Tuesday, December 13, 2011

Memori: Check Gigi


P/S: Tahukah korang gigi aku jongang manja? *Jongang sikit, takde sampai terkeluar*



Comments
45 Comments

45 Kokokan Suci:

Republic said...

Penakut ....keh3!

onie said...

aku troma betol kalau sebut pasal gigi ni,huhu

Syat0za Zai said...

darjah 6??!! lama gila...

Han Hanan said...

haha simen??omg nasib la gigiku sentiasa sihat walafiat

alepridz said...

uuuuuu.... masa cara gosok gigi yang betul tu... mesti ada gigi PALSU GERGASI... awrrrr...

haasyaa said...

You're so creative!! Hahaha darjah 2 dah kena simen? Waaaaaaaah

CekbOlat-bOlat said...

jongang itu cute.. nenek bolat lah ckp .. ehehe -_-"

Cik Suheela said...

wehhh hang malas gosok gg ke??? gosok gg weyyy, nnti gg lompangg hahaha..gg aku tak penah kena tampal tau, hebat tak???WAKAKAKA

YaNa said...

cuak gak time nk check gigi..yana memang x leh bau klinik gigi..meloyakan..

cik panadol said...

aku pon takot jumpe doktor gigi...sanggup biarkan sakit dr p klinik...

Nalisa Syahira said...

best wey check gigi ,

yuyu Zulaikha said...

eeeeeeeeee! jongang la manje ni!!!

~ieda~ said...

hahaha...sm lah ngn ida penakot tahap gaban klo kena check gg...pd al xda pape prob pon...adoiii

IzyanKaher said...

aku trauma dgn doctor gigi ;'(

tapi aku lagi trauma dengan buku garis satu kau nih !!! apsal comel sangat ?????!

hafiz hafizol said...

Hahaha.. kreatif n inovatif kau.. Aku pernah skali kene cabut gg.. benci.. n suka jugak sebb leh rehat x payah masuk kelas.. harharharr..rr

D'ya Marshmello said...

kita serupa la ayeem.haha
dulu time kecik2 penakot nak cabut gigi, kihkih3

Lea Isnawi said...

tingkatan 5 tak kena cek dh ke?

Dhiya Fariza said...

Nervous pulak nk gi check gigi ni

keri ikhwan said...

bau klinik tu yg xleh tahan tu... pening

Syafiq_Elf said...

Gigi syafiq cantik.. Ahaha~ ^_^

Azham Vosovic said...

Fuh, kita sama bro!

memang Ketua Nurse selalu mcm tu kan?


Hahahhahha

Isteri Encek Bard said...

tak suker bau pengerudi mesin yang gerudi gigi lubang kita tu.. busuk dan terasa ngilu

✿ pink velvet ✿ said...

kih3~~ istilah jongang manja erk camtu? :p

cikpia said...

AKU SUKA CHECK GIGI!!!!

TiTi said...

rindu nak berus gigi ramai2 tepi longkang sekolah :D

chiah_ismile said...

bkn mse skola menegah ade ag ke sesi cek gigi?ko caboot ea??

dayah said...

jongang manja takpe..jongang betul mmg kena la bhn dari dulu..aku sebenarnya pengguna braces pon sbb jongang. sedih..lps dah tapakai braces gigi mcmdah tak sama rate...redho

Nur Aischa said...

hahah sama lah, aisya pun ada satu gigi kat bwh ni kena simen. ish dah la kaler gelap, mcm pelik jea tgk haha

NurAfizahMazlan said...

Jongang manje tu gigi rabbit ke?

Edy Fee said...

hahahahha betul ayem...
aku lama giler tak teringat natang tu...mmg risau je ble ade dokter gigi dtg sek.hehee

Zila Nora said...

aku pun rasa check gigi kat sekolah sampai tahun 6 je...tingkatan 1, dah takde dah kes simen menyimen cabut mencabut ni

YOUsoF said...

Ini antara hari yang ditunggu-tunggu oleh budak sekolah dulu.. Rasa seronok bila gigi disimen.. ;D

Wadi AR said...

kau manje yam? *tddmka

! eh ? si.ulatAPPLE ✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

jongang la comell ! hihi . ;)

Anonymous said...

hai ayeem hensem


boleh buat tutorial flash ?


*ok bai muka tak malu*

Anonymous said...

please please i really need to learn



=P

Ujang9897 said...

aku takda gigi=(

Rtp Farra Arisha said...

tidak pernah merasakan saat2 disimen gigi. but i can look how nervous the people yang sering di check giginya! hehehe.

Namee Roslan said...

benci doctor gigi. ngilu bila dia korek2 dengan besi tajam tu. hish.

syamin ariffin said...

benda bersimen kat gigi aku dah tercabot.makan cekelat liat2.

Panggil Aku Han said...

best oo kena simen...huhu

Puteri Iqa Izyan said...

paling ketar time nampak nurse2 dtg dengan kad kaler hijau. perghh.. selalu doa supaya nama takde. huhu. tapi selalu kene. kui3..

orang kampung said...

ayeem , macam mana hang buat flipping book tu ? boleh ajar ?

Nyamuk Terbang said...

ala simen gigi ja pn
bkn simen rumah #Kbai

Little Princess said...

seronok pulak aku main bukak tutup buku tu. muahaha.