Monday, December 19, 2011

Tahukah Korang? #8

Entri lepas: Tahukah Korang? #7

1. Tahukah korang Fuuubook telah berubah rupa sebab aku ada terbaca artikel tentang blogger Indonesia yang bina tema blog seakan Facebook telah disaman oleh Facebook?

2. Tahukah korang harga kereta import di Malaysia sebenarnya sangat mahal jika dibanding dengan negara lain, kerana kerajaan mahu menjaga kepentingan Proton?

3. Tahukah korang loyar buruk a.k.a loyar taik itu bukanlah sejenis lawak, tetapi sejenis medium untuk mengharapkan penerajang?

4. Tahukah korang tak semua perempuan yang tak letak gambar sendiri di Facebook itu tidak lawa, tetapi mereka berbuat demikian kerana agama?

5. Tahukah korang follower/pembaca ramai itu memang penting, tetapi follower/pembaca setia itu lebih penting?
P/S: Adakah anda rasa blogger yang telah dipaksa anda untuk follow itu akan betul-betul follow setiap entry anda?



Comments
38 Comments

38 Kokokan Suci:

munirah said...

sebab tuh, lagi prefer comment :) sebab it shows that, u read :) daripada follow je, tapi tak bace pon, follow just for fun gituh --'

Aiya Hassan said...

semua aku dah tahu
;))

Syat0za Zai said...

ayeem! aku follower/pembaca ang yg setia! harharhar

KentangGoreng said...

aku peminat setie, hoho

e4ezzati said...

saya seorang yang setia apapun keadaan. kihkih

syamin ariffin said...

tahukah anda,reader yang bukan follower,adalah follower yang paling setia.-Dr Mahen.

Che Ayu said...

jarang2 komen sebab jadik silent reader je.

huhu

sy x tahu =="

Nurana said...

saya silent reader yang setia! hekhek XD

peep said...

no4 btol sgt. :)

Nurul Iman said...

Paling suka number 4.. Terbaik! :D

IQ = Iez Qis said...

pfftttt~~~

Dhiya Fariza said...

Tau :-) n yg paksa tu ntah. Rs cm tak ikut suma entry.

CekbOlat-bOlat said...

baru tahu.. hikhik

Azham Vosovic said...

Nothing much I can say!

saya setuju dengan semua kenyataan di atas

javanese DOVE said...

aku suka nombor 2 tu.

HAHA.

keri ikhwan said...

aku sokong no 4 n no.5 tu...
no 1,2,3 aku x kisah haha

♥CIK SHA♥ said...

aku follower/pembaca yg sangat setia..;p

Saddila said...

okay . suka yang p/s tu :)

Isteri Encek Bard said...

hakak suker p/s ko tu ayeem

cikpia said...

aku angguk kat semua setetmen.

Cik Liza said...

Hahaha no 5 tu penting...

Ckin Kembaq said...

No 1,2 and 3 tu baru tahu..hehe

Awin said...

Saya pembaca setia. *Wink.Wink* HAHA. xD

Miss Xyz said...

stuju dgn no 4.. hehe

littledolphin said...

sebab tu saya dah malas nak follow orang.sebab saya tahu saya takkan follow mereka betul-betul disebabkan rasa malas nak tengok dashboard.

oleh itu,mulai beberapa bulan lepas,saya hanya membaca mana-mana blog yang lalu di hadapan saya atau yang berada dalam bloglist saya.sekian terima kasih. (:

DaYaH JeLitA said...

yayyy no 4 win!!

AmirahSM said...

mira setuju no 4, sbb skng pon dh xnk terlalu pamerkan muka =)

YaNa said...

no.2 baru tahu...yang lain..dah tahu lama...hehe~

Nasuha Suhada said...

sentiasa baca, kira pembaca setia la kan? cuma tak komen. hehe.

miSs aMaL said...

haha.sume bernas !

eika.su© said...

LIKW banyak kali no.4 ^^V

ibuemak said...

Aku tau. Takpayah cakao kuat2. haha

Amirah Fisra said...

suke yg nombor 4 tu.. weee~

alfi kasran said...

saya suke 3,4,5..yang satu tu tak tau pun apa..haha ketinggalan

Nafisah Ruslan said...

tahukah anda, pengkomen yang rajin komen blog anda adalah follower setia anda? :)

Ct Hajar ♫ said...

tak tahu pon =p

HasrulHassan [HH] said...

Bijak bijak .. memang bijak kepala hotak hang berkokok ... :)

Anonymous said...

like no 4.. kecantikan bukan utk di show off kan.. cantik, sederhana cantik @ xcantik xpayah nk pamer.. sume leh timbul fitnah dlm hati.. no 5 pn best.. hehehe.. dah lama xbukak ayeem ayam.. sbb bz..
teruskn berkarya.. GOod Luck..