Thursday, November 01, 2012

Memori: Hanya Kertas


P/S: Belum semua lagi yang aku listkan ni, macam-macam lagi! Tapi dah lupa huhu



Comments
46 Comments

46 Kokokan Suci:

cintailmu89 said...

Nak tgk, tapi x keluar apa2 kat ipad :(

Miss Sue said...

nice ! ;D

Ayeem Jemain said...

cintailmu haha sebab ipad tak support flash

Jannah Latif said...

betul3.. !!

Nurul Afina said...

creative! post lagi post lagi.

Shahada Fauzi said...

semua aku pernah main la wei! rindu zaman kekanak..

kura said...

ada lg 1 permainan. nama dia permainan ayam ayam. wahahaha

Anne Nurain said...

wahh rindu nak main semua benda kat atas tu.. kecik2 dulu tu la game favorite.. kreatip! hihi..

Nana said...

Waa..semua game tu aku main..yang kertas dgn gelang getah tu sakit woo kalau kena..aku penah menangis..hahaha..terbaik ayeem!

IQ = Iez Qis said...

sangat rindu permainan ni sume...ari tu je try maen game titik....dan baru tahu teknik maen salah....arghhh!!


shuriken tu sy penah wat...ayeem xpndai? ishhh4

♥ Nana BamBam ♥ said...

memory di zaman kecilku..hehe

kay_are said...

rase sume origami tu aku pernah wat.. sampai sekarang aku ingat lagi nak wat sume tu.. memang rindu zaman dulu2..

4umyfans said...

Ayem, kamu buat teman teringat zaman-zaman teman layan titik kepong tu. jom kita berentap titik kepong. lama dah tak main ni.

Kisah. Suka. Duka said...

wahaha.. smua ni pnh main ! =) tersgt la best.

ahmadhiSyam said...

dah lama tinggal benda2 ni...skil origami gua pun dah beransur hilang..

[k]o{q}i[n] said...

imaginasi dak dulu lagi hebat... :)

Fendy said...

memori kot...bende2 ni budak2 zaman sekarang memg xjumpa..

zuhaida said...

zaman kita kecik2 mmg main berasaskan kertas je. dah seronok tak ingat dunia. budak skrng, lahir je dah kenal ipad :D

Faris Ris said...

zaman sekarang nie . permainan mcm nie ade lgi yg dimainkan .

huhu . rindu nk main permainan nie semula .. best !

iMah said...

betape berbeza nye kanak2 zaman aku dulu, ngan kanak2 zaman sekarang..

twinkle twinkle said...

maka,,hargailah kertas,,tanpa kertas,semua ni xkan muncul huhu :)

♥♥szumika sakni♥♥ said...

btl2...suma tu rnh men time budak2..men bola tu pn prnh men titik tu pn slalu tp slalu klh..ala rndunye zmn muda2 huhu....bdk skrg kecian sbb tu suma cpt matang sbb kjr teknologi canggih jer...tua seblm usia...yg tension sbb xdpt gadget tu huhu...

nawwar_hanifah said...

sume sy penah main..yg xtau nama bagai tu pun smpai skrg xde sape tau sape pengasasnya, nama betul dia..

*hrp2 dpt turunkn game ni kt anak2 sy nnt..hehe~

SiBudakKurus said...

betul2..semua permainan kat atas pernah rase..budak zmn skrg xjumpe lg dah permainan nie..

Ain Dzaya said...

ingatkan tadi permainaan teka gaya gangnam..hahahaha

Idayu Harun said...

mmg pon. pandai dax zaman dulu =.=

MizZ_AnN said...

cool... rindu zaman kecik2 dulu...

MiSz fiFiEyQa said...

true story...and now I'm missing the old days..rasenye main benda2 camtu lagi best kot..huhu

Wan said...

untuk perhatian, budak-budak sekolah rendah sekarang still lagi main benda-benda gini dalam kelas..tak percaya, tanya cikgu-cikgu sekolah rendah yang lain..setakat indoor camni dorang handal lagi..lagi banyak game dengan kertas ni dorang dah buat

misz aisya said...

SUmpah best giler! ko buat aku sangat bangga jadi budak tahun 90-an!! :)

saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

jimin said...

hahaha.. kita power kot. dak2 sekarang main psp, ipad. xbest lansung. Men sesorang je

eszyamin said...

aah la semua pernah aku main jugak..sentap kau ckp mainan kuiz huruf2 tu mainan pompuan suka..aku pon suka tau..menguji pengetahuan asas..kau mampu kekecik dulu dah tahu nama2 negara didunia? kih3..

izfanora said...

terbaik ! terkenang zaman kanak2 ribena dulu.. camne leh wat benda ni? kagum tetiba.. superb sgt.. :)

nazha anua said...

wah..aku sezaman dengan kau..hehe..
nanti nak pinjam untuk buat entri kartun ya encik kokok..

cinta03 said...

giler kentang ar ko...
pandai ko buat semua nie eh... :)

Anasyg said...

GILA COOL TAHAP GULA2 :)

★ NuNa ★ said...

bapak semat ahhhh >_<

Fyqa said...

game2 ats ketas tu dlu slalu main. siap sdiakan satu bku utk game tu smua ! kalah xpuas hti main lgi smpai menang . heww

ImaNix said...

ayeem,sumer tu penah main..post ko nih buat aku t'senyum2 jerk ingat blk memori lalu gitu...t'baeklah!!!super duper creative!!heeee:D(t'bangga dri plk...)

i am nobody said...

bro, kau punya entry buat aku rindu nak main balik semua benda tu...rindu gila zaman2 innocent dulu :\

aimi adilah said...

cop ni pki software pe ek.. dlu pne gune tp xingt ajar kn blh =)

hanani fiee said...

rindunya senua permainan kt ats ni.mmg kenangan btl :'D

Erra Kyra said...

SAMA.GAME FAV dulu..

Hafizah Alsa said...

betul tu.. waaa rindu time kanak2 dulu. geram sgt

Canis Lupus said...

Rasa macam aku jer yang buat cendol pakai basikal tu.Terguling dan terduduk semula bila ingatkan balik gelagat zaman kecil dahulu :D