Monday, December 26, 2011

Memori: Nenen Botol


P/S: Rindunya nak nenen :(



Comments
54 Comments

54 Kokokan Suci:

Shahbri said...

nenen.. nak netek..hahahaha

cici tembikai said...

ada yang kata nanti bibir terjuih kalau lambat putus susu ni . err ke tu puting yang kecik tu ? err entah lebih kurang lah kan. btw comel bantal peluk tu . tak sangka tu bantal peluk hikhikhik

budak kecik said...

tepat sekali! minum susu botol atau pun yg pesen suka hisap puting tu, mmg cenderung utk jongang. serius. ak x tipu nih.

*jongang mnja tu cane??

♥nurulizzatie♥ said...

jongang manja tuh takleh belah. haha

Cik Eka said...

skang pun boleh..beli puting tak pun botol susu..letak air sedap2 sikit..kompom boleh tertidur cm sepupu aku..hahaha

AKIM IQBAL said...

Ffffuuuuuuuuuuu

cik miera said...

haha... nnti mintak bini ye

alfi kasran said...

perh bro ayeem ni T.T,darjah dua baru stop

Syiela O-lala said...

Ayeem tak lah hebat sgt. Kita stop minum botol susu darjah 5 kott. Nasib la gigi tak jongang melampau.

Suraya Aris said...

apa maksud jongang manja? adakah jongang mcm os tu. yg boleh buat kita senyum gelak je bila tengok dia =)

laskar pelangi said...

HAHAHA =D

Mr.Clive said...

pahamla sudah kenapa...LOL

cikpia said...

mesej akhir tu camtaik!!!

Puteri Iqa Izyan said...

p/s tu yang tak boleh blah. haha.

dulu kecik2 kalau minum susu botol konpem mintak tambah. muehehe

Fiza said...

adek pun sme, mlm2 tetibe merengek nk milo, sme je cm ayeem, huhuhu

ain hamiza said...

darjah 2 bru brhenti?? wahh! memang kuat isap nenen nie! hahahaha

yaya chef kecik said...

entry kau mmg mintak simpati nak nenen bini ehh hahahahaa..

Yasmin Aris ♥ said...

Bengong betul ayeem ni . hahaha

miSs aMaL said...

bestnye nenen.hahah

Hidayah Delilaz said...

haha ayeem gila nenen =='

Edy Fee said...

puas la ko myusu smp drjah dua.hehehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah cmna wat mcm tu nak juga

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHAHA. cool....

FatihahRadzi said...

err . tggu kawen ?! jeng jeng jeng . hahaha . sgt x boleh blah

::cik asha:: said...

sampai darjah 2 baru benti..dahsyat..

ayat ko yg last tu xleh blah..huhuhu

Sy4Ki||3r said...

suka nenen eaaaaa.. kikikik

Anonymous said...

you should think before you type especially at your last sentence wth..

Isteri Encek Bard said...

namfak jongangnya disitu... kenapa tak diteruskan sehingga dewasa dan berumah tangga.. hehhehehehehhehehehehehehheheehhe

Cik Bulat said...

rindu nak nenen? pi mintak mak kau. :))

محمد رازيق said...

haha.. ok lagi darjah dua dari tingakatan dua berenti.. hehe

Ain Atika Zailani said...

pergghhhh style diary. nak jugak ah !

Cik Jannah said...

hah ! cantek. pandai ayam buat.

Fara E's said...

jongang mnje ? err

una said...

haha, napa cita ko cepat sgt abes ni... btw kreatif ! :D

Sky Before Pinky said...

ayeem.. saya sukee sangat blog awak nie..meriah dan sangat kreatif..nak tanya lah blog Izzamir Ridzuan apa ek address dia..yg sebelum nie..tak leh link.. post kat blog saya ye..tQ..

Miraro said...

wahh kemain lagi buku dengan header dia. creative ahhh.

nia marlissa said...

x malu lettuw nenen

Emmet said...

kreatif gile, jeah!, hahaa

yellowblouse said...

HAHAHAHAHA....seriously mmg lawak...creative,inovative smue ade..package all in one lahhh bro

wannurfazrini said...

aku pun suka milo kot. pas balik tadika konpem isap nenen mili. haha rindunyaaaaa :P

gedek! said...

sori off topic sikit

pageview uncle semalam 3,094.

kebanyakkanya datang dari http://www.facebook.com/ayeemayam

Terima kasih... (sambil kesat air mata)

Lyssa Faizureen said...

Lyssa teringin oohh nak belajar guna adobe flash . Waaaa :'(

Sampai sekarang tak reti - reti lagi .~

Ehh kejap . Buku latihan tuh guna Flash ye ?

Ayeem Jemain said...

gedek haha nnt ko tangkap gambar time ko nangis. ok kan aku kau? cam kurang ajar pun ada. hahaha

lyssa hehe tuto kat google byk. yep, flash jugak :)

Lyssa Faizureen said...

Ayeem ; ohh . Memang ler banyakk . Tapi , kurengg paham . haha . :)
#SayaSiLembab . heheh~

Ayeem Jemain said...

lyssa ada buat tuto kat sini dulu. tapi tak sempat habiskan. http://www.ayeemayam.com/search/label/tutorial

boleh baca ni jugak http://www.ayeemayam.com/p/faq.html

masmaribellmastura said...

hehehehehe..comel je...huhuhuhu

cimOt said...

ritu aku jumpa botol susu aku masa kecik..hahaha..mak aku siap soh basuh and isap botol susu tu kot2 teringin ka..hahaha

Nabilah Zainal said...

setiap kali aku bukak diari ayeem ni, meti aku try nak koyak muka surat. tapi tak boleh. hahaha..

Lady Emilya said...

har har teringat kenangan lama haha xD

Hashira Yusoff said...

sama! sama! sampai darjah 3 isap botol lagi tapi bkn jenis yg puting lmbik tu. Punya la susah mak aku nak buang habit ni. Mengamuk kalau x buat. malunya bila kenang balik.. Y___Y

azamfillah said...

peh tergelak baca komen2 semua=)

Shacky_61286 said...

nak buat juga cam dia ni T.T

Aiskrim Cokolat said...

awalnye berhenti minum susu botol ~

Tuan Besar said...

Hahaha sama, aku darjah 2 baru berhenti ;D Malu je. Balik sekolah isi air Teh O lepas tu baring sambil minum *heaven*