Sunday, March 04, 2012

Memori: Kepala Gangster


P/S: Macam dalam filem kan? Power tak aku masa kecik? Kahkah



Comments
32 Comments

32 Kokokan Suci:

Syat0za Zai said...

peeehh! skang si V tu camne la eh...huhu

Nyamuk Terbang said...

nie nakal bkn gangster..haha

Mish Apple said...

dashat . melebih-2 pulok.

kay_are said...

lebih2 sangat gangster tu bro.. mesti v dendam habis pasni..

♥CIK SHA♥ said...

kecik2 dah jadi taiko eh..gengster betul..taiko tu natang ape eh? sesedap aku je sebut..hak3..

Ninie said...

ksian V. huhuhu gara2 kelemumur sume benci :'(

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

sedih arhhh ..huhuhuhuhuhu

Kifli Mally said...

saya nak tutorial flash macam ni boleh tak? plish2

✿Gucciey Lavender✿ said...

hahaha . lawak lah . tringat mse sekolah rendh dulu . nakal~

Cik Chokie said...

Ayem jahat betul lah. suka dengki mendengki .

fina fento said...

trauma budak tu pastu..ish3

✿ pink velvet ✿ said...

kecian kat india tu ... udah la d pulaukan kwn2 ... pastu salah timing pulak dgn GANGSTER ni, haha~

Wun said...

teringat dulu pernah lempang sorg bdk lelaki sb ejek nama bapak aku.. tahapeapetah..

msredcheesecake said...

gengster ni hensem tak? hhee

kisah hati said...

nakalnya ayeemm itupon nak report kat ckgu, kalau betul2 gengster baik belasah je time die tertumpahkan mee kari tu hehe

sYafIk-wAy said...

mesti budak tu dah berjaya sekarang , gah3

luqman zakaria said...

haha... V??? nih sengaja kasik mane samaran nih..hehehehe

syamin ariffin said...

Tengok muka pun dah tau..

EZAN IDMA said...

kahkah. gangster la sgt

kid khairiyah said...

Eh. Pon boleh ke?

lisa said...

kesian V.. memang bukan dia salah pun. :)

Anonymous said...

tah bukan salah dia

Ain Dzaya said...

ahhaa...nakal!


Confession bakat terpendam seorang blogger sempena hari jadi beliau♥.

cik ziqa said...

pee giler nakal kau ayeem. haha. kasihan V. apa laa jadik kat V tu skrg kan.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha time budak budak lagi.. otak pk nk buli je..hahaha

rerehalim said...

apo ko gangster bonaa.

Meet Uncle Haire said...

cool ahhh

Prince Noob said...

suka suki je buli

Aesya Zealous said...

hahahhh

Fasya said...

canggihnyelahh blog ni :D

BOYAA MARADONA said...

tak kire ! aku nak komen gak ! haha . first time aku jumpe blog yg super duper mcm nie .siap ngan belek-2 buku . nasib tak tulis sila lihat sebelah . haha

Tania Mustafa said...

sangat kreatif !