Thursday, December 15, 2011

Sentapmaknak : Taksub Konspirasi



P/S: Aku tengok bebudak sekolah ni bila tahu pasal simbol tu, lagi diorang nak buat.



Comments
59 Comments

59 Kokokan Suci:

y e n n said...

wahh. dah betul-betul taksub dah tu. makcik buat apam pun kena gak? haha

anGah said...

sentap ayat last... sampai nanges.. haha

Asyila Zainuddin said...

weh, bufday aku 13/11! sentapp.. sobs.. haha..

IQ = Iez Qis said...

yezzaaaa~~~ =)

Bella Bell said...

terkena. haha.



adik aku yang umur dia 10 tahun baca blog ko rupa- rupanya. tadi aku nampak dia stalk blog ko. hehe.

Anonymous said...

Hang igt org bodoh mcm hang ka? bukan aku nk kata tp mmg hg ni bodoh gak... hang pikiaq org xdak otak smpai pikiaq smua benda freemason. jangan jadi bodohlah...

Ayeem Jemain said...

bella hahahaha mana lah dia jumpe blog aku eh? rosak! tapi dia laki ke pompuan?

Ayeem Jemain said...

anon hang lagi bodo piang sebab tak paham maksud SARCASM. baik hang gi google ka, tanya cikgu hang ka, tanya bapak hang ka apa itu sarcasm. buduh

SaYaLiYaNaSaiDi said...

kellas~~aku ingat lagi masa aku post gambor spektrum cahaya guna prism, kena kritik mcm2 pasal unfinished pyramid la, piramid mata 1 la, iluminati la..pdhl eksperimen spektrum. pdhl eksperimen student fizik.kecik ati den~

Wadi AR said...

budak sekolah yam. centu le

tyka said...

wkakakaka. lawak

Cik Gee said...

memang sentap.. kah kah!

Che Ayu said...

lawak je kedai spec..hahah

cik/encik anon pe kes? sentap lettew

Eera Shera said...

kesian burung hantu tu..

sentap pulak si anon haha

SoutulMujahid said...

anonymous takdak teloq taksub freemason dah sentap jadi lagu tu la ayeem oiii

Jijah said...

HAHA. Terbaiklah Ayeem. Act, menda2 ni kita kena hati2 la. Tapi tak bermakna kena khatam habis semua sampai nanti yang wajib pun kita lalai. Sampai huruf 'i' pun na kait illuminati, payah la! Aku nampak, tau pasal ni tak menambah iman pun, tapi sekadar 'menakutkan' je. Teruskan guna kretiviti untuk sampaikan perkara ilmiah k Ayeem :)

Saddila said...

tak boleh blah . mak cik jual kuih nak sara keluarga pun tergolong -_-'

amier azrul alias said...

sape anon tu?
LOL betul dia..
hahaha.
pandai kau buat perempuan seksi tu ek
haha

Azza Azman said...

keh keh keh 11/13/1933 ??? huhuhu

fazrul naim said...

hahaha , macam siot ayat burung hantu kene baling batu smpai mati ! haha . tebaikk :D

gadis melayu said...

sbb iluminati burung hantu jd mangs.. x patot.. heeeee~

Panggil Aku Han said...

hahah..semua benda nk freemason...
diri sndiri xtgk..amik kau kena perli sekali nangis..huhu

hana said...

hahahaha
betol2 taksub...
dia duk sibuk kan konspirasi..
hukum Allah x takut lak...
haish..

Anonymous said...

Tak pyhla nk tunjuk hero... ingat orang tak dak otak nak beza yang mana freemason? asal la noob sgt ayam ni.. sarcasm tak sarcasm..

org lain ada otak , bukan macam blog ni tulis tak pakai otak

Dah la kutuk Abang Ben... Tak hormat orang tua...sekurang - kurangnya hormat la orang tua

Mungkin mak hang tak ajar kot untuk hormat orang tua? Kesian la noh...

Ayeem Jemain said...

anon kalau ko rasa ko betul, meh reveal aku nak tengok ko sape. meh pm facebook aku kalau kau jantan sangat. tu pun kalau ada teloq lah. nak tengok plak blog ko jenis camne, pakai otak ka, pakai segmen ka, pakai seo ka.

Tasha said...

realiti,ade taksub ntah ape2


-.-

bek perbetual diri kite dulu dr duk pikir segala mcm yg ntah btl ntah tak

Isteri Encek Bard said...

HAHHAHAHHA TERGOLAK AKAK BACA KOMEN SI ANON SENGAL TU... ADEH TU MESTI ORANG YANG SAMA.. TAPI APA PUN ENTRY NI SANGAT MENYINDIR OKEH.. HAHHAHAHA TAPI AKAK TAK TERASA...

LiNda said...

anon tu pehal? ntah2 dia freemason yg sentap kot. Hidup ayeem ayam!

[k]o{q}i[n] said...

mmg sentap...wuhhuuuu....

Nurrul said...

sangat sentap dengar ayat last daripada makcik tuh.. hehehhe :)

apa2 pun terBAIK !

cikpia said...

makcik jual kuih itttew tak bersalah.... he he....

siraporen said...

gua syak brader anon adalah seorang freemason. kehkehkeh. tu pasal la sentap macam gampang. elo brader, lu baca dan pahamkan la ape yang cuba disampaikan. jangan la naif sangat. orang nak timba ilmu sambil fun². lu chillax sudah. kecoh la lu.


**pergh. gua komen dah macam cerpen. kahkahkah!

nurul diana said...

anon mana mnyibuk tu ? hahaha ksian kwn dye yg seksi , trkne blik hehehe

chiah_ismile said...

da xleh mkn karipap..sobs~AHAHAHA!

The Sharkox said...

Nasik lemak juga agenda illuminati..jaga2...

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! ckp kencang, last2 sendiri kene sound, pdn muka :P

Ninie said...

wau jln mendada. auumm~~ haha

najwa aminah abas said...

hahahah~ lawak la doe!

dak farah said...

kesian kuih samosa, apam balik, burung hantu. :)

Akim Iqbal said...

Anon takdak teloq. go dai eat shit pelis.

Nur Aischa said...

haa tulah kan, yg psl burung hantu tu agak tak brapa pasti sbenarnya. hmm masih ragu2 sbb ada kaitan dgn freemason.

alyaclumsy said...

hahaha, mmg sentap lah mak nakkkk. lepas ni boleh makan samosa dak? lalala

zara said...

hahaha..adehhh! aku rase anon tu sentap ah.mane la tahu dia jual kuih muih tu. x ke rugi dye nnt xde org nk bli kuih..ye dak? hak hak hak hakktuihhhh

Syafiq_Elf said...

mcm2 kuih ada.. ahaha~ Funny entry ^_^

D'ya Marshmello said...

sentapmak nak! hahaha, last2 kene perli, adoiii comel je doodle tu ;P

LATEST ENTRY : Entri Berkualiti Perlu Untuk Dapatkan Banyak Komen

Ujang9897 said...

terbaik

Memori Kekasih said...

Giler menggelabah seratus lapan belas kali si anon neh...non..ouh non...chillax ah..kalau betul sangat, berani ah siket...baling batu, tapi sorok tangan buat ape??

Faiz Tapit said...

kah3. aku bru dpt tgk. tenet lembab ah. anon jhat mana ade teloq la woi. taw nye maki2 belakang komputer je. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

ish. aku pun tak paham. sume benda nak kaitkan dengan freemason.

Syafiq_Elf said...

sentap habis nie.. Ahaha~

! eh ? si.ulatAPPLE ✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

haha ! ayat last skali best !
OMG, baru tersedar aku suka lepak blog ney . teheee ~ :P

My MiRa said...

huhuhuhu

ParkAir said...

semuanya dah jadi paranoid, btw awek tu naik sampan ke naik kuda?

tieha ismail said...

oit...baru tahu yang burung hantu tuh pon lambang freemason+illuminati...erkkkk

Ain Zulaikha said...

tula pasal, sensitif....

Nyamuk Terbang said...

dgn ketupat palas pn masuk
eh td aku bru mkn samosa
ish freemason!!segitiga!!

Hafizah Haruno said...

Anon tu Lady Gaga lah. kahkahkah~ Pengecut!

Nafisah Ruslan said...

haha... yang last tu kemain lagi :p

Anonymous said...

Mohon ayeem tak pyah nk buat stai kat sini, lu tak suka konspirasi lu pegi blah la xpyh nk perli2 konspirasi.org yg suka konspirasi ni org yg suka berfikir , bukan macam hang duk melancap selalu.

mohon jangan nak cari pasal dgn abg ben kat teruk.ayeem ... mohon berhenti melancap