nazirah said...

hahaa, setuju setuju ! cayalaaa :DD

nazirah said...

hahaa, setuju setuju ! :DD

h4ckj3ct0r said...

this is a true story ~ nais

Engku Sofea said...

TERBAIK AH YANG NI hahaa

YOUsoF said...

Aku tak hot dan aku ok.


Lebih cun kalau kita kumpul amal jariah bebanyak kan Yeem?

Ainul Hayat said...

Memang realiti pun...kalau hotty post kat wall "..." cenggini pun berduyun like...hahaha

IQ = Iez Qis said...

bapak siyes jambuuuu~~

hottack~~ haha!

Athirah Rahim said...

Haha, betul tu. Semuanya di dunia je..

Anonymous said...

hahahahahahahahhahahaha rasakan piang piang pianggg! *pistol

nazirulhazwan~ said...

yeah!aku hotty

Hidayah Delilaz said...

gelak tergolek kahkahkah >.<

J.Syazwana said...

blogger pon same.
kalau blogger cun + femes wat entry dengan 1 ayat je pon macam "saya bosan"

kompem ramai gila komen. haha !

arina :) said...

"nak bunuh diri lah mcm ni :(" HAHAHA. ok kelaka.and those are so true!

El-Janna said...

hahakk betui tu~~

Syaza Zul said...

Untunglah jadi orang hot. Kahkahkah!

Wanybunny said...

hahahha. like like like!

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..ayeem ngek!nama tukang like tu tak menahan..;p

cheqwa said...

kahkahkah...lawok! :D

Nalisa Syahira said...

huahuahua

Puteri Iqa Izyan said...

hohohohohottaaakkk.. haha

Syakir Rahman said...

itulah realiti...hahaah

Danbo said...

Yang gambau lubang idong tu tak tahan woo xD

Farina Gomez komen 6 secs ago tapi Liyana Evans punya komen kat bawah tu 6 hours ago. Tak perasan ye Ayeem Ayam. Gahah xD

Aflina Affandi said...

Kalau like banyak tak menyusahkan orang okay la sikit dari IM chat mintak orang like status or dia sendiri yg like status orang dari yg minggu lepas berderet sampai latest punya dengan harapan org like balik status dia, Fiuhhh nak best lagi kadang-kadang boleh hang lappy tu punuh notification dari dia je. Indah nya dapat like beratus. Class gitu. *eh lari topik ke tak ni*Hahaha

Anonymous said...

HAHAHAHA..! yang ni aku setuju gilaaa..memang tak adil gila arh dunia ni..

Ratna said...

motifnya ape ni?

nak kesian xde orang like ke nak bangga ramai orang like?

ke jangan risau xde orang like and kalau ramai like pun xde pekdah?

= ='

ieyza afieyna said...

haha.. pndai edit eh..

nme blogger popular semua ade.. hee

muhamadsufian89 said...

aku rasa aku ni yg hotak tu kot. buat status mana ada yang nak like. sadis kan. haha


p/s: aku dah baca entri ni semalam tapi komen hari ni sebab nak jadi follower ke 6000 dulu. haha

.diannorhayati. said...

har har.

btol btol.

Anis Diyana said...

ghahahahaha! :D

Norazlin Nordin said...

waaa! tulis erm ja pon da dekat 454 orang like. perh, kalo pasal agama2 sikit sekor pon tana like. kejadah?

Ainul Huda said...

hahahahah! :D

MiSz fiFiEyQa said...

nampak sgt diskriminasi di situ...isk..isk..isk..

Nur Hazlin said...

pehh, realiti kot. untunglah hot kat fesbuk. "untunglah" pun boleh masuk sekali aku rasa. kahkah

Tuntung Chan said...

Terrbaekk lha ayeem!

Sya Syazana said...

HAHA. saye tak hot saye cool *err,pelik la pulak type -saye-*

pilot roket ungu said...

'erm' memang macam lahanat.

yang like like tu buta ke apa ke takde emosi.

SoutulMujahid said...

betol dowhhh.. aku dah lama dah perasan benda ni.

benda ni terjadi lebih2 lg kat org pompuan. tgk r, org pompuan update status ciput je, byk giler likes n komen. kalau laki yg update status, hampeh je. haha~

AKU ANTI-POLIGAMI

Anonymous said...

guna gambar tanpa permission. :/
nak saman lah macam ni.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002484153218&sk=wall

Ayeem Jemain said...

anon haha ko pun guna gambar orang. bukan gambar ko tu. tahu sgt

Dhiya Fariza said...

the best one indeed from ayeem

AmirahSM said...

hahahhaha....normal..jom matikan button like!!

Mazni said...

Cantik wane bulu idung... hihi,

Tuan Muda Afif Imran said...

Haha, hottak! Hidup hottak :D
Nice one dude!
Creative,

Fyqa said...

kahkahkahkah!

aidabeelicious said...

ada betulnya :}

salwaismail said...

hahaha hina sungguh dekat hidung tuuuuu!boooooooooo! :DD

Edy Fee said...

ahaks..mmg sedap ayat last....haha tak kisah tak dt hit

SYZAROSLI said...

ok,ini sangat hebat.hahahaha

nina athiramisu said...

btol sgt tuh..saya lah org yg tak hot tuh...

Adi An Fadzil said...

gampang!! Zuzu Yulaikha. HAHAHAHAH. Comel si*l name.. hahahaha <3

Soffeatul Raunaqiah said...

hahahaha,kelakor sangat

cimOt said...

macam siot je!!

Fiena + Qiena said...

hahaha , kelakarnye :D

http://ash-tsukidate.blogspot.com/

Panggil Aku Han said...

hahah...mmg ade betulnya...^_^

Cik Chokie said...

hahaha . sakit perut den XD

fuhh betul3 . kadang2 update entah pape pun orang boleh like beratus riban . jeles harhar --' podaaa . ape pun x boleh . puihhh .

sombong lak tu . #eh kenape tetibe telebih emosi ni:3

Cik Chokie said...

hahaha . sakit perut den XD

fuhh betul3 . kadang2 update entah pape pun orang boleh like beratus riban . jeles harhar --' podaaa . ape pun x boleh . puihhh .

sombong lak tu . #eh kenape tetibe telebih emosi ni:3

Hardy said...

dunia-dunia..