Friday, February 03, 2012

Memori: Teman Berak


P/S: Bulan Januari 3 entry je? Hahaha bapak sikit



Comments
39 Comments

39 Kokokan Suci:

nia marlissa said...

penakut tuh ..

Syat0za Zai said...

camtu cara ko berak ye ayeem..hahahaha

Mohd Ridwan said...

Sedapnya berak!LOL~

Akim Iqbal said...

Oooohh

Wadi AR said...

kemain ko yak yak

kueh bakar said...

berak tak tutup pintu!!!

hahaha

cik ziqa said...

kemain takutt dia. hehe

Jamban Comel said...

untung sapa jadi adik ko ,teman berak dapat hadiah tuhh ,giless arhhh ! LOL

Miss Butterfly said...

lagu asyik tuu.. tapi penakut. heheh :p

Cik Eka said...

hihihi..kita dulu pun samala...siap suruh adik teman lagi....

ehek..dah kahwin mesti la nak berteman ye dak..tapi kalau 'beyak' tak nak lah..

bau!!!

hahahaha

*ternanti jugak entry flash..akhirnya ada..hihi

Paris Lipton said...

kahkahkah hang kalah pmpn...

Syazwan Che Deraman said...

macam sama jah.
hahahah

Lea Isnawi said...

amboi. tu nak berteman sebab lain tu

NurAfizahMazlan said...

tak penah g takut g jamban. ahahha

mas saari said...

heheheee...penakut rupanya!

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha~ terok gile :P

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

untung sape dpt handbag tuu..

Nizam Ijam said...

hahaha handbag x leh bla..

syaidatie nurdilla said...

amboi.. da kawen mandi nak berteman ye.. kemain ko jah.. :p

syaz@rozelt said...

dapat handbag kertas yg x tahan tuu..hihi

Nyamuk Terbang said...

kesian adik tue..bau tahi hri2

Nalisa Syahira said...

dekat sekolah , nak pergi toilet mesti berteman , tapi kalau kat rumah takde lah nak teman teman ni , haha .

tieha ismail said...

haha siot aje....

rekbing said...

aku dulu selalu kena teman abg aku berak. nk buktikan aku still ada kat situ, dia akan sentiasa borak2 dgn aku.

p/s: jamban rumah aku kat luar

yaya_flanella said...

nade nade jewww

Anonymous said...

Kuaaajaaaaaaa kau ayeem demok! Entry lucah ni.... kihkihkih takbaik weh under18 ishkishk taubat lah~

Ca Cik Duyung said...

hihi..ca pon mcm tu dulu tp mak la jd mgs..adik ca lelaki..malu.. :P

1st time masuk sini...menarik la buku tulis tu.. :)

shaz said...

beg kertas. haha

Apple said...

rupa sebenar admin berak begitulah kisah... apa ku mengarut ni..

budakampung said...

errrr..no komen~
*terkena batang hidung~lailailai

cik miera said...

handbag kertas je dpt kalau teman berak???hahaha

eton said...

waaa... penakut jgk.. hehehe

Cik Bulat said...

mohon isteri kau teman kau mandi macam adik kau teman, teman tepi bilik air jer. HAHAHA

Ain Dzaya said...

penakut rupanyerr ceeitt!

Apa petanda dia jodoh kita? ♥

Daya Aziz said...

ceh ceh , berak pon bole nyanyi dangdut ke ?

penakut..

syirah rasid said...

kite ngan csin kite dulu. wawawa

okay nnti tukar, ko jd bini, bini ko jd laki. -.-

Anonymous said...

haha..ayeem berak x tutup pintu!yekkk

CikSelampit said...

aku pun dulu selalu kena teman abg aku gi berak.dia selalu upah majalah ujang untuk aku baca supaya tak boring. Aku sendri pun pelik kenapa dia takut sangat, padahal dia amek silat..(tetiba..)

CikSelampit said...

aku pun dulu selalu kena teman abg aku gi berak.dia selalu upah majalah ujang untuk aku baca supaya tak boring. Aku sendri pun pelik kenapa dia takut sangat, padahal dia amek silat..(tetiba..)